Сайтове с игри и упражнения по български език

• 1 535
  • 2
  •   1
Отговори
  • FRANCE
Здравейте, живеем в чужбина. Голямата ми дъщеря е с перфектен български. От скоро проявява желание и да пише. Азбуката  горе-долу я познава, прави опити и да чете, но определено не и се занимава с буквар Sad Граматически писането и е пълна трагедия (опитва се да си пише с българско говорещи деца), спрях да и поправям писмата постоянно (само най-грубите грешки) иначе е рев и драма. Със сигурност на компютър ще и е много по-забавно (с мен разбира се, няма да се самообучава). Ще съм ви много благодарна ако може да ми предложите сайтове с игри и упражнения на български за ниво 1-2 клас. Покрай каката мисля да предложа и на малката, тя и без това тази година започна да учи френската азбука и та пише прости думички. Благодаря bouquet

# 1
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте, живеем в чужбина. Голямата ми дъщеря е с перфектен български. От скоро проявява желание и да пише. Азбуката  горе-долу я познава, прави опити и да чете, но определено не и се занимава с буквар Sad Граматически писането и е пълна трагедия (опитва се да си пише с българско говорещи деца), спрях да и поправям писмата постоянно (само най-грубите грешки) иначе е рев и драма. Със сигурност на компютър ще и е много по-забавно (с мен разбира се, няма да се самообучава). Ще съм ви много благодарна ако може да ми предложите сайтове с игри и упражнения на български за ниво 1-2 клас. Покрай каката мисля да предложа и на малката, тя и без това тази година започна да учи френската азбука и та пише прости думички. Благодаря bouquet

ucha.se ще ви е по-интересно от читанките и хартиените тестове, съдя по детето си.  Peace

Tired Трябва абонамент  Tired

Снощи попаднахме на сайт с он-лайн тестове,  ooooh! ако си спомня кой беше ще пиша пак.

пс Не го намирам, но намерих този Simple Smile Бесеницата може да ви хареса  Peace

Последна редакция: ср, 25 ное 2015, 09:17 от st. Dobri

# 2
  • FRANCE
Много благодаря

Общи условия

Активация на акаунт