Сладкарничка за книги-тема 56

• 24 357
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Нели, честит имен ден! Желая ти много здраве, щастие и усмивки! Нека Св. Николай да те закриля и да ти вдъхва сили и увереност във всяко твое начинание.  bouquet

Не знаех, че Нелитата празнуват на този ден.  Laughing

# 676
  • Belgium
Мани, недей  hahaha

Да не ти казвам, че ни изпратиха модема по пощата. Защо се налагаше като така или иначе щеше да идва техник у нас, за мен остана загадка  Joy

# 677
  • София
Честит имен ден, Нели! Бъди много, много щастлива, здрава и от сърце ти желая все хубави емоции  Hug!

Лу, аматьори са белгийците! Ние чакахме Мтел един месец само да ни го пуснат. А в четвъртък, като се скапа нета, веднага пратиха младеж от съпорта, който установи, че проблема не е у нас. В петък пратиха още два екипа - един в 14,30 и един в 17,00 часа, които просто потвърдиха същото, сигурно много ни харесват и просто искат да ни видят кои сме. В събота някой най-сетне оправи положението. Подозирам, че е дядо Коледа  Joy.

# 678
  • На високо
Нели, честит имен ден! Много здраве, любов и красиви преживявания! bouquet
Честит празник и на всички други празнуващи днес!
Нарче, на теб специално честит бургаски празник! И какви са тези завоалирани признания, искаме по-подробно и обстоятелствено! Whistling
Точ, по- полека със стълбите и торбите! Пази се! И ние нямаме асансьор, а живеем на 6- тия етаж, та те разбирам. Hug
Лу, важното е, че си постигнала желаното! Пък нищо, че модемът и техникът се придвижват към целта по различни директории. Laughing
Еви, ще оздравееш и на много други празнувания ще ходиш! Днес си почини добре! Hug
Аз за жалост не мога да остана в леглото и да си боледувам комфортно и на спокойствие. Crossing Arms Доста неща трябва да се свършат днес и няма кой друг да ги направи. За да ме съжалят и признаят за болна моите хора у дома, трябва най-малко от бубонна чума да се тръшна. Mr. Green
Деси, тежко ти е и ми се иска да те прегърна силно! Според мен ти е нужно време да преболедуваш случилото се и трябва да си го дадеш това време. Човек не може да пришпорва и насилва чувствата си. Дано по-скоро намериш своето равновесие и щастие! Hug
У дома не сме големи почитатели на рибата и затова днес ще я включим само в една салата. Шарани и толстолоби се мъчехме да приготвяме по различни рецепти няколко години и вече стана ясно, че не можем да ги ядем по никакъв начин.
Хубав ден на всички и весело празнуване на празнуващите!

# 679
  • Кърджали
Честит празник на всички празнуващи днес!
Нели, честит имен ден! Много здраве, приятни емоции и късмет!
Болните бързо да оздравяват. Много бързо.
Лу, важното е че имаш интернет вече. Пък сега подробности че си го чакала само три седмици.  Laughing Можеше и три месеца да са. Mr. Green hahaha Тежал им е, затова са го пратили модема по пощата.  Joy
Точ, не мъкни тежки торби.
Деси  Hug Трябва ти просто време. Мини, купи си я елхичка и играчки, я лампички. Всичко ще мине, ще се подредят и сърцето и мислите ти.
Нарчето тръгнала да купува подаръци май... Хей, на мен какво ще купиш  Mr. Green Laughing
Риба аз не се захващам да готвя. Може да се пробвам да измрънкам че ми се хапва и да видя дали ще ми сготвят някаква  Joy Още малко време за капризи имам все пак.
Утре ще трябва да посетя зъболекарят. Сутринта реших да си хапна един бонбон, то пък коронка ми падна. Явно просто много ми е липсвал зъболекаря.  Whistling
Дано не съм забравила някого. Сега имам намерение уж да пооправя поне малко хола. Имам послушна дъщеричка, която решила да ме изненада оправяйки освен нейното легло и моята спалня  Heart Eyes. Та да си я нагушкам и нея много.

# 680
  • ГОре на черешата...
Нели, честит имен ден bouquet! Нека Св. Никола закриля теб и твоето семейство, бъдете здрави и много щастливи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!
Честит имен ден и на всички именници Hug!

Примъъък в редиците на болните Tired. Отде ми дойде туй нЯщо - незнам. Вчера следобед взе да ми драска гърлото и до вечерта бях като парцал. Нито спах спокойно, нито сега имам настроение - главата ми като камбана. Ама ща не - не ща, разшетах се, Калоян изнесе елхата та украсявах досега, за изненада на малкия, че от вчера е на село, като си дойде днес да се радва.
Че и книга не ми се чете, очите ми парят и сълзят, пфуууу ooooh!

За всички -  Hug - като се събера ще ви навестя пак.

# 681
  • в огледалото на живота

Честит празник на всички именици днес и  на тези които професионално са обвързани с този празник  bouquet

Бъдете живи и здрави,успешни и удоволетворени от всичко,което правите  Hug

Толкова години по традиция пълня шаран,днес обаче реших,че ще го пържа... Grinning

Болните да се оправят бързо  Hug

Изпращам по една искрица настроение на всички,които са скрили своето и пожелавам от сърце скоро всички да запалят такава в сърцето си!  Heart Eyes

Точи,  и аз те прегръщам силно:hug:
Бисерите не са задължително скъпи и светещи камъчета....Понякога откриваш такива по своя път без да подозираш дори,колко истински и ценни са за теб  Heart Eyes

Деси,я ела да стисна силно в обятията си  Simple Smile Hug
Скрит текст:
Животът продължава.....
Тичаш,спъваш се,падаш..оглеждаш се,бавно ставаш  и продължаваш...
Обичаш,разлюбваш...усещаш болка и пак продължаваш...
Идва нов ден,слънцето изгрява...и пак продължаваш...
Срещаш нови хора и трепети пак завладяват...
Нови надежди сърцето ти хранят,раните кърпиш и нови планове правиш...
Усещаш как сърцето отново започва да бие!
Търсиш хоризонта и виждаш,че някъде там...на високото те чака Той!
Този,когото истински си търсила и вярвала,че ще бъде до теб!

