Забременели след инвитро - тема 16

• 42 601
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
  • На остров
Много вълнуващо звучи така, като се готвите за раждане  Heart Eyes . Данно и ние да стигнем до там  Simple Smile .
Ние, ако се решим на 3 то ще е с възможно най малка разлика. Аз е надявам да родя нормално, ако не възникне някое усложнение разбира се.

# 166
Мишолинка, добре дошла, пробвай на 0895 77 07 15, на този номер почти е сигурно, че ще отговорят  Grinning
Имам чувството, че темата се превъща в близнашка  Joy Joy
Флаинг, Данди, Франи , вече сте на финалната права. Чакам вас, че после да се отчета и аз  Joy
Както вървят нещата при мен.... май май ще хвана последния вагон на декемврийския влак . Ще се радвам и аз да се присъединя към декемврийската фейсбук група, пишете на лични. Благодаря.
Данди и ние имаме 4 замразени Е, но първо ще видим как ще се развият нещата и после ще му мислим  Wink
Франи, спокойно, синузита и антибиотика си оказват влияние на левкоцитите, а може и върху другите стойности. Днес си купих "Билкова кръв", защото пия Сорбифер, но желязото не е много високо, последно беше 14.

# 167
  • При вещиците
Франи, не ме питаш но да кажа за коликите. Наистина е индивидуално за всяко бебе, но казвам при нас коя беше комбинацията. Бебка е изцяло на АМ-ХИП комбиотик ХА. Инфакол преди ядене, АМ с пробиотици, в него Колийф. Но най-важното е да се затопля коремчето. Винаги, когато се размрънка топля черешовите костилки и слагам на коремчето. Резултата-спокойно и спящо бебе. Давах Лефакс-оказа се много силен и тя направо посиняваше от спазми и затова се върнах на инфакол.
Ще чакам новините за новите бебчета през декември.

# 168
Данди, забравих да ти пиша, че те добавих към декемврийската група, ама видях вече, че си й член:) И аз съм в предстартова треска. Докато имах угризения, че секциото много напред го дръпнахме, сега вече се чудя дали ще си дочакам датата. За ревността между децата мога да ти предложа опита на майка ми. Аз бях по-голямото дете и доста ревнувах от брат ми, с когото хем имаме голяма разлика /9 г./ Просто бях свикнала да получавам цялото внимание и растях леко егоистично дете, но мама приложи много хитър трик. Просто започна да ме включва повече в грижите по бебо, внушаваше ми, че аз отговарям за него и едва ли не е "мое" дете. И така, докато го хранех, повивах и разхождах с количката, аз ужасно много се привързах към него. Разбира се, това е тактика, която може би работи при деца с по-голяма разлика, но пак можеш да включваш баткото активно в грижите за малкия - нека да се чувства ангажиран:)
Лили, напротив - питам те за коликите Laughing И ще се радвам на съветите на всяка мама, сблъсквала се с тях, защото аз нямам никакъв опит /Данди, и на теб благодаря!/ Просто Естлар отвори тази тема, та за това към нея насочих въпроса си;)
Еди, пратих ти лично съобщение, ако още не са те добавили към декемврийската група.

# 169
Франи, колийф са магически при нас. Само с тях кротва. Инфакол го запичаха и май влошиха, вместо да оправят нещата. Много гушкане и затопляне, често хранене, чайчета лактогонни в промишлени количества, пия ги вместо вода, ама да знаеш, че и ти ще пръцкаш много освен бебето и ще е трудно да сдържаш тези пориви.  Mr. Green Много спокойствие и здрави нерви за теб, помощник, за да можеш да си вземеш душ, да излезеш до магазина да си проветриш главата. Така и така няма какво да направиш много, поне 5 минути почивка.

# 170
  • На остров
Естлар честит 1 месец  bouquet

# 171
Мерси! А имам чувството, че още се напасваме един към друг и свикваме. А уж един месец е много време. Мисля, че започва да прави плахи опити за усмивка, което е супер, разрежда храненията, заглежда играчки, расте с една дума.

# 172
Добре де, уж се бях записала в темата, пък явно не съм, половината съм я изпуснала  Mr. Green
Както и да е, вчера бях на първа ЖК, пуснаха ми един наръч профилактични изследвания, даже и пол казаха - отново мъж, въпреки че ще си чакам Михова да потвърди със сигурност. По този повод -
Кафенце - и аз съм на 12.12. при нея, може да се засечем.

# 173
Естлар, честит ви един месец! Леле, на чужд гръб колко бързо минава времето Laughing
И аз за Колийф чух страхотни отзиви, племенничето само това го оправя, а той има зверски колики. А какви лактогонни чайове пиеш? На Хип или...? За пръцкането не се притеснявам. То с този мой стомах цяла бременност си изкарах на еспумизани, а те водят точно до това;)
Хайде, дано и вие бързо да се отървете от коликите, че после идват зъбки и т.н. ooooh!
Две в едно, докато се усетиш, ще си в 9 месец Laughing Разбира се, че ще стигнете и вие до раждане. Всички си минаваме по реда...

# 174
Запис и от мен със  закъснение , връщам се да ви изчета bouquet

# 175
Моме, много ще се радвам, ако се засечем. И Наскомими има тогава преглед. Честити сини гащи, въпреки че все още не е много сигурно.
Естлар, честита месечинка. Вярно, че отстрани бързо лети времето.

# 176
Момичета, чудя се как и дали да пера или въобще дезинфекцирам играчките за бебка, които вече почти изцяло пристигнаха. Те са от типа висящи и закачащи се за количка, шезлонг, столче  -  дрънкат, шумкат и т.н. (Plаygro, Тinylove, Sozzy и т.н.)Пише да не се перат, ама ми се иска някак да ги почистя поне малко...Дайте идеи? Grinning

Estlar, честита месечинка Simple Smile скоро и време за погача Simple Smile

# 177
Като чета тревогите на наближаващите раждането мами, ми става едно мило. Знам, че времето ще се изтърколи бързо, но всеки по реда си  Heart Eyes

# 178
Аз съм от 14 часа Simple Smile
Играчките, които не стават за пералня, ги минавах с мокри кърпи. След като пролази, нищо вече не съм минавала, гради имунитет.

# 179
  • При вещиците
Франи, шегувам се. Имай в предвид, че ти ще намериш това което успокоява бебчето!
Естлар, честита ви месечинка. Как минава времето, ей. Ние ставаме утре на 2 месеца и раздаваме усмивки.

Общи условия

Активация на акаунт