Сладкарничка за книги-тема 56

• 24 370
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Авлигче, два аспирина, и си почти рестартирана , ако не преинсталирана...  Hug Оправяй се бързо  Heart Eyes
Камиче, харесаха ми разговорите за литературните ти вкусове  Joy
Гледам, вече някои от вас украсяват  Flutter И аз скоро ще се хвана с тая задача, но като че ли чакам малко да ми се насложи спокойствие в сърцето...
Деси,
Скрит текст:
ае още ли го мислиш тоя клюн...  #Cussing out я стига толкова

# 661
  • Пловдив
Добро утро.

Авлигче бързо да тръшнеш вируса.

Да е хубава и прекрасна неделята ви, аз след малко беж към баня и работа.

Мариш да, още го мисля...

# 662
Ду Hug

Грабя кафе!

Събудих се рано днес ooooh! Ама следобед мисля да си дремна. Ще обядвам при нашите, та после ...  Whistling Blush

Честит празник на всички именици, моряци, рибари и банкери bouquet bouquet bouquet Нека св. Николай закриля семействата и домовете ни  Praynig

Дано успея днес да се смъкна до църквата, че ми едно изморено и мързеливо ooooh!
Как сте мили мои? Вчера не бях много адекватна да чета и пиша Crazy Излязох 10 без нещо от нас и се прибрах към 18  Mr. Green Но пък взех почти всички подаръци за домашните и приятелките  Heart Eyes Доволна съм  bowuu Накрая едвам се качих до нас с торбите Tired И аз се облажих де Blush Малко книжки, малко козметика (ама много малко и от двете bowuu), едно страхотно мини пъзелче Heart Eyes и една хмммм секси нощница  Flutter Понеже в момента съм много секси, та и ММ да разбере като си го посрещна  Joy Blush Heart Eyes Харесах и едни страаааахотни чаршафчета с щъркели  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes По НГ започвам най-сладкия шопинг  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И ей такива ми ти работи Party

Мариетко, с малко закъснение, но и тук да спомена ТМ - жив и здрав да ти е, дълги години да сте си опора и топлина  Hug

Венко, как е нета? Гледам подвизаваш се на компютъра Mr. Green
Нара, Лоф, добре сте вече нали?  Hug
Нара, поемай на някъде, стига вися на този ми ти кръстопът. От опит говоря Peace Хващаш пътя, който усетиш дълбоко в себе си и нещата няма как да не си дойдат на мястото Hug  Heart Eyes А ако пътя стигне и до Варна ... ехейййй  Party Party Party Кой филм гледа?
Кали, сънуваш ли? Hug Искам да ми опаковаш подаръка с японска техника!  Mr. Green
Жокери и аз чакам, ама много постно  Crossing Arms А пък като има се познавам навсякъде  Mr. Green По-конкретно моля Praynig
Не съм украсила още. Чакам да мине днес и през седмицата ще си търся елха. Много искам жива, а все си казвам - крайно време е да вземем изкуствена...да видим какъв акъл ще ми дойде. А пък после как ще я катеря по стълбите Crazy Не е работа това да нямаш асансьор, а да си на последния етаж в праисторическа кооперация с гигантски стълби Naughty Confused Tired
И без елха да мина тази година - не е проблем. Подарък си имам вече. Най-скъп. Той ще е новогодишен Heart Eyes Имам и още един. Чакам да го получа малко преди Рождество. Тази година е началото, догодина ще ми е пълна Heart Eyes От сега пожелавам на всички ви да е такава  Hug
Кости, искаш ли чаша и чорапки? Питам те, защото знам, че при теб получаването е една идея по-сложно и трябва да се разберем. Иначе веднага ти намирам адреса и изпращам без да питам  Mr. Green (питай например Мариетка Whistling) Та за мен ще е удоволствие да ти направя скромен дар, само ми пиши  Hug И не се бави, че няма много време до празниците Peace Hug
ДевBlush Heart Eyes Твоите думи са ценни за мен. Но пресилени (по мое мнение Mr. GreenHug Hug Hug Щастие е да ви познавам Hug
Гиг, те обещанията са за това. Проблема е, че много се забавих  Embarassed Малко ме е срам, но Кали вече лови сънища и ми е спокойно  Hug За книгата на Спаркс - с удоволствие ще ти споделя, ама кога ще я прочета  newsm78 Thinking Crazy Натрупани имам от библиотеката, на заем имам ... Иначе и на мен ми се чете нещо лежерно между другото. Освен да я пробутам на мама и тя да се изкаже  Mr. Green За кан Персиян чакам мнението на татко Whistling Още ли ти е нервно Thinking Няма ли кой да те поуспокои  Whistling Hug
Не съм дружка на Слив. Нямаше да ме пита за капан за сънища. Имам си Flutter От далеееечна хАляска Blush И на Гани не съм отново дружка - нямаше да ме пита какво искам да ям Whistling
МимкаHeart Eyes Какво прави мини Мими? Расте ли? Лятото ще я видя нали, нали, нали  Flutter Ще водим цялата тумба в морската Heart Eyes Цункай твоите сладкиши Heart Eyes
Камиче, стига го мисли - изпращай ми подаръка, че не мога повече  Crazy Crazy Crazy  Hug Hug Всичко пия, само вода от пералнята не, че не ми харесва мезето й. В момента не пия алкохол, но ще си го пазя за по-натам  Flutter Ааа водка, ракия и мастика не пия  Naughty Ама други неща Mr. Green Като казвам пия - и 50 грама са пиене нали  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Нелко, едва ли си ми пак другарче, и то пак коледно. То късмет! Още около 2 седмици има до крайния срок за получаване. Ще издържа!  bowuu
Лисче, ще се видим, как няма да се видим. Че си ми и под ръка  Flutter
Не четох коментарите за Възкресяването, че и мен ме чака. Мисля си, че ще ми хареса Thinking Нелко, а ти не отлагай дълго Джойленд и 11/22/63 Peace
Мариш, аз такавЪ риба не ям. Единствената, която не ям. А! И толстолоба не ми харесва. Ама ме пробвай с .... да речем един зарган на скара  Whistling Или пържен калкан, или дива пъстърва, или ... мммммм  Crazy Crazy Crazy Crazy
Лоти, я дай жокер - другарчето ти киндер сюрприз ли е в момента  Mr. Green
Деси, стана ми много едно ... такова дето нямам дума в момента. А аз се оплаквам, че съм сама за празниците ooooh! Пък не съм Embarassed Право казва Нелка - украси си, поне малко. Хареса ми изказването на Мариш  Mr. Green Аз обикновено използвам чук, ръб или пън. Но няма. Да не те разстроя Hug Всичко ще мине и ще се подреди, време трябва  Peace Ти си златно момиче и няма как да не те сполети огромно щастие. Следващата Коледа ще ти е вълшебна. А кой знае, може и още тази  Hug Hug Hug Hug
Гиг, как беше рибата по молдовски?  chef
Хахахаха! Камиченце, много ограничен вкус за книги имаш наистина  Joy Joy Joy
Мижче, на мен тази година ми мина малко така - повече филми и по-малко книги. Догодина подозирам, че ще са още по-малко книги  Whistling
Авлига, дано бързо се преинсталираш  Hug

Прегръщам всички споменати и неспоменати и отивам да закусвам. Но ще повися още малко тук. Може някой да изпусне жокер Mr. Green
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 663
Взимам си кафенце, благодаря за което, и бягам, бягам Simple Smile
Ъъъъ, така де, пльосвам се пред компютъра с кафенцето и подпретвам работата.
Оф.
 Rolling Eyes

# 664
Честит Никулден! Честит празник на моряка и на Бургас!
Честит имен ден, Нелка! Hug

Точи по принцип няма проблем изпращането към мен, на български адрес е. Аз трудно изпращам и отнема много време ooooh!
Но няма нужда миличка, наистина! Много си мила, но не си прави труда Hug Hug Hug

Авлига да го гониш тоя вирус Naughty Grinning Hug

# 665
Точи по принцип няма проблем изпращането към мен, на български адрес е. Аз трудно изпращам и отнема много време ooooh!
Но няма нужда миличка, наистина! Много си мила, но не си прави труда Hug Hug Hug
Ами значи, или си давай доброволно адреса, или аз ще го намеря  Mr. Green

Забравих да поздравя Бургас и неговите трудови хора  ooooh! ooooh! ooooh! Честити да сте!!! Hug bouquet

# 666
Здравейте и честит Никулден!

Веднага се нареждам на опашката след Авлига за преинсталиране Sad Как ме тресеше снощи, не е истина просто. А днес осъмнах с главобол, гърлобол изобщо всичкобол ooooh! А толкова планове имах за днес. На обяд всички се събират да празнуват имения ден на свата, но явно ще мине без мене. Снощи дъщеря ми ме помоли да не идвам. Разбира се, че е права и аз не бих отишла болна, но това не пречи да ми е гадно... Сега си варя хот компот (така сме кръстили компота от дюли, който пием топъл) и май ще се връщам обратно в леглото с книжката.

Много ме заинтригувахте с дискусията за Възкресяване и ще я започна нея след като свърша тази, която чета в момента Simple Smile Джойленд и 11/22/63 са едни от най-хубавите книги, които съм чела в последните години.  Sunglasses

Точи, с тези заргани и калкани, направо се окапах. Simple Smile Много обичам риба Simple Smile.

# 667
Добро утро  Hug

Авлигче , честит празник , бургазлийче ! Скорошно оздравяване ти желая ! Няма да се предаваш пий хапчета и скоро да си здравичка !  Hug

Честит празник и на всички именници , да им е свято името ! Честито и на всички свързани с морето !

Точи  Hug Не се преуморявай , вземи някой роднина или приятелка да мъкне торбите и багажите , щади се повече  Hug Гледахме "В сърцето на морето" , много интересен и малко тежък , но това 3 Д ми разказа играта буквално . Излязох с двойно уголемени очи , кървясали и сълзящи , не бих потретила . Два пъти този тормоз .... трети няма да има  ooooh! Само под секрет , може да вляза в твоите редици и на Мимето  Whistling Повече засега не казвам  Joy

Дескааааа , не така моме , ще дойда и приятелски от сърце ще те нашамаря . Искам да си купиш елха , играчки и да си направиш една супер яка елха , да си украсиш и да вдигнеш носа нагоре. Ти си прекрасна жена и човек , осъзнаваш ли го ??? Искам да се усмихваш и да си направиш празнично , коледно във вас и ще видиш как ще ти стане по - светло на душичката . Хайде направи го ! Ако не го направиш идвам и .......  Mr. Green Гушкам те много , ще се справим с всичко , тепърва хубавите неща ни предстоят ! Цункай зетя , Аричка пита за него  Wink

Така, аз изчистих , оправих , цветята полях , сега е време за шопинг. Домашните още нямат подаръци , вчера цял ден бях на работа и никакви не ги свърших .

Хубав да е денят ви !  Hug

# 668
  • на североизток от Рая
 Добро утро, момичета!

Честит Никулден! Честит празник на имениците, на моряци, рибари и банкери! Честит празник на Бургас!

Кости, благодаря ти!  Hug Днес и аз празнувам имен ден. Почерпете се за мое здраве!

Обичам празника, рибата, а името Никола го обожавам.  Heart Eyes

# 669
Честит имен ден!
 bouquet

# 670
  • София
Честит да е днешният хубав празник!
Да са здрави имениците, рибарите и морските чада  Grinning !

Днес не ми е ден! Такъв МЦ ме стовари, че само се благодаря, че не съм на работа. Станах сутринта, уж кафето да ме ободри, но нъцки... Върнах се обратно в леглото  Tired Сега съм оставила мъжете да пишат домашно; трябва да излизаме за шопинг, но ще го оставим за следобед. Дано се почувствам по-добре, че има книги за купуване!

Еви, оздравявай бързичко!

Точи, хубаво се спи, да  Heart Eyes Hug !

Деси, в такива моменти най-добре се осъзнава колко малко внимание човек обръща на себе си. Направи си украса и ще ти стане макар и мъничко по-добре!

# 671
ДУ и честит празник на всички празнуващи  Hug Да сте живи и здрави и Св.Никола да ви закриля  Heart Eyes Нели, честит иман ден!!!  Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes
Мъж ми има двоен празник, че е и банкер, и рибар (по хоби)  Joy
Спах до 10ч - нещо невиждано от сума ти време  Shocked Сега си пия кафето, после ще чистя  и готвя рибка  chef
Хубав ден на всички  bouquet

# 672
Добро утро или ден Simple Smile

Честит имен ден на всички именици!
Нели да си жива и здрава и винаги да намираш време за себе си! Hug

Аз май няма да украсявам, като се замисля не съм го правила никога досега  Rolling Eyes За елха съм се замисляла, ама или котките ще я опасат или някой ще й види сметката по друг начин  Mr. Green Да не говорим за моралната ми дилема, че не искам пластмасова, но и жива. Абе.... освен да ида в парка да посъбера клонки Simple Smile

Болните да оздравяват, карам и аз нещо на крак, покрай малкия правя инхалации. Добро нещо е инхалатора, колкото и страшно да звучи Simple Smile

Еви, разбирам, че ти е станало гадно. Може би е трябвало да се довери, че няма да отидеш в никакъв случай. Но нали знаеш ако на най-близките си не можем да кажем нещо такова на кого другиго Hug

Авлига, оправяй се и ти!

Деси, направи го както го почувстваш! Насила хубост не става! Но най-важното е, че и това ще мине, честно  Hug

Камиче, пфу ама то наистина такова ограничение  hahaha
Мен ако ме питат хич няма да отговарям Simple Smile

# 673
  • Belgium
Хей, любими мои, как сте? Hug

Изгубих се аз, ама си имам извинение. Не е лесно да накараш белгийците да ти прокарат интернет у дома, много мързелива нация, ей! Ще ви разказвам на живо за тях, нямам търпение  smile3508

Липсвахте ми, добре че можех малко да ви наглеждам във ФБ. На всички именници честито и весел празник  bouquet

Аз още не съм украсявала, да видим кога. Но и никога не съм си падала по празничната истерия, много ми е преекспонирана. Ей такава елха искам да си спретна - хем стилна, хем минималистична, хем не убивам елхички  Heart Eyes

Отивам малко да ви прочета, че да вляза в час. Малко по-късно съм на маникюр и после имам среща с колега от бранша, с който ще се виждаме за пръв път, кеф  Crazy

# 674
Изгубих се аз, ама си имам извинение. Не е лесно да накараш белгийците да ти прокарат интернет у дома, много мързелива нация, ей! Ще ви разказвам на живо за тях, нямам търпение  smile3508

Е, Лу, че вие колко има нямаа 3 седмици сте ги чакали само  hahaha Много ги припираш хората, не стават те така бързо нещата  Joy

Някаква такава елхичка мисля да спретна и аз ако ми дойде музата.

Общи условия

Активация на акаунт