Сладкарничка за книги-тема 56

• 24 378
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
Днес позакъснях да се разпиша сутринта.... вече върви към Добър ден!!!

Ули
, дърпан си и аз още едно кафенце... леле колко рано ставате ....

И при нас първия сняг вече не е мираж!!!  Grinning Grinning Grinning

Снощи правихме и лепихме коледни картички, днес цяла сутрин надписвам и вече първите ми тръгнаха към своите получатели .... и вече ми е коледнооооо, любимия ми празник в годината, след рождените дни...обожавам го...изпращам и получавам  коледни картички и ми едно уютно и топло в душата...как се радваме на простите и обикновени неща, но при мен това си е факт...

Деска, страхотна чанта...и аз като Ленинка обичам червеното много ....

Ганче,
направо се облизах за чушките ....от няколко дни се опитвам да не ям месо и да постя...но колко ще издържа при положение, че домашните не постят....само ми течат лигите.

Мими, страхотна изненада си получила от Нелката .. да ти е сладко при четенето на книжката...

Честито на всички празнуващи днес и на техните семейства!

# 136
  • Пловдив
Благодаря ви, момичета.

Гиговче, написаното от теб го приемам като прекрасен комплимент, щом ме припознаваш в другарчето на Мария, аз вече един път съм била нейно другарче и усещането да получиш нещо от нея е чудесно.

Тук спря да вали, дори изпече.
Аз обичам фурми.

# 137
  • На планетата Земя

Срам ме е, виноват! Аз съм най-лошото другарче, което може да се падне тази година!  Sad Кой знае как се измъчва моето момиче?  Cry Ето ме, другарче, ще опитам да изкупя вината си. Имате право на 5 въпроса, на които обещавам да отговоря уклончиво вярно.  Mr. Green

Прочетох новата тема и си водих записки в тайните листи. Сега ми остава да прочета и останалите пропуснати странички от старата тема.  Embarassed
Нямам против надписана книжка, не слагайте нищо на детето/децата, ще го/ги разглезите,  обичам сушени плодове - всякакви, може и без сладичко, ама може и със, обичам Коледата и у нас е Коледа целогодишно.

Мариетко, ша ти цуна ръката. Камиче, и твоята китка.

Дев, радвам се на радостта ти с твоето момиченце.

Точ, дано тревогите ти са несъстоятелни!

За моето другарче - много се колебах коя книжка да му купя - те всички едни засукани, интересни..... е, вчера вечерта удари камбаната и взех съдбоносното решение, купена е! Финито ди куесто  Mr. Green
Сега допълненията живо ме интересуват, ама много живо  Thinking

Питайте, 5 въпроса!

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 138
Имате право на 5 въпроса, на които обещавам да отговоря уклончиво вярно.  Mr. Green

Та Миле, аз ли съм твоето другарче аааа? И внимавай ще те санкционирам ако излъжеш  Twisted Evil

# 139
  • На планетата Земя
Ххахаха, какъв директен първи въпрос! И така ненужно изхабен!  hahaha hahaha hahaha hahaha

Да, Ловче, ти си ми другарче най-добро открай време, вече няколко години!  Mr. Green

Четири ......

# 140
Добре, хареса ми отговора ти  Hug

# 141
ДД  Hug

Благодаря ви за прегръдките. Приемам още и още следващите дни  Hug Hug Hug
Радвам се за хубавите ви емоции и прегръщам тези с болежките  Hug
Миленце, дай някой по-така жокер де!
Например - другарчето ми е със златни коси, небесно син взор, има глава за бизнес и тяло за грях ... по принцип, защото в момента е Kinder surprise  Flutter Направо хабя въпрос номер 2 - такова ли ти е другарчето?  Flutter Flutter Flutter  Hug Heart Eyes

# 142
  • На планетата Земя
Хахаха, Точ!  Mr. Green

Другарчето ми е с тъмни, драматични коси, мъдър взор, има глава за думи, чорлави, игриви и тяло чувствено, за което не знам дали подозира ..... по принцип  Mr. Green

# 143
  • Кърджали
Миле, остави ги ти другите. Аз съм твоето другарче. Това не е въпрос...Нали

# 144
  • На планетата Земя
ХАХА, Алекс!

Толкова ти си моето другарче, колкото аз съм твоето.  hahaha hahaha hahaha

Не го броим, от мен да мине.

# 145
Така. Милето - зачееерквам... Хм. Колко още останаха незачеркнати  newsm78

# 146
  • Кърджали
Много си лоша  Mr. Green
Нещо май засега само Мариетка ми седи твърдо в заподозрените. Дано не ме разочарова  Laughing
Аз пък да споделя че снощи не си легнах докато не довърших "Баба праща поздрави..."/как може да има толкова дълго име?/. Странна книга. Както казах, от мен дълги, умни рецензии не може да очаквате. Хем една топла, мила, като баба, хем малко мистична, такива сериозни теми разгледани по някакъв простичък начин...
Ако някой иска да я чете, мога да му я пратя... Няма да е загуба на време...

# 147
  • Benelux / Varna
Скици!!!
Всички руси и изрусени моля да не задават вече въпроси на Милето!!! Видело се е , че не сме таргет зона! hahaha Joy
 Дайте шанс на тъмнокосите девойки да зададат въпрос,,,може да се разпознаят!

Добър ви ден и от мен де! Hug

Аз досега заподозрях Рейнчето като другарче на Милето  Wink

# 148
Що се бутате бе, не видяхте ли, че Милето е писала, че аз съм нейното другарче  Mr. Green

Уф нямаме ток вече 1 час и в такива случай съм щастлива, че винаги си нося книжка с мен Wink само малко почва да ми става студено и май ще си облека палтото  Rolling Eyes

# 149
Хахаха, Точ!  Mr. Green

Другарчето ми е с тъмни, драматични коси, мъдър взор, има глава за думи, чорлави, игриви и тяло чувствено, за което не знам дали подозира ..... по принцип  Mr. Green
Тц, не подозирам чувствено тяло  newsm78 сигурно го има някъде отдолу  Mr. Green
Аз съм нали? Не каза корените на твоето другарче бели ли са, а?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт