Сладкарничка за книги-тема 56

• 24 394
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Тъкмо да се разпиша и нещо мамата ми ме отхвърли  Rolling Eyes

Мариет,имам такава болка в дясната ръка,точно горе преди лакътя.Мажа с Алга сан.Понякога ме боли много силно,понякога само като натисна.Не знам обаче дали на теб ще ти свърши работа.

Лоти,аз лично нямам против надписана книга  Hug

На моето другарче още не съм му избрала книжка.Имам вече закупени две нещица,но за останалото нещо тази седмица не ми остава време.Ще се напъна за другата.Имам и обучение в дг та стоя до ...да не казвам кога.След първа смяна само се прозявам,но и се обучавам.Какво да се прави  ooooh!
Не помня кой ме попита дали ми харесва Щастието е чаша чай с теб-да отговоря-много.Ям я като топъл хляб.Много харесвам такъв тип книги.
Скрит текст:
Динамично действие,човешки взаимоотношения и испански хумор.Самата книга разголва по някакъв начин четящия я.Извиква в него заспали спомени,чувства и емоции.Сравнява английският сухар с огнения испанец.На някой може да му се стори лековата,но аз не съм на това мнение.Когато вникнеш дълбоко в написаното,виждаш неща,които са невидими.А хуморът в нея просто ти показва,колко истински са персонажите в нея.

# 106
А в самото месо е по-вероятно от времето да те болят кръвоносните съдове или по-скоро съединителните тъкани - и без пресилване, в зависимост от атмосферното и кръвното налягане съдовете се свиват/разширяват и където има сраствания тъканите не са така подвижни... и като е по-голяма някогашната рана, боли много.
Хем съм съгласна хем не. С огромна операция съм (разбирай цяия ми труп отпред е бродиран като каре)...въпрос на раздвижване е и непозволяване на тъканите да се срастнат по неподходящ начин. Обикновенно след хирургична интервенция се пазим да не се натоварим...много погрешен начин.

# 107
  • ГОре на черешата...
Ох, явно всичко се е насъбрало. Камиче, точно срастванията където са ме боли така, а пък те са ми доста големички...Титина, раздивжих си аз ръката и още как, ама рязано е, изхвърляно е, няма как да е като преди...

Ще мушна и един нимезил, утре ще ми донесат и трамал...

# 108
Добър вечер и от мен  Hug

Мариетка , пази се повечко , почивай си , не се пренатоварвай , моля те  Hug

Сливка , не се притеснявай , върши си нещата в работата , нека мине обучението след това ще ми вземеш книжката . Казах - не е коледно още  Laughing   Hug

Погледнах в моя списък и съм елеминирала 9 прекрасници , искам да сте ми другарчета , ама няма как всички заедно  Laughing

# 109
  • София
О,Нарче,благодаря за разбирането  Hug

# 110
  • в огледалото на живота

Другарче, много ми е трудно какво да измисля за подаръче на детето/децата...а де, подшушни ми нещо newsm78.
Децата ще се радват на някоя твоя курабийка.... Blush Heart Eyes Simple Smile Hug

Мариет,дано отшуми болката бързо... Praynig Май много я товариш ръката с тези сладкарски шедьоври....Обезболяващо и повече почивка мила  Hug

Слив, Hug

Днес така съм развълнувана..
Скрит текст:
На тренировките  по танци дойде учителката по народно пеене и солфеж от у-щето на баткото и пожела Мария да посещава уроци при нея...Преподавателите там имат обратна връзка с нашата хореографка и често идват в групата.Според нея има добра сценична изява и с малко помощ от нейна страна и търпение и желание от наша, може да се шлифова гласчето ѝ. и евентуално ако решим да кандидатсва догодина 1 клас в НУИ при бате с народно пеене и танци..Още две дечица от групата също е поканила.Обмислям предложението за сега,но няма да излъжа ако кажа,че съм развълнувана... Blush  

На вниманието на другарчето:чакам книжката ти утре,дано изборът ми ти допадне.... Peace
Нюансите за които писах преди ден заведоха крачката ми днес пред един магазин.И се чудех да вляза ли вътре другарче...е,влязох и като ме грабна едно настроение такова...празнично и приповдигнато ми стана....та накупих едни нещица другарче....едни такива наши,български и родни....така те усетих,надявам се успея да те зарадвам с тях  Hug
Стига толкоз,много се разприказвах... Laughing

Аз не бързам още да съм оподарявана ....И без това другата седмица ми е натоварена и празнична/малкото торнадо е рожденичка и съставям едни списъци и покани..... Crazy/
Та френдчето ми по списък да не се тревожи и то  Hug
Търпеливо да не бърза да отмине и  тази ми еуфория,за да се насладя на макс и на неговата!

Оставям ви и отивам да си разбъркам миш-маша.....замириса ли ви на печени чушки с доматен сос.... Laughing
Лека и спокойна на е нощта ви!

# 111
О,Нарче,благодаря за разбирането  Hug

Ми как няма ,Сливка, ангажирано ти е повече , спокойно , има време  Hug

Аз вече имам някои подозрения кой на кого ще подарява ама хайде ще си замълча , да не се окаже че ми е счупено кълбото пък аз да не знам  Mr. Green

Другарче , реших да ти сложа сушени плодове , нека по - различно да е , стига с това сладко . Обичаш ли ? Фурми , или пък смокини  newsm78

# 112
Здравейте Hug

Днес съм малко като замаяна, защото не се наспах и ми се иска тази вечер рано, рано да си гушна Катерина Медичи Simple Smile. Снощи приключихме с концертите за тази година. Бяхме на Whitesnake, но не останах доволна. Звукът не само не беше добър на мястото, където седяхме, но и беше прекалено силен. Цял ден ушите ми дават заето. Тази Арена май наистина не е добра за концерти.

