Забременели след инвитро - тема 16

• 42 370
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Макси, страхотно, честити сини и розови гащи, много е готино да са разнополови близнаците, разбира се по-важно е да са живи и здрави всички дечица и да се родят по-близо до термин  Heart Eyes

Моме, честити сини гащи. Не можеш да се оплачеш, обградена от толкова мъжка обич  Heart Eyes

И на мен д-р Михова ми е любима докторка и отношението й към бебчовците  Hug

# 556
  • София
Макси, честито за различния пол на бебета! И на мен много ми харесва близнаците да са разнополови! Simple Smile
Моме, и аз ще напълня къщата с мъже, искаше ми се едно русо и кротко момиченце поне, ама в другия живот като се родя татко. Wink
Франи, последна нощ вкъщи сама, скоро нищо няма да е същото! Чакам хубавите новини и те мисля много!  Praynig Hug

# 557
Моме, при Др Минев във Селена съм. До сега не ме е подвеждал с решенията си и не ме е агитирал за секцио. Първа бременност съм.

# 558
Макси, честито за различния пол на бебета! И на мен много ми харесва близнаците да са разнополови! Simple Smile
Моме, и аз ще напълня къщата с мъже, искаше ми се едно русо и кротко момиченце поне, ама в другия живот като се родя татко. Wink
Франи, последна нощ вкъщи сама, скоро нищо няма да е същото! Чакам хубавите новини и те мисля много!  Praynig Hug
Данди, благодаря ти за положителните вибрации, които ми пращаш! Дано всичко мине гладко - после аз ти стискам палци /ти за 17-и ли беше планирана?/ Явно още не осъзнавам какво ми се случва, защото съм нереално спокойна. Сигурно утре ще ме втресе Laughing
Макси, честити шарени гащи - мечтата на всяка мама, чакаща близнаци:)
Моме, на теб честит мъж - да ти бъде голяма опора един ден!
Щом имам новини, веднага ще се отчета тук. Бъдете с мен във вторник:)

# 559
Франи, с теб сме мила. Пожелавам ти леко и неусетно раждане и прекрасна среща с малката принцеса. Запази това спокойствие до края. Ако може ние да поемем от него, че и нашия ред наближи.

# 560
  • София
Благодаря момичета Hug Hug Hug

# 561
Здравейте момичета Simple Smile Ще споделите ли,кога за първи път усетихте бебчето си Simple Smile Аз съм в края на 15г.с,нооо нищо за сега и се вкарвам във филми дали всичко му е наред,защо не го усещам още,защо имам едваммм забележимо коремче... На 22ри съм на втората ФМ при др Игнатов,тъй като той ми е на ЖК,а и др Михова ми каза щом ще съм при него,той ще ми ги прави ФМ. Нооо нещо са ме връхлетяли някакви притеснителни мисли

# 562
Чак след 20-та г.с. усетих с първата бременност. Сега пък го усещам вече от 1-2 седмици.
Момичета, до коя г.с. пиете фолиева киселина? Забравих да питам д-р Михова, а ми се струва, че е вече време да я спирам.

# 563
Макси, много хубави новини -момче и момиче ми се струва перфектно! Да растат децата до термин!
Моме, честити и на теб сини гащи!
Нека другите по-опитни да кажат, но усещането за бебето знам, че зависи от това дали е предна или задна плацента.

# 564
Мимчо, и аз бях така. Усетих я в 20/21 г. с. някъде. Преди това не бях сигурна дали е тя. С предна плацента съм.

Моме, на мен Чачева ми я спря фолиевата в края на 12 г. с. Каза, че вече си е свършила работата до този период.

# 565
Да се оплача малко, хванала съм някакъв гаден вирус въпреки ограничените контакти. Цяла нощ повръщане, разстройство и толкова ми беше лошо, че място не можех да си намеря. Пращах ММ до аптеката и момичето казало, че цяла нощ е продавало имодиум. Пазете се, че е много наприятно.

# 566
Франи, Данди- изпращам ви цялата си позитивна енергия и чакам новини от вас! Simple Smile бъдете спокойни, малко остана до най- чаканата среща!!! Прегръщам ви силно! Hug Hug bouquet bouquet

# 567
  • София
Ivvyy, ,то опазване от вируси няма, че колкото и да си ограничавме контактите винаги ММ или по-голямо дете от училище или градинта може да донесе някоя красота. На теб ти пожелавам бързо да се оправяш Hug
Моме, на мен Михова ми каза от 2х1 да започна фолиевата х1 на ден така до края.

# 568
Мимчо, момичетата вече са ти отговорили, но да напиша и аз. Не се притеснявай. Аз усетих бебчето в края на 20 г.с. Това ми е първа бременност и съм с предна плацента. И аз се чудих дали всичко е наред. На прегледите малко се притеснявах да не ме изненадат, че не шава. Сега често го усещам да "танцува"... особено в 5,00 часа сутринта. Подсеща ме да се събудя по-рано.
Моме, на мен д-р Михова още в 12 г.с. ми каза, че мога да спирам фолиевата киселина, защото вече е излишна. Но се разбрахме да си доизпия опаковката.

# 569
Здравейте, да се запиша и аз. Досега само ви следях с интерес. Миналата седмица чухме сърчице  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, беше най-хубавия звук, който съм чувала в живота ми. Моля се всичко да е наред докрая, че след толкова години борба, не мога да се отпусна и да се зарадвам. Все едни черни мисли ми минават през главата.  newsm78 newsm78 newsm78 #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт