Сладкарничка за книги-тема 56

• 24 326
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Вени, благодаря ти Hug хич не ме мисли, аз за три месеца напред нямам празно  hahaha ще си спретна един бадж като на Милето ...  Wink

# 61
  • Пловдив
Вие хубаво се коалирате, а на мен кой ще подскаже какво допълнително подаръче да взема на моето другарче, а? До никъде почти още съм с пакета имам две неща само налице...а и картичка.

И си знаех, че днес вкъщи манджа няма да има...вечерях закуска Simple Smile

# 62
  • София
Деска, аз много обичам да вечерям закуски, и Кали също - много сме, силни сме  Grinning!
Ако мислиш, че познавам другарчето ти, давай на лични, ще изнудвам и теб.... опааа, исках да кажа, че ще помагам и на теб  hahaha.

# 63
Привет и от мен (то нищо, че денят вече мина).

Алекс, благодаря за новата ни уютна темичка!

Ама Вени, късно се сети ти да се обявиш за официален консултант по коледната игра.  Hug Щеше да си докараш някой и друг коледен бонус.  Hug Е, имаш още време де. Като гледам добре го оползотворяваш.  Hug И да направиш на детето кифлички за празника! Да не се отметнеш. Или я за по-сигурно си поръчай при Мариетка!  Hug

Забравих какво друго щях да пиша.

Хайде лека Hug Hug Hug

# 64
  • Пловдив
Вени жива и здрава да си, благодарение на теб си намерих готините емотикони на клавиатурата извън смс опцията...та писах ти де на другото място.

# 65
Аз се чудя защо никой не пише,а то имало нова тема.
Алекс,мерси! bouquet
Честит имен ден на Кати! Simple Smile
Вени,консултант си станала ,чета. И аз имам нужда от консултация. Каква е тарифата?  Mr. Green
Точи,какво показа филма?  Hug
Мариетка,ако знаеш как обичам кифли с локум!!! Heart Eyes

# 66
  • София
Нези, събирам продукти за кифли - имам локум, ти дай брашно Simple Smile))

# 67
  • Пловдив
И се оказа, че имам.книга на Хермес в списъка ми...

# 68
  • София
Да влетя сега с ултрамегасвръхнеподлежащонаотхвърляне предложение към Вени:
Ще направя локумените кифлички вместо теб  bowuu Mr. Green
Утрепах 'сички предложения дотук, признай си  hahaha !!!

И аз имам нужда от помощ за допълнителния подарък на моето другарче, нооооо
ще си мълча и терзая самостоятелно.

Развеселихте ме тази вечер, нищо че посред нощите ви четох.

ГУШ на всички  Hug

# 69
  • В Балкана
Добро утро!!  bouquet

Минавам на бързо, да благодаря на Алекс за новата тема!!

Венка виждам, че активно участва в Коледната игра.  hahaha  Ще видим после резултата от консултантските й услуги.  Mr. Green Hug
Аз нямам терзания нито за книги, нито за подаръчета, за моето другарче. Това да се счита като жокер.  Sunglasses 

Титина, не мога да си видя записките, но с две изпуснати реплики на Нели, реших, че ще подарява или във Варна, или в Бургас. Ама не съм сигурна тези й две подсказки, как се вписват с другите.  newsm78

Хубава сряда!!

# 70
  • Пловдив

Добро утро, кафепия и отивам към банята. Хубав и усмихнат ден на всички!

# 71

Хелоууу  Crazy Hug
Докато сте в началото на тази тема, да взема да ви хвана ли и да не ви изтървам повече  Mr. Green Hug Hug Hug

Нара, що не ядеш мЯсо, да та питам аз...?

Голямо наддаване тече за разбирането на другарчетата, и аз не участвам в играта, споделете и с мен  Mr. Green Joy Joy Joy

Мариетка готви кифличкииии. Систъра е във Франция и като се сетя за нея, се сещам и за кифлички, а това е почти постоянно  Joy имате ли рецепта за пуФкави кифлички с шоколад?  Laughing  Blush

Мариш, ти щеше да гледаш Игрите на глада, ходи ли вече на кино? Страхотно са филмирали последната част, много съм доволна  Crazy Crazy Crazy Някой някъде, ако види стикери, брошка, ключодържател или нещо друго, свързано с Игрите на глада, дали може да обади, да открадне 1-2...  Blush Mr. Green ще черпя после  bouquet

# 72
Добро да е утрото, момичета!  Hug Hug Hug

Минавам и си взимам едно от кафенцата, защото днес се успахме и беше едно тичане .... ooooh! , хич не го обичам това бързане, ама...

Кифлички съм правила, но нещо не мога да им уцеля формата...

Много ме забавлявате с тези жокери за коледната игра, ще видим най-накрая има ли някой познал  newsm78

Прекрасен есенен ден!!!

# 73
ДУ!
Взимам си кафенце.  Simple Smile
Венка,само брашно ли ? Нямаш грижи!  Wink
Калиии,и аз искам кифлички с локум!  Hug
Мери,скоро и ние ще гледаме втората част на Сойката. Значи казваш,че е хубав? Супер! Party
Отивам да готвя.  chef

# 74
Добро утро и от мен  Hug
Продължаваме ли днес с наддаванията , а ?  Laughing 25 лв и 2 шоколада от мен имаш , Вени  Laughing  Hug  Laughing

Мери , изведнъж ме отврати месото , не знам как стана , не го правя заради диета или режим , просто от само себе си тялото ми отхвърли всякакъв вид месо .  newsm78 Но не ми липсва да си призная .

Нели , да те питам ти ли чете "Мостът на Дрина" ? Какви ти са впечатленията от нея ? Аз я започнах на четеца и съм в началото , но много тежка ми се струва , свива ми се сърцето на моменти . Би ми се искало и ти или и други , които са я чели да споделят .  Hug

Мариши , ще те тормозя до краяяяя  gydi Подскажи кое ти е другарчето  Laughing

Мариетка , пращай и от двата вида , ако са останали кифлички още де  Crossing Arms

Нези , какво ще готвиш ? Сподели  Hug

Общи условия

Активация на акаунт