Сладкарничка за книги-тема 56

• 24 314
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Май в моя списък няма книга на Хермес, но не съм сигурна.

Тук сутринта беше дъждовно, след това пролет, днес работя с лятна тениска...а толкова да обичам пуловери, но е такава жега в магазина, че е мисия невъзможна....

Искам да си ходя, още малко остана и съм гладна, дано мама да е сготвила, че винаги като се точа така и няма нищо направено. Тук имам някакви кифлички, но искам стабилна вечеря та ще изтрая до вкъщи.
Нямах работа, книжка четох...

По-късно пак ще мина.

# 46
  • ГОре на черешата...
Алекс, благодаря за новата тема bouquet!

Тенкс и за разясненията за кестените, ще взема да пробвам във фурната.

Сега ще ме прещате да издирвам книги/мои и на другарчето/ в Хермес...кота щял да бъде Черния петък там, може пък да се оподаря нещо Whistling.

Преди малко прочетох Пощата при двете долини, бях си я купувала лятото от Лидл - изненадващо ми хареса - лека и неангажираща.

# 47
Нелииииии, давай жокерчета де , малко подсказки. Тамън стана интересно и пак замлъкнахме .  Laughing
Вени , ти да мълчиш !  Laughing (обичам те )  Hug

Я елате пиланца , къде отидохте , да не готвите  newsm78

Дес , нека да ти е топличко , още по - добре , отколкото да мръзнеш .  Hug

# 48
  • ГОре на черешата...
Позна Laughing. Ставах да изключа фурната. Отчет - супа топчета, картофена яхния и козуначени кифли с локум и течен шоколад.

# 49
А браво , Мариетка , ама аз искам кифлички , кажи как ще метнеш до Бургас,  вярвам са разкошотия  Heart Eyes

# 50
Муцуните ми сладки Heart Eyes

Джокери-мокери, подкупи, това-онова Laughing

Алекс, благодаря за темата, страхотно си се справила-отново Hug bouquet и Коледните списъци са на първа страница, браво мила Hug

2 джокера: и моето другарче има "С" в града където живее и може да кара колело, ама иска ли и карало ли е скоро... Whistling Засега тези джокери мисля че са достатъчни, вие сте на ход Wink

Другарче още не съм ти взела книгата, защото имам колебания, но почти може да се каже че съм решила, а допълнителните подаръчета ще ги мисля и избирам в движение Wink има време още Wink

Тук вече заваля Sad

Вени, бърже казвай другарчето на Мариш, че аз да не издам онова нещо Whistling Mr. Green

Мариета бе ooooh!, кога и как успяваш бе момиче, че и работиш Rolling Eyes

Нарче, прати ми и сладко и люти чушки, мнооого обичам, нищо че съм си направила доволно количество домашни Wink

Нелче, всичко наред ли е при вас Hug

Чао засега.

# 51
  • ГОре на черешата...
А, Нарче, докато дойде някой Жонатан да ти пратя и ще свършат - ей ги и двамата хубостници захапали по една Crossing Arms...
Гиг, окончателно тогаз ти отпадам от списъка. Успявам аз, кво да правя...

# 52
  • София
Мариет, моят Марто скоро има РД и го питам какъв подарък иска, а той "Кифлички с локум"  Grinning. Ще правя и аз скоро, няма как Simple Smile).

Нарче, трайкам си  Heart Eyes.

# 53
  • на североизток от Рая
Нели, ти сега ще ми развалиш бизнеса  hahaha!

Напротив. Искам да ти съдействам, ама ти не разчете правилно шифъра ми.  Wink

Нелче, всичко наред ли е при вас Hug

Да, мила! Не се тревожи за мен. Корава съм, на всичко устоявам.  Hug

Моят жокер: В името на другарчето ми се съдържа една от буквите от моето име.

# 54
  • ГОре на черешата...
Само една? Или две Flutter

# 55
  • на североизток от Рая

Подробности са това.  Sunglasses

# 56
Вени  Heart Eyes  Hug  Айде хубаво , наддавай и ти , ама кажи кое е другарчето на Мариши gydi

Мариетка , поне една кифличка , така като за мен ....няма ли да ти се откъсне , плиййййз  Hug

Нели , нищо не ми говори твоя жокер , я кажи коя буквичка поне  Crossing Arms  Laughing

Гиговче , отивам да отделям бурканите  Laughing   Hug

# 57
  • ГОре на черешата...
Казвай бързо - с локум или с шоколад, че не отговарям Whistling...

# 58
  • София
Мариет, и аз искам кифлички  Flutter С локумчееее Simple Smile
Вени, 30  Crazy плюс рецепта за кифлички от интернет, и кутийка локум за тях  Crazy
Скрит текст:
Смейте се вие, обаче ние стигнахме консенсус за книгоизбирането с Венката, така че попадението ми ще е в десятката  Flutter Направо....... другарчето ми ще засмуче като фурия като види книжния ми избор...  Party
Ули, хм, освен самата теб, надали друг на зъбар е ходил днес... Ти по-добре кажи другарчето ти има ли детенце, и дали детенцето му е мъничко момченце, на 2?  Grinning (Междудругото как сте вие, здравички ли сте вече...?)

# 59
  • София
Нели, ще се коалираме, гледай каква търговийка развъртяхме  hahaha!
Мариши, имаме сделка! И малко съжалявам, че продадох романа на Алисън Ричмън - не мога да ти го заема вече, че замина  ooooh!!

Общи условия

Активация на акаунт