Мариетка, щади се, момиче Hug

Алекс, ти ми разби всички илюзии с последния си жокер. Бях убедена, че ти си моето другарче и не внимавах много в жокерите на другите момичета. Книгите в моя списък са нови и не може да ги има в Читанка, а сега съм пак на изходна позиция newsm78

Нарче, с тези сушени плодове ти направо влизаш в новия ми списък със заподозрени Laughing

Обичам надписани книги  Simple Smile

За другото другарче бях казала, че ще се радвам да се запозная с него, а сега ще добавя, на чаша вино, защото мисля че и то като мен обича да отпусне напрежението по този начин Wink

Последна редакция: ср, 25 ное 2015, 21:34 от evilan

# 113
  • Кърджали
Дано съм подвела някого с последния ми жокер.  Mr. Green Тъй де, да има после изненади....
Нарче, пращай, пращай...
Отивам да чета приказки на едно 6 годишно магаренце.

# 114
Еви , така ли стана ?   Mr. Green  Hug  Очаквай неочакваното  Wink   
    Алексче, и на теб ще пратя  Mr. Green  Другарчета да искам за смокинки  Hug

# 115
  • София
Дев, няма по-нежна музика за душата на една майка,когато похвалят детето й.Поздравления за прекрасната ти щерка  bouquet

Еви, може да има и известна доза пренасищане в един момент.

Нарче, сред нашите редици знам една прекрасна девойка,която обожава смокини. Heart Eyes

Аз не знам дали споменах,май че не,че сестра ми ме покани на театър в понеделник.Ще гледаме Пигмалион.Та в тази връзка се настройвам на културна вълна.Днес гледах предложения за опера и оперета.Иска ми се с ЛМ да отидем на опера,а семейно с детето на оперета.Разглеждам варианти.Коментираме,но още не сме се спрели на заглавие.

# 116
  • на североизток от Рая

Нарче, сред нашите редици знам една прекрасна девойка,която обожава смокини. Heart Eyes

Идвам да чета за смокини и за ядки. И идвам най-вече да кажа ку-ку и да отивам в покоите си. Изморена съм. И някаквонеориентираномие.  ooooh!

Не съм писала днес, прочетох ви сега  набързо ,но пък всичко прочетох. Имахме и съвет тази вечер, късно се прибрах, утре повечко ще съм при вас, така си мисля.

Обичам смокини, фурми, ядки всякакви. Предпочитам ги пред най-засукания шоколад.
 Обичам надписана книга да получавам, някак ми става още по-скъпа. Но не всеки обича да надписва книгите. Другарче, ако намериш думи, пиши, ще ме трогнеш!  Heart Eyes

Нара, не съм чела още "Мостът на Дрина", но доста отдавна е сред плануваните за четене книги. Ти явно си запомнила това, щом ме питаш дали вече съм я прочела. Почти всеки път като ходя в библиотеката вземам книгата и я разгръщам. През новата година ще я прочета със сигурност. Но ти вече ще имаш мнение за нея. Нищо ,ти ще споделиш като я завършиш, ще чакам отзив.  Peace

Пази се, Мариетко! То човек не знае кое е пазене, кое е щадене, не си човек, който не знае какво прави, но ми се иска да ти кажа нещо. Прегръщам те!  Hug

Както вчера написах, ще напиша и днес - имам чувството, че в определени дни съм на денонощна смяна...Повечето ще ме разберат. Живи и здрави да сме, минават и такива дни, идват и по-спокойни и равни.

В петък съм на представление. Ще гледам постановка с бате Ненчо, но не помня заглавието. Дали не беше Мъжът на жена ми, не знам.

Не споменах всички, но съм прочела всичко и ви пращам прегръдки!  Hug

# 117
  • Кърджали
А, забравих и аз да кажа - другарче, чувствай се свободно да надпишеш книгата (акп желаеш). Даже ще ми стане много мило.

# 118
ДВ Hug

Идвам само да ви гушна и отивам да опъна копитца.
Времето е в унисон с настроението ми  Confused
А имам и прекрасни новини ... Но ми е и тъжно. Ще ми мине. Трябват ми няколко дни да дойда на мене си. Ще ги посветя на другарчето си, че да се разсея.
Прочетох ви и ви прегръщам всички, но наистина не ми се пише сега. Ще ме разберете Hug
Лека нощ, сладки сънища на всички  Hug Hug Hug

# 119
  • София
Точи  Hug
Нели  Hug

Мариета, бързо да ти минава ръката, че да твориш прекрасности. Hug

ООО, обожавам смокини, особено пресни, но и на сушени няма да се разсърдя. Нарче пращай. Обичам и фурми. Даже, в Кърджали ядох накаква китайска фурма, която имаше вкус на круша. Алекс, сигурно я знае, в двора на манастире Св. Йоан Предтеча.

Другарче, може да ми надпишеш книгата и писъмце може да сложиш, ако искаш. Не се терзай много - книжка, картичка и пращай.  Hug
Аз не обичам да надписвам, защото пиша много грозно и много ме е срам от това  Embarassed

Дев, това е страхотно за малкото човече.

Още щях да пиша, но изфиряса от главата ми.

Лека нощ.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт