Сладкарничка за книги-тема 56

• 24 361
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
  • На планетата Земя
Може и отдлолу да е, Ули, колко неща криеш само ти си знаеш  Mr. Green С тази чаровна усмивка.  Flutter

Корените на другарчето ми не знам дали са бели, никога не съм се заглеждала точно там.  Mr. Green

# 151
  • ГОре на черешата...
Миле, мноУ виновно гледаш, едва ли ще е само  дето не си се явявала, я кажи колко луканки оплющя тайно, мхъм Mr. Green...
Моите коси май не са чак толкоз тъмни, зачерквам те от списъка заподозрени тогаз Crossing Arms.
Тук е мрачно, вали, ама другата седмица пак дават слънчице, така че китките ми ще почакат навън още...
След малко ще ида да видя приключи ли пустата инвентаризация в библиотеката, че нямам какво да чета и издивявам smile3511.

# 152
  • На планетата Земя
По-тъмно е всичко, що не е златно, така че Мариет, не знам ...  Whistling ... зачерквай се, ти си знаеш.

Луканка гледам напоследък да не ям, че гледам да избягвам белите точки по тоз тип салами, и солта.  Mr. Green

Дай да ти пратя нещо да четеш.

Ловче, дано скоро ви дойде токът. А най-добре просто да си ходите.

# 153
  • ГОре на черешата...
Така. Отчерквам те тогаз Rolling Eyes.
Като мина през библиотеката ще пиша има ли нужда някой да ме спонсорира с книжка за прочит.

# 154
Е как бели корени на 22 години аааа hahaha това е въпрос, извън 5те позволени Mr. Green

# 155
  • София
Мили деца Simple Smile
Сега се чудя за подарък на другарчето си  Mr. Green обаче, няма да бързам, ще почакам още малко да усетя нещата... демек, от космоса свръзка чакам  Mr. Green
Аз не съм другарче на Ули (не ходя по библиотеки) , Нези също ми отпадна от заподозрените, защото не съм се загубвала от темата  Hug , Еви ми отпадна, заради жокера й с птиците и котките. Лотхен и Нели също ми отпаднаха  Heart Eyes Лофчето, Алекс, Петето също  Flutter Двете руси мадами също отпадат като заподозрени -  Зори и Точката  Crazy
Сега, ослушвам се за още жокери. Мария Ч. и Рейни да са по-подробни , моля  Crazy Мария Ч заради жокера с помагащото другарче, а Рейни заради жокера с църквата  Party
Специално за Титина: подозирам, че Гигова ще подарява на Авлига
Също подозирам, че Дев ще подарява на Рейни (заради родния, български жокер)
Точката май ще подарява на Деси  Crazy
Айде вече да спра да се излагам  hahaha

# 156
  • София
Ааа, дадох ли ви жокер днес?  Hug Не съм??? Верно ли??
Добрееее, внимание тогава:
Другарчето ми си има домашен любимец  Party Heart Eyes Flutter

# 157
Миле , Миле , зачерквам и теб , мила  Laughing Имам всичко , ама не и мъдър поглед  Mr. Green  Hug

Уххх , така така , намалят предполагаемите другарчета  Party Ще го разконсперирам моето  Mr. Green

Маришка , ето ти си ми другарче , или ти или Лиската , някоя от двете е  Mr. Green

Жокерче: моето другарче има дете/ деца  Whistling Въх че силен жокер дадох , а дали не е заблуда  newsm78  Thinking

# 158
Ей, никой не каза значи другарчето му дали е ходило на зъболекар тази седмица  Whistling

# 159
  • На планетата Земя
 hahaha Joy hahaha

Съвсем се оплетохте, ейй!

Нарче, да прасна ли една твоя снимка с мъдър поглед, да видиш ти!  Flutter Wink

Мариш, вихър си! Много сериозно си се захванала, гледай да не се объркаш нещо, че просто си представям смеха ти и размахващите се ръце, служещи за ветрило пред лицето.

Ули, ние разбрахме, че ти си ходила на зъболекар, другарке! Повтори го вече няколко пъти. Дори ние, отсъстващите, вече го разбрахме!

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 160
Привет! Hug
Хич ме няма по разпознаване на жокери.  Crossing Arms
Но все пак-задрасквам Милето(там разпознавам Рейнпунцел)  и Маришка.
Миле мога ли да ти отправя въпрос?
Ти разпозна ли се в нечий жокер,като така прилежно ги записваш?  Mr. Green

# 161
Хахаха , Миле , закопа ме , с погледа , викаш от архива все ще се изнамери снимка , най - вероятно съм на 1-2 Бейлиса на нея  Joy Мъдрост , омммммм  Laughing   Hug 

Голям сме майтап всички , правим си веселото отвсякъде , така и трябва да е  Joy  Joy

# 162

Ули, ние разбрахме, че ти си ходила на зъболекар, другарке! Повтори го вече няколко пъти. Дори ние, отсъстващите, вече го разбрахме!

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ам' тъй де, вземете кажете най-сетне, чие другарче е било на зъболекар, че да ви оставя на мира  hahaha

# 163
  • На планетата Земя
Нези, доста смело подхождаш, набирайки кураж да ме попиташ мен точно това.  Mr. Green  hahaha hahaha hahaha

Не ми се вярва все още, че такова съвпадение / повторение би било възможно. Макар че историята на игрите на гладните за книга доказва, че и това се случва.  Mr. Green

Намирам се за непораснала, на моменти чак вдетинена, доста шарена, а лудостта ми явно за някои е очарователна. Имам лошото качество понякога да се загубвам, но след това бързичко се намирам.

Имам и още няколко девойки, в чиито жокери леко се разпознавам, други пишат с много недомлъвки, а трети никакви ги няма и ще ги ръчна най-скоро за повечко информацийка.

# 164
  • ГОре на черешата...
Ули, ММ е по зъболекари тези дни. Това брои ли се Flutter?

Общи условия

Активация на акаунт