Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 324

• 40 779
  • 738
  •   1
Отговори
# 75

Много хубави снимки пуска Binka Mihova - удоволствие да ги гледаш...

Продължават да пускат снимки фенките снимали се с Енгин...

# 76
Ох, айде да отлитат и пипирудите, че да си почнем пак преговора... Няма ли някой да каже "ЩЕ има пеперуда за Енгин"?

# 77
  • Пловдив

На някой им домиля ли? newsm45

# 78
На някоЙ, не знам... но на някоИ... Simple Smile)) Направо се усеща и между редовете как са готови да започнат с преразказите... потънали във възхита от авангардността и гениалността на дизито...

# 79

И един прекрасен колаж отново на  Binka Mihova от страницата на Engin Akyurek Bulgarian Fans

# 80

Също на Binka Mihova от ‎We love Engin Akyürek.

# 81

Момичета  Two Hearts аз нали съм по фотките... успях да "хвана" как някои вече заспаха. Ако искате по-бързо да дойдат почивните дни, знаете си - спете по-бързо...

Време е да ви пожелая красиви сънища.

И един нов прекрасно направен клип.

# 82
  • Пловдив

Отиваме на купон.

# 83

Ама добре са си прекарали в Щатите... я, как  са станали първи дружки двете. Боже, като нищо Енгин да стане любимия актьор на  Ейлем и Сема, и те да му барнат още един сценарий - напр. за филм... Thinking

# 84
# 85
  • Пловдив

Топло, топло  с автограф.

Последна редакция: сб, 28 ное 2015, 00:57 от mariana51

# 86
# 87
  • Пловдив

https://www.facebook.com/1536357249957977/videos/1643538172573217/

Здравейте Енгинки. Измина седмица от срещата на Енгин с Америка. Времето лети, сега сме в очакване на "Детето в мен", в очакване на "Ще се видим скоро". Успешен ден.

# 88
Здравейте,

Спокоен и приятен ден.

# 89
  • Пловдив

http://www.sabah.com.tr/yazarlar/uluc/2015/11/28/engin-akyureke-alkis

Статия от днес - HINCAL ULUÇ/Ънджал Улуч: Аплодисменти за Енгин Акюрек...
Аплодисменти за Енгин Акюрек....
Енгин не спечели Емми, но не се натъжавайте. Оскар, Еми и Грами са много престижни награди. Така че, да бъдеш дори само сред номинираните е важен километричен камък в кариерата на всеки. Енгин вече заслужи аплодисментите ни дори само с номинацията си. Емми е награда за телевизия. Аз не гледам телевизия и затова не познавам сериалите му. Не съм гледал и минута. Но се запознах с него в киното. Гледах го и много го харесах.  И на 22 февруари 2014 година написах в колонката си следното:

Признавам, че отидох да гледам ВКЕМ само заради Фара Зейнеп Абдула.  Имаше много филми, които исках да гледам, а разполагах с ограничено време, тъй като Истанбул се е певърнал в прекрасен културен център, затова избрах Фара, без дори да видя филма, в който играе, тъй като съм й голям фен, откакто я гледах в "Съня на пеперудата", и ми се искаше нейната роля там да е по-голяма. Тоест, с нетърпение очаквах следващия й филм.

Излезе Ейлюл и отидох да го гледам в Каньон при първа възможност. И си струваше. На първо място, играта на Фара беше великолепна, както очаквах. Но Енгин Акюрек, когото изобщо не познавах, не бях чувала името му и виждах за пръв път, беше направо невероятен, играейки този труден образ, изискващ огромен талант. С този филм турското кино беше благословено с една удивителна звезда. И от днес нататък аз с нетърпение очаквам следващия филм на г-н Акюрек.

Повярвайте, искаше ми се тези сцени с Фара Зейнеп Абдула и Енгин Акюрек да продължат вечно. Бях омагьосан от играта им.

Актьорите печелят истинските пари от сериали. Енгин пренебрегва киното. Ако не го прави, сигурна съм, че ще бъде номиниран и за Оскар.

Последна редакция: сб, 28 ное 2015, 17:20 от mariana51

Общи условия

Активация на акаунт