Искам да кажа ... (63)

• 39 656
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Времето ми пречи дотолкова, че през уикенда трябва да си стоим у дома, вместо да се разхождаме в парк, планина, градинка ... Ако е студено само - става, но дъждът обърква нещата. А в молове смятам до след нова година да не ходя  Laughing

Украсата - по-нататък. С нашия котак хич не сме за украси.

# 376
  • София
За черния петък съм пас. Миналата седмица изпуках едно майчинство в Хиполенд, а дори не купих подаръци за всички деца и поводи наоколо. Много дечурлига бе, а преди 6-7 години ги нямаше.  Mr. Green

ММ обаче "минал" през Мола и си купил дрехи, моля ви се. Нетипично поведение. Ще взема да го заподозра.

# 377
  • София
Вкъщи е въведено правилото коледната украса да се прави в първата седмица на декември.

След около час ще щурмувам мола с детето и голямата му тежка раница. При това с градския транспорт, защото мъжът ми отказа да влиза с колата в подземния паркинг. Ще съм с голям чадър, който мога да използвам при нужда за самоотбрана.  Mr. Green Надявам се, че в Дъглас няма да е фрашкано, а той ми е единствената цел. Молете се да излезем цели!  Praynig

ММ обаче "минал" през Мола и си купил дрехи, моля ви се. Нетипично поведение. Ще взема да го заподозра.
Това ако го стори ММ, директно ще строша чадъра от гърбината му!  Naughty

# 378
  • Euskal Herria
Смятам от понеделник да отварям коледната работилница - картички, декорации, меденките трябва да отлежат, че да са готови за Коледа...

Аууу, Тонка*,  бива ли така... с чадъра...  Joy

# 379
Ние ще украсяваме другата седмица, вероятно следващия уикенд. Аз съм още с есенна украса. Елхата ми е огромна и ми отнема два дни да я накича. Но става много гиздава. Всичките ми играчки са стъклени. Всяка година след празниците купувам жестоко намалени играчки за следващата година и така съм събрала много. Миналата година правих курабийки. Дали ще имам време тази? Не зная!

Детето ми каза вчера - може ли утре да отида с приятелки по магазините защото е черен петък? Викам може. Дадохме и малко пари. Днес ме пита. А какво е черен петък?  Laughing Още са дечковци, обаче се имат за големи!

Отивам да работя...

# 380
  • Mediterraneo
Вие украсихте ли вече у вас или не съм единствената, за която все още е доста рано.

Моята граница е Никулден. Тогава украсявам, развалям след Иван-Йорданов ден, някъде там.

Понеже ме мързи да излизам, а ме гложди в НМ има ли някакво намаление взех, че им се обадих. Смешна работа. Ако пазаруваш за 50 лв правят 10 лева отстъпка.

Смешници! И тук е смешно- при покупки над 30 евро- 15% намаление; над 40- 20% и над 50- 25%.

Янче, как успяват да отлежат меденки у вас? Моите поглъщат всичко сладко за минути, айде часове да са. Това да стои нещо почти месец... невъзможно е. Като критърси ще претърсят шкафовете, докато опустошат всичко!

# 381
  • Варна
Освен,че отидох на черен петък, се върнах без улов
хем сварих двата мола да отърмъча в наше село.
Здраве да е, за децата някой парцал, ама не се брои.

Дребният ще пие антибиотик до понеделник включително,
каза док и смени сиропа за кашлица. Свито ми е още.

Стана една беля на  работа... едва отървахме акта.
На маймуна се направих, омърсено ми е и чоглаво.

Искам да се прибера, да сгуша с едно бомбардино и
меко одеалце и да ближа наранената си чест или
поне това което е останало от нея. Казах си!

# 382
Искам да кажа, че сутринта чак ми се дорева.
Скрит текст:
Ако си спомняте, преди месец и половина се похвалих, че децата са готови за зимата - ботушки, якета, дрешки. Сутринта малката се спретнала и ме пита дали може вече да севтоса ботушките.
Домъкна ги обу ги и каза - малки са ми.
Извадих на сестра ѝ, пробва ги и на нея и умалеели.
Добре, че разликата им е един номер. Малката получи предвидените за голямата, а на нея сега пак започвам да търся. Жална ми е майка.
Отделно трябва да се опитам да продам на малката  Tired

И да, мразя зимата  Crossing Arms

# 383
  • Euskal Herria
Янче, как успяват да отлежат меденки у вас? Моите поглъщат всичко сладко за минути, айде часове да са. Това да стои нещо почти месец... невъзможно е. Като критърси ще претърсят шкафовете, докато опустошат всичко!
Божее, миналата година се наложи почти сама да ги изям. Ама то и с другите неща е така. Хем правя четвърт доза, даже и за тортите купих малки рингове. Тортата само я опитвам и толкова. Миналият ден мъжът ми каза, че ако за празниците сме само двамата, хубаво да си помисля какво и колко ще правя.

# 384
  • София
Време ли е вече за меденките? Тези дни се чудех дали през идващата седмица да ги правя или им е още рано. Моите ще отлежат, защото ще ги ги направя през деня когато всичките са навън и после ще ги скрия.

# 385
Другата седмица ги почвам. Обаче вкъщи ги ядем аз и детето, а за Коледа раздаваме и на лелите, които също ги харесват. Обаче ванилените кравайчета ще ги правя, когато мъжът ми е на работа Simple Smile

# 386
  • Ямбол
Оф, малката няма още ботуши, а тия дни го дават студено и мокро. Пак ще налетя на първите изпречили ми се, че да е подсигурена.

По въпроса за работната седмица аз с носталгия си спомням, когато започнах в първото училище работа, та там имаше практика да се сбиват часовете в 4 дни и един да е за самоподготовка. Много беше приятно. Сегашната ми директорка обаче изобщо няма да си го помисли, защото е на принципа колкото повече гърч, толкова по-добре, ако може и за без пари.

Да ви питам тук за котки, че да не ходя в котковата тема. Тук около къщата се въртят няколко котета, като две основно най-редовно ме чакат да им сложа нещо за ядене. Те са майка и син. Когато се нанасяхме, майката ми се виждаше малко бременна и това го забелязах още като идвах да чистя - в началото на септември. Сега сме края на ноември и тя е с още голям корем. Възможно ли е да не е бременна? Майка ми казва, че котките зимата не се котят. Вярно е, че не само аз ѝ давам да яде, но чак пък толкова да е надебеляла.

# 387
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Не съм украсила още, рано ми е. Аз купувам истинска елхичка и за да не падат игличките, по-късничко украсявам.
Меденки ще правя много - по-скоро джинджифирови сладки.
И още няколко вида сладки - ние сме много народ.
Стари любови нямам. Само нови. Joy Joy

# 388
  • Пазете Гор
Най-често раждат през пролетта котките, Лиляна, след любовен сезон през март. Ако е била видимо бременна през септември, досега да е родила и да ги е пооткърмила, според мен. Сигурно е  някаква анатомична особеност.

Аз не си представям двор без котки, две или три. По-точно представям си, но не го намирам за привлекателно.  Котка всред мушкатата, котка връз навеса, котка в клоните на асмата, котка на припек връз прозоречния перваз, котка в кракатата ти, докато опрерираш над скарата - все неща, създаващи уют като никои други. Като се притури и ползата в битката с гризачите - човек е склонен да се смири даже с неизбежните котешки бели.ю

За стари любови да си говорим по-привечер, а, след някое и друго питие? Аз всъщност повече ще слушам, пардон - чета, защото на младини бях още по-смотан.

# 389
  • Mediterraneo
За стари любови да си говорим по-привечер, а, след някое и друго питие? Аз всъщност повече ще слушам, пардон - чета, защото на младини бях още по-смотан.

Той и моят мъж твърди, че съм го взела девствен  Naughty  Stop

Общи условия

Активация на акаунт