Сладкарничка за книги-тема 56

• 24 337
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Нара, така може  Mr. Green

Нези, да, хареса ми  Heart Eyes много ви завиждам на Софията заради IMAX-a  Crossing Arms

# 76
  • София
Кали, изобщо не се притеснявай за допълнителни подаръчета! Hug Ще се зарадвам на книжка и картичка, надписана от теб! Hug

Венка, голям бизнес заформи, а с подкрепата и на Нели вече равна няма да имаш! Hug

Мери, радвам се, че ти е харесала последната част на "Игрите на глада", значи и на мен ще ми хареса, забелязала съм нещо такова по отношение на филмите.  Grinning

Другарче, и аз още не съм ти взела книгата, но съм я харесала. И не само това, амо идеята ми улегна и ми се струва, че изборът никак не е лош! Дано и ти го одобриш! Praynig

Наре, тежка е "Мостът на Дрина", но на мен много ми хареса въпреки това. Чела/или гледала ли си "Време разделно"? Това е босненският вариант. Гледната точка е по-различна и си струва според мен. Wink

Днес имам малко повече работа, но ще ви наглеждам! Hug

Хубав ден, момичета! Hug Hug Hug

# 77
Добро утро  Hug

Големи подкупи голямо нещо  Mr. Green

Кифлички и аз много обичам, но никога не съм правила  Blush

Тези дни ми е много криво и подтиснато, но го отдавам на времето. Винаги ми отнема време да свикна емоционално със зимата  Rolling Eyes

Мери, тъкмо за теб си мислех вчера, че ми се губиш ... И хоп днес те виждам  Hug И ние се каним да ходим да гледаме Сойката, но чакам заплата ...  ooooh!

# 78
  • София
Добро утро,

Веднага си взимам от всички кафета. Мери, благодаря.

Тези дни ми е много криво и подтиснато, но го отдавам на времето. Винаги ми отнема време да свикна емоционално със зимата  Rolling Eyes
Лофче , не си сама.  Hug Това време  ooooh!
Скрит текст:
Обикновено, коледно настроение ме хваща още в края на септември. Сега, никакво го няма. Е, как да го има - до онзи ден беше 20 градуса. Сега дъжд.  Sick Още не съм измислила, какви сладки да правя и дали, въобще, ще правя  Tired .

Вени, бе  hahaha hahaha hahaha

Кифлички съм правила с мама, по Великден. Това месенето не ми е силната страна.

Отивам да си разучавам новата програма  #Cussing out

Хубав ден  bouquet

# 79
Пете , благодаря , миличка че сподели .  Hug Като тежест точно по същия начин я усетих , като "Време разделно" даже първата асоциация беше с нея която направих .  

Лофче другарче , ела да те нагушам .  Hug Не искам да си ми тъжна , хайде сложи една усмивка , мисли само за хубави неща и ще видиш как от само себе си ще се вдигне настроението ти . хайде опитай  Hug

Пете , направи сладки , да си похапна хем и аз от тях , хайдееее  Hug

# 80
Привет, привет. Hug
Чета ви, мили другарчета, но не мога много да се разпиша. На "Сойката" и аз съм се наредила на опашката, но чакам първо моя морски да се прибере, та да идем с него. Първата част никак не ме впечатли и силно се надявам с втората да не е такава трагедия. Ама айде, то и в самата книга първата част не беше от най- динамичните, така че за тази имам по- големи очаквания. Mr. Green Пък и силно съм забравила книжните подробности, няма така лесно да ме разочароват.
Времето и днес е "блякс", а имам задачки свързани с обикаляне на вън. ooooh!
Каква чудна жега беше уикенда, защо му трябваше да се разваля на това време. Mr. Green
Кифлички с локум не обичам, защото не обичам локум. Tired Но кифлички със сирене, шоколад, конфитюр и т.н Heart Eyes
Лоренка , ще ти драсна на лично за фризьора. Peace
Аз пък вече получих помощ от другарче, по въпроса за моето другарче. Laughing Нелче много хубаво ми го скицира и наистина ми помогна с избора на добавките. Heart Eyes
Чао за сега, девойки прекрасни. Hug Да сте много усмихнати цял ден, току- виж извикате слънцето с доброто си настроение. Hug

# 81
  • София
Да влетя сега с ултрамегасвръхнеподлежащонаотхвърляне предложение към Вени:
Ще направя локумените кифлички вместо теб  bowuu Mr. Green
Утрепах 'сички предложения дотук, признай си  hahaha !!!
Мдаааааа! Ето това е предложение, на което не мога да откажа  Joy Hug!

Добро утро и хубав ден  bouquet!

# 82
ДУ и от мен Simple Smile

Вени пак е във вихъра си Hug

Оф днес съм на София на зъболекар, а как не ми се ходи в това време ooooh!

Усмихнат ден Hug

# 83
Добро утро/ден и от мен!
Благодаря за кафетата. Мери къде се губиш бе, душко? Не взимай пример от мен Mr. Green

Аз днес съм по-добре, дори и на работа отидох, но пак нещо се олюлявам Crazy та може и да си тръгна след малко.

Сваке искам да те гушна Hug

Нези много ми харесва дрешката ти Heart Eyes
Скрит текст:
Харесвам Париж/Айфеловата кула в черно-бяло. В предишната коледна игра подарих на другарчето си такъв пъзел и сега мился да подаря и на себе си такъв.

Вижте ся, ако ще правите такива наддавания, да се включа и аз като неучастваща, но готова да помогна Flutter

Аз пък се радвам, че времето се разваля Blush Не обичам големия студ, даже го ненавиждам, но пък и това циганско лято е време да си тръгва. Не мога да почуствам коледния дух още, като е така топло.

Лис пристигна ли?

# 84
  • Варна
Хоп и аз да се запиша ,че пак изпуснах света значи  Laughing

Кифли искам и сладко и шоколади дайте ги насам  Laughing

Другарчето смятам другата седмица до края да го стегна и в началото на декември да пращам значи много съм нетърпелива.

В на никого жокерите не се припознавам значи  Crazy

Лис,ще чакам да драснеш  Hug

И на мен не ми се излиза в това време ,но ще ходя до болницата да взема на моя болничен че го е хванал вирус  #Crazy

# 85
Лис , ти си моето другарче ! Не знам защо но вече те нарочих  newsm78  Hug А сега да видим дали съм познала  Laughing

Кости , оправяй се , пий повече течности и повече почивка си давай .  Peace  А пъзела наистина е разкошотия който ми подари  Heart Eyes  Hug

Въх , днес всеки втори пост е мой  ooooh! Да взема да се скрия най - добре  Mr. Green

# 86
  • Benelux / Varna
Добро утро, момичета!

Обичам зимата и чакам с нетърпение да завали първия сняг, въпреки че точно тук на морето хич не я виждам тая работа! Вчера обаче си беше кучи студ!

Значи всички искате кифлички, ама никой не ще рецептата! Мариет, аз се нареждам за нея!

Лус, що така на скришом,ще се радваме на отзив и тук за фризьора  Embarassed
Вие така нещо няма ли да се организирате за Коледа,,,Варненки, айрян няма да е, ама мляко с какао що пък не?

# 87
Наре, тежка е "Мостът на Дрина", но на мен много ми хареса въпреки това. Чела/или гледала ли си "Време разделно"? Това е босненският вариант. Гледната точка е по-различна и си струва според мен
Това лято бяхме в Дрина....мостът е великолепен, градът все още носи раните от куршумите...и ме впечатли много....отивам да търся книгата.

Добър ви ден, за мен утро на последния работен ден.

# 88
  • ГОре на черешата...
Ха добър ден!
Криво ми е откак се събудих  Tired
Скрит текст:
много ме боли ръката - от какво - не знам, идея си нямам...то, не че се спирам, ама  чак пък толкоз да съм я преуморила - направо мускула/или каквото е останало там от него след касапницата/ боли. Пих преди малко един дексофен, като че ли една идея ме отпусна, ама ще видим Thinking. Мрън Embarassed./

Другарче Нарче, късно е, либе, за...кифла Laughing. НЕма. Тази сутрин заварих само една, пак са се сетили да ми оставят де Crossing Arms...а иначе, Зори, ги правя от козуначено тесто, ей това най-ми харесва, меся го в машината.

Другарче, много ми е трудно какво да измисля за подаръче на детето/децата...а де, подшушни ми нещо newsm78.

# 89
  • Benelux / Varna
Мариетка, мерси!

Нещо си я претоварила сигурно, носила ли си нещо тежко? Дай й малко почивка, вземи и противовъзпалителни. А да не би просто да усещаш как времето се разваля, казвам го защото ММ е рязан много здраво от пред до половината гръб за една торакотомия и като се влоши времето започва да го наболява, защото мускулните все пак са рязани там. Каквото и да е, оправяй се бързо и болката да отшумява и си дай малко почивка!

Мариет, зачерквам те и теб като другарче,,,заради чуденката ти!

Общи условия

Активация на акаунт