Прегръщам те!

А сега излез,разходи се и  си купи  една елхичка и няколко играчки и сложи началото на една нова  магия,изпълнена с много вяра и надежда за по-щастлива година!

Хубав да е денят ви момичета  Hug

# 682
  • Пловдив
Аууу Наричка моряче май има на хоризонта.

Нели, прекрасница мила, честит ти празник. Да си жива и здрава, усмихната, щастлива и обичана.

Ули, до сега защо не си ни показала котаните?  Нали знаеш, че тук мъже, дрехи, чанти, животни, парфюми се водят на отчет Simple Smile

И в тязи връзка, вчера пропуснах да се похваля с новата си чанта

Аз знам, че имам нужда от време и от свикване със ситуацията, когато чувствата ми умрат няма да ме боли. Има дни, в които си говоря и философствам, но има и такива, в които мъката има нужда да излезе и понеже съм емоционална нямам трудност да си се смея или да плача - все от сърце го правя Simple Smile

Единственото коледно нещо, което ще изпълня е коледната вечеря, която си организираме с приятелките и си разменяме подаръчета. Днес им купих някои нещица, до ден-два ще съм готова с тяхните неща. Другарчето ми и то до края на седмицата мисля да е готово.

Мариет и на теб бързо възстановяване, утре да няма следа от тези гадости.

Един път съм правила шаран на фурна с някаква заливка, който не беше станал нещо уау...днес мама ще прави нещо най-вероятно пържен и нали знаете да си оставите по една люспа в портмонето за късмет и берекет Wink
Аз като цяло не съм фен на рибата /особено едрата/.

# 683
Аууу Наричка моряче май има на хоризонта.

Може да е грък    Party
Каза "в редиците на Мимето". Не каза "в редиците на Точ, Лис и Мимето"  Thinking
Е, ще гадаем, няма как ...  Grinning

Честита ти чанта, Десинко  Hug
А Нели палто показа ли? Да не съм пропуснала, ама май не е  Thinking

# 684
Честит празник на всички!   Hug
Нели,честит имен ден!  bouquet
Тази година май ще пържим шарана,нещо не ми се занимава да го пълня...
Деси,честита ти чанта! Дано бързо преодолееш тези чувства! Нова Година-нов късмет!  Peace
Лу,добре завърнала се!  Hug
Болните ,бързо да оздравяват!   Hug

# 685
  • София
Ние си сготвихме от заведение  Mr. Green
Много хубав Никулден стана - с три вида риба и още много други нещица.
ММ отиде на разходка с пазар; ние с Тони сме на мързел.
Ами така де! Нали е празник?!

# 686
  • София
Миж, Нези, много са ви хубави аватарите, много!
Кали, и аз исках така да сготвя рибата, ама на щанда в Билла беше лудница и се отказахме. Пък и нещо не съм голям фен и не ми се и яде. Обаче бяхме решили да направим крем супа. Питай ме с пасатора дали не бях като на онова клипче, сега ми се отвори работа да бърша стената в кухнята  ooooh!!

# 687
  • София
Примъъък  Hug

Нел,да носиш името си със здраве!Честит имен ден!

Точи, първо към теб,щот те прочетох сутринта,ама не ми остана време да ти кажа...имате ли асансьор?
Ще ти бъде трудно по-натам да излизате двете с Точка без асансьор да ви качи или свали.
И друго,ако имаш вариант за преместване,мери ширината на асансьора.Да е някой и друг сантиметър повече от количката.

Дес, чантата ти е много хубава.Има ли вариант да ми купиш и на мен?Скъпа ли е?Кожа ли е?

Лулу, добре дошла,мила!Радвам се да те видя  Hug

Рибка аз готвя плакия с филе от треска.Харесвам тази риба.Шаран не обичам да ям.Винаги ми е миришел на гьол.
Относно елеците-май се отказах от тях.Днес мерих кожа-имах чувството,че животно ми лази по гърба.А изкуствените не ми харесват,отделно всеки вече е с елек.Ще си потърся нещо по-атрактивно.
Болничките да си пият илачите,чайовете и бабините рецепти,защото идват празници и няма време за боледуване.

# 688
  • Берковица
Честит имен ден, Нели!

Днес си по мързелувах добре, прочетох книжка. Мъжа сготви сом, а свекъра реши, че иска пълнен шаран и направи. Детето не хареса мъжкото готвене и сега иска паниран кашкавал в кори от баница, така че отивам да купя и започвам да действам.
Никой не поиска да украсяваме елхата, ще оставя за другата неделя.
От Хермес ми предложиха да ми върнат надвзетата сума. Надявах е на книжка, но няма значение.
Прегръдки на всички! Hug

# 689
Ох, изгледах и втори сезон на A place to call home  Cry Cry Cry Отдавна не бях живяла така с героите от сериал ... Даже си и поплаквам от време на време...  Cry
Имам от трети качени 4 с превод и още няколко без превод ...  

Аз съм приготвила котлети от сьомга, отивам да ги мариновам да постоят малко и ще ги метна на тигана  Mr. Green За гарнитура - картофена салатка  chef
И аз не съм любителка на шарана  Sick

Общи условия

Активация на акаунт