Сладкарничка за книги-тема 56

• 24 385
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
  • Ямбол
Алекс, чудна коледна тема  bouquet bouquet bouquet

Идвам и най-напред искам да извикам - Нелиии, благодаря ти много, много.. Освен, че ми изпрати "Великолепната жена" и ми е изпратила прекрасни сладкиши с натурален шоколад  newsm44 Благодаря ти, миличка, от цялото ми сърце  love001

Честит празник на всички, които празнуваха вчера! И моята племенница е Катерина, но ще празнуваме в събота вероятно.

Много жокери, ама никъде не се разпознавам  Laughing
Едно жокерче от мен, макар че вече адски внимавам, защото много малко ми остава да се издам  Mr. Green - моето другарче от цялото си сърце и душа обича да помага на останалите хора, да е полезно и не иска абсолютно нищо в замяна.

Мариетка, бързо да ти се оправя ръката  Praynig
И аз се радвам много на надписана книга  Heart Eyes

Лека и спокойна нощ! Прегръдки за всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 121
  • Кърджали
Наскоро приятелка ме черпеше с такава китайска фурма. Пърео гледах доста скептично,  защото трудно опитвам нови неща. Но пък после имах чувството че мига да изям килограм...
Точи, надявам се че не се е случило нищо лошо.

# 122
Добро утро,

надявам се да се събудите отпочинали, свежи и с надежда.

Вчера уж ви следих, но вечерта вече бях каталясала и не стигнах до писане.

ТочHug

Мариета, надявам се, че просто е преуморена ръката и има нужда само от почивка. Дай й я.

Петяя, Алекс, да не говорите за хинап? Много обичам аз, ама расте наистина само в Южна България и то не навсякъде. В моя роден град има, а наскоро ме черпиха с такъв от Свиленград, който беше огромен, не бях виждала толкова голям. Но аз го обичам, когато не е почнал да изсъхва и още е свеж и твърд.

Нара, предпочитам фурми аз Simple Smile ама да не са подслаждани допълнително  Mr. Green ама каквото имаш под ръка няма да го върна Simple Smile

Еви, изключвам те и теб от заподозрените, макар че ти май така и не попадна сред тях Simple Smile но вече съм сигурна поне Simple Smile

Моето другарче май ходи по библиотеки  Whistling 

Хайде, хубав ден, на изпроводяк едно кафе да ви дам за из път  Hug

# 123
  • В Балкана
Добро утро!!  bouquet

Кукнала съм от 4 ч.  ooooh! Tired
6:30 е, а вече пия второ кафе. Нямам достъп до компютър тези дни и не мога да го споделя с вас.

Нели, когато вземеш и прочетеш "Мостът на Дрина" (догодина Wink),  моля те после да ми я пратиш и на мен. Преди година-две я търсих упорито, но нито в продавалника излиза, нито в книжен пазар.  

Точи, стискай зъби!! Ей го къде е януари. Hug

Дъждовното време от тези дни ми влияе много добре.  Crazy  Винаги ме връща към мене си. Ако имах и цели дни за себе си... Почвам вече да чакам почивните поновогодишни такива.  Crazy  Flutter  И си чертая пътищата, онези невидимите за простото човешко око.

Ооо, Ули, баш такова е и моето кафе, с каймак от кокос.  Party Hug

Хубав да ви е четвъртъка!!  bouquet

# 124
Рейни, вчера бях около теб и мислех да ти звъня да те каня на кафе, ама беше по никое време около 14.30-15,00 и размислих. Ти можеш ли да излизаш?

# 125
  • Пловдив
Добро утро и от мен, кафепияни започвам дансе оправям. Тук е дъждовно. Спи ми се.

Дев аз съм за това да се развиват талантите на децата, едно време в детската градина бях добра по спортни танци учителката много искаше да продължа с това занимание, но тогава финансовата страна на нещата натежаха в семейството ми...

ето чантата, която казах, че ще си купя

Хубав ден на всички!

# 126
  • София
Дес, чантата е страхотна  bouquet

Черпя се кафенце и благодаря  Hug
Честно казано пътища за сега въобще не ми се очертават.Нямаме никакви планове нито за Коледа нито за Нова година.Най-вероятно ще сме сами вкъщи,в което няма нищо лошо разбира се.
Затова път синът ми се е записал на поредната екскурзия.Втора от началото на уч.година.Нека ходи.Той много се забавлява на такива мероприятия с класа си.

# 127
  • ГОре на черешата...
Добро утро и от мен bouquet!
Днес съм мноооого по-добре, явно хаповете си вършат работата, благодаря за милите думи Hug. Ще се опитам да почивам повече тия дни, макар че имам торта...но пък заявих на мъжете, че като дойде време, те ще внесат всичките 3261839405 саксии и сандъци с цветя вътре, че си тежат Crossing Arms....

Точи, гушвам те в тъжно-веселото ти настроение Hug.
Нели, ако знаеш само как добре те разбирам...гуш и за теб Hug!
Деси, страхотна чанта, честита да ти е Peace!

# 128
  • София
Добро утро,

Ули, благодаря за кафето. Точно за хинап говорим. Беше ми любопитно да го опитам и ми хареса.

Деси, чантата е страхотна. Как обичам червенооооооо.  Embarassed

Хубав ден.  bouquet

# 129
ДУ  Hug
Деси, честита чанта-страхотна е, със здраве да я ползваш!
Точи,гуш мило Hug
Девче, това за торнадото е супер, дано да стане, насърчавай я!
Нелче,гушки и на теб миличка, дано ангажиментите малко се отмахнат и да успееш да разпуснеш  Hug Hug
Значи разбрах: Деси е другарче на Мария Ч.
Нямам против да ми надпишете книгата,тъкмо ще ми е приятен спомен от прекрасните ни игри.
Хубав ден,милички!

# 130
ДУ и от мен Hug

Деси, страхотна е чантата Heart Eyes Червенооо как обичам за чанти, обувки, бельо Heart Eyes
Мариетко, пази се- дано бързо ти се оправи ръката Hug
Слив, много хубаво правиш Simple Smile Нашите едно време на всички екскурзии ме пускаха, а нямахме пари за нищичко, но тате беше казал, че за екскурзии ще намира. Така си и беше- всичките си ги помня, а не са малко Heart Eyes
Вчера се намръзнах в София- всички ми казваха, че не е толкова студено, колкото изглежда и аз по шлиферче целия кръст ме схвана ooooh! А и при ортодонта ми натегнаха зъбките, сега ще съм на диета 3 дена Tired
Утре обаче се чудя дали не ида до дъ мол, ако решат да намалят нещо Joy а и един ваучер имам да използвам Peace

Да ви питам и вас- вчера гледах един четец Pocketbook Sense, много ми хареса, много лек. А преди се чудех между Ultra i Lux3, сега между трите, като основната ми питанка е за екрана. Sense е с Е-ink Pearl HD, а другите E-ink Carta HD- кой е за предпочитане?

Хубав ден ви желая Hug Hug Hug

# 131
  • Берковица
Здравейте и от мен,  Hug
При нас падна сняг и навън е зима, бррр студено. Метнала съм чушки с ориз и кайма в печката да се готвят преди работа и идвам да ви нагледам.
Ули, благодаря за кафето.
Мариетко, Hug радвам се че си по-добре. Пази се!!!
 Hug
Деси,  Hug  честита чанта, много е хубава, страоооотна е, със здраве да я ползваш!
Точи, Нели  Hug Hug
Лени,  Hug

# 132
Добро утро  Hug

Сутринта като видях първия сняг в Монтана, Видин и т.н. вече ми дойде коледното настроение  Heart Eyes При нас цяла нощ валя и сега е едно мрачно и тъмно. Хич не ми се ставаше от леглото днес  Blush

Деси, страхотна чанта  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Точи, ела да те нагушкам  Hug Hug Hug Hug Hug

Другарче Нарче, може и смокини, и фурми всичко ям  Heart Eyes

Моето другарче ще бъде лишено от сладко в пакета  Peace

Мариет, и аз като другите да те посъветвам да почиваш повече когато имаш възможност  Hug

Последно време имам проблем с очите от седенето пред компа по цял ден на изкуствено осветление и задимено от цигари и май ще си подаря за РДто едно очила за компютър.  Tired

# 133
Добро утро и от мен  Hug

Тук се опитва да напече ,  а дано ама ...

Точунка , силни гушки , дано по - скоро се махне тъжното настроение , и дойде веселото , такива хубави неща се случват около теб , усмихвай се бре , жена  Hug

Миме , честити подаръци ! Хубаво те е зарадвала Нели Hug Шоколада наистина е страхотен , снощи си купих и за мен , мммм чуден е  Crazy

Деси , страхотна е чантата , с много кеф и настроение да си я носиш , ти си готина мацка , всичко ти отива  Peace  Hug

Мариетка, цветята мъжете да ги прибират , трима ги имаш , няма да ги щадиш за своя сметка , ти трябва да си почиваш и ниииикакви тежки неща  Naughty  Hug

Ленинка , никак не мога да помогна с избора ти , тези четци са ми непознати за които питаш  Embarassed  Най - добре в някой магазин да се видят, стига да ги предлагат де .  Peace

Да си призная и аз много обичам сушени плодове и ядки , без ядки не оставам , все имам по едно пакетче кашу каширано  Laughing Но и плодовете .... мммм тези фурми , които са в едни кутии с някакви арабски надписи отгоре са страхотни , месести , без добавени захари (поне така пише) , ще се окапя още малко рано сутрин  Mr. Green

Другарче и ти ако искаш надписвай книги , картички , писма пиши , абе всичко което ти сака душата , думата това не пращай , онова не пращай не можеш я чуеш от мен  Laughing  Hug

Гани , сериозно ли сняг ?  Tired  Въх ами при нас когаааа , и аз искам пък  Crossing Arms  Mr. Green

Абе другарче Лофче , как лишено от сладко , аз ям всякакъв вид сладко , ма моля те , тази седмица бягай в Турция да ми вземеш  Crossing Arms  Hug

# 134
Забравих да кажа за сушените плодове- всяка година ей по тва време си купуваме по една огромна кутия /5кг./ фурми и сушени кайсии Heart Eyes Някъде в Слатина са много евтини, ама трябва да питам мъжо къде точно Peace

За снега като казаха сутринта по новините и малкия се зарадва, че ще прави снежни човеци Hug

Гушки на всички Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт