Сладкарничка за книги-тема 56

• 24 325
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
Аз реших да надзърна тук .....и нова тема и изписани 2 стр.

Алекс, благодаря за уютната нова темичка...

Усещам, че предпочитам вече онлайн да пазарувам пред другото....май мързела е голяма работа...ще взема и аз да погледна в Хермес.

# 31
  • Benelux / Varna
Нарче, става, сладко може!

Дани и аз предпочитам онлайн, но Сиела така ме прецакаха последната промоция, че чак ме е яд, че не съм била в книжарницата. Поръчах си три книжки и след 16 дена чак ми се обадиха да кажат, че само една имат налична  Crossing Arms

# 32
  • София
Зори, искам те за другарче, мило!  Hug Просто имам чувството, че не съм аз...  Wink

Наре, не можем да се мерим, много вдигна цената!  Mr. Green

# 33

Е как да не може бе , Зори , знаеш ли какво бъркане и баене съм правила над тенджерата , то молитви , то заклятия , ама е вкусно ягодово , мммммм да си оближеш пръстчетата . Ако можех и палачинки да правя...... ама го карам на разделно , в нас ям сладкото , след това бягам в майка да ям палачинките  Laughing  

# 34
Ааааа,  Пете и още можем , давай давай и ти , наддавай , миличка  Laughing Става интересно  Hug

# 35
  • Benelux / Varna
Ягодово също може, аз незнам защо веднага си помислих за смокиново  hahaha Joy
Ти прати сладкото, аз палачинки мога да въртя!

# 36
  • София
Не пипайте Венката, тя е неподкупна, бетон!  Naughty
Скрит текст:
Вени, тука, при мене е парата... само си трай  Joy шшшш 25 кинта на цяло съм ти приготвила...

# 37

Дани и аз предпочитам онлайн, но Сиела така ме прецакаха последната промоция, че чак ме е яд, че не съм била в книжарницата. Поръчах си три книжки и след 16 дена чак ми се обадиха да кажат, че само една имат налична  Crossing Arms

Дани, да не се ядосваш. Аз до книжарницата отидох и пак една- единствена налична имаше от тези, които аз исках. Другото поръчах он- лайн и дойде след седмица Peace Имах късмет обаче, защото в списъка бяха "Бъдеще" и "Бабата", които бързо се изчерпаха като наличност и се наложи спешен допечат.
Та риск си има и при двете, но... Важното е в крайна сметка всичко да завърши добре. Mr. Green

# 38
Аз чак догодина ще намажа книжни промоции, мрън  Crossing Arms
Следобяд нюансите са само цветни и вдигат много шум, особено докато пишат домашни  Laughing
Скрит текст:
Давам 25 лева и шоколад Ион  Flutter

# 39
Тъй, нова тема, а Simple Smile че и три страници изписани Simple Smile

Вени, няма какво да те подкупвам, аз знам, че съм аз на Маришка другарчето Simple Smile ако се сещах и дали съм ходила на планина таз' година и на Зори щях да съм Simple Smile Вземам те, Зори, веднага и без белгийски шоколад даже  Joy

Сега какъв жокер да ви дам, а. Ако ви кажа дали е писало или не моето другарче в новата тема, много ще е лесно Simple Smile Ето го: моето другарче не е ходило на зъболекар днес за разлика от мен. Хайде сега моля всеки с жокер дали неговото другарче днес е било на зъболекар  Whistling
Обаче направих грешката да сметна колко пари съм оставила на зъболекар и.... не биваше.

# 40
  • София
Мариш, за една бройка да ти пристана, ама ей на, появи се Мимето със същата сума, но и шоколад Ион ми е планирала  Grinning!

Вени, няма какво да те подкупвам, аз знам, че съм аз на Маришка другарчето Simple Smile
smile3505

# 41
Алекс благодаря за темата.  bouquet
Дами, чакам за предложения, кой на кого .....ще е другарче, че много ми е рехав списъка. Пак и от Хаваи ще ми е малко нанагорно да ви наглеждам...така, че предполагайте....

Кой не обича люти чушки?а,    Преди може би 3 месеца такова желе от чушки ядох в един ресторант, та чак ми плющяаха ушите. Че и рецептата изнамерих...и ще го правя като имам време. Е няма да казвам, че и най прекрасните пилевки доробчета ядох с това желе Heart Eyes

# 42
  • на североизток от Рая
 Здравейте!

Тук съм, ЗориHug Не ми се пишеше снощи, а днес не можах.
 Понякога сякаш съм в денонощна смяна. Но поне работният ден мина.

Алекс, благодаря за темата!  Hug

Не искате ли и аз да ви подшушвам тайни? Или?  Joy

Чета и ви се радвам на всички!  Hug

# 43
  • Benelux / Varna

Не искате ли и аз да ви подшушвам тайни? Или?  Joy

А дано, ама надали!  hahaha Joy

Гуш  Hug

# 44
  • София
Нели, ти сега ще ми развалиш бизнеса  hahaha!

Общи условия

Активация на акаунт