Забременели след инвитро - тема 16

• 42 376
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Момичета, да си кажа че бебчовците на 100% са с ясен пол. Момиченче и момченце.

# 541
  • На остров
Макси супер  Hug ! Страхотна новина  bouquet !

# 542
  • България
Супер Макси  Laughing
И аз много се вълнувам да разбера пола вече . Не че е от значение, важното е всичко с бебчовците да е наред. Но все пак много ми е интересно Simple Smile Надявам се , че в края на тази седмица ще знам вече със сигурност Simple Smile

# 543
Макси, много се радвам  Hug
И за мен имаше значение не толкова пол-а, а да знам че всичко с бебчетата е наред.

# 544
  • София
Никакво значение и за мен няма пола, само и единствено важно е да са живи и здрави.

# 545
Така е, Макси, няма, но пък звучи супер момченце и момиченце  Hug

# 546
Макси, честито.
И за мен няма никакво значение пола на бебето, важното е цялото семейство да сме живи и здрави. Все пак мечтата ми винаги е била да имаме двечки - момченце и момиченце.

# 547
Ее,Maksy супер,момченце и момиченце Hugтова е страхотно Hug bouquet

# 548
Макси, честити шарени гащи  bouquet
Вчера бях на ФМ при Михова - накратко - всичко е наред. Отново мъж чакаме Simple Smile

# 549
Официално, честити сини гащи, Моме. Радвай се, че всичко е наред с бебчето. Е, няма как. Само от мъже ще си обградена.
И аз вчера бях при д-р Михова, но минах рано и бързо си тръгнах от клиниката. Беше много празнично в "Надежда". И при нас всичко е наред. Растем и хубавеем... Simple Smile

# 550
Maksy и Mometo страхотни новини. Толкова ме зареждате когато чета постовете ви. Браво bigdance2 newsm81

# 551
Забравих да честитя на Момето новия младеж  Hug

# 552
  • София
Моме, честити сини гащи.  Hug

Аз вчера също бях при д-р Михова, много е готина тази докторка.А как нежно говори на бебовците.

# 553
Макси, честити шарени гащи. Живи и здравички да ги износиш по-близо до термин. Двойно щастие ще има!
Моме, честити сини гащи и от мен!

Кити, колкото лекари толкова и различни практики.... Това е моя наблюдаващ АГ специалист в Пловдив, който се занимава и с инвитро процедури. Работата е, че до сега не се впускал в излишно изписване на лекарства и разни витамини. 

Дандиела,
скринингите си ги правих при Др. Чачева. Мога и на нея да пиша, но предполагам какво ще ми отговори и тя Simple Smile 

# 554
Благодаря, момичета  Hug
Ани, при кого се следиш в Пловдив?

Общи условия

Активация на акаунт