Забременели след инвитро - тема 16

• 42 679
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
  • София
не е добре да се разхождаш по време на изследването, седи се на едно място и дори водата е с мярка.
взема се кръв, след час пак и след още час още веднъж. после докато чакаш резултати може да хапваш и да ходиш където си решеш.

# 406
Да питам и аз - някой намерил ли е средство за облекчаване на сърбежите и буците след биенето на Фракси? Вече ми е трудно да намеря място по корема, скоро ще трябва да мина на краката.

# 407
Да питам и аз - някой намерил ли е средство за облекчаване на сърбежите и буците след биенето на Фракси? Вече ми е трудно да намеря място по корема, скоро ще трябва да мина на краката.
Аз си ги бия в краката, по се търпи

# 408
  • България
Средството е редуване на местата. Аз няма бучки -редувам ги -крака, ръце, корем.
На мен при глюкозо-толерантен тест 5 пъти ми вземаха кръв и трябваше да стоя на едно място. Вземи си книжка  Peace

# 409
Моме, единственото средство срещу сърбежите и буците намерих като смених фраксипарина с клексан. Е, няма такова облекчение. Иглите са много по-тънки и лесно влизат, нямах нито синини, нито буци, нито сърбежи. Проблемът е, че май са спрели вноса му в България по някакви причини. Аз си купих 3 кутии от една мама в декемврийската група. Може да провериш в olx-a дали някоя мама не предлага клексан - има момичета, които са се запасили с него, а после се е оказвало, че са им останали бройки.

# 410
Аз съм на клексан, нямам буци и синини, но имаше период, в който се побърквах от сърбеж. Моме, мисля че и при теб е така, ще мине след време.

Може ли да ми кажете къде точно си биете в краката клексана, кожата там е доста по-дебела и нещо ме притеснява.

# 411
Уж сменям страните, но имам чувството, че имам задебелени места под кожата още от предната бременност и тогавашното биене на Фракси Simple Smile Не минава с времето при мен. А Клексана със същото активно вещество ли е, същата дозировка? Май ме е шубе да го сменям така на своя глава.

# 412
Клексана е със същата дозировка, но с друго активно вещество. От моята клиника ми забраниха да го сменям с фраксипарин, на което проф. Паскалева много се учуди.

# 413
  • България
На мен ми го смениха, защото в началото не намирах Клексан. така си и останах на фраксипарин, защото ми е по-евтин. Пробвах и с Клексан, но сякаш не намерих разлика при боцкането. В краката си бия отстрани на бедрата, някой път по-нагоре към дупето, друг път в задната част на бедрото- там е по-мека кожата , редувам и търся къде най-малко боли .понякога много боли, друг път -не.  Rolling Eyes

# 414
  • София
Аз бия фраксито само в ръцете, сърби ме и имам синини. Сега разбирам за краката Embarassed

# 415
Здравейте мамчета bouquet
Приемате ли нови попълнения Embarassed?
Много от Вас познавам от предишни теми,но на всички искам да пожелая леко бременеене и скорошно  гушкане на най желаните бебчета на света Hug bouquet Hug

# 416
Добре дошла Вени, радваме се на всяко ново момиче. Колкото повече, толкова по-добре  Laughing
Родилите мами все по-рядко се включват, но то остава ли им време. Вече се интересуват от други неща - бебшки плач и наакани памперси   Joy Joy

# 417
Добре дошла Вени, радваме се на всяко ново момиче. Колкото повече, толкова по-добре  Laughing
Родилите мами все по-рядко се включват, но то остава ли им време. Вече се интересуват от други неща - бебшки плач и наакани памперси   Joy Joy

Hug Hug bouquet
Може ли някой да ми помогне в коя г.с. съм,че нещо получавам различни резултати/забравих колко дни се вадеше от пункцията,при инвитро/
Пмц-7.11; пункция -17.11; трансфер -22.11
Благодаря предварително Hug bouquet

Последна редакция: чт, 10 дек 2015, 12:44 от veni_4

# 418
Здравейте момичета имам нужда от съвет, ние живеем в Стара Загора, а прегледа трябва да направим в клиника Надежда -София, опасно ли ще е пътуването според вас? Има ли мами , които са пътували големи разстояния за преглед ?
Вени може да  провериш тук : http://www.yourduedate.com/

# 419
Мерси Gal4, сега ще пробвам
И аз съм от провинцията и пътувам до Надежда всеки път,даже след трансфера пътувах веднага 211 км,Персенска ми каза,че не е проблем

Общи условия

Активация на акаунт