СЕПТЕМВРИйчета тема №2

• 23 635
  • 705
  •   1
Отговори
# 135
Обаче аз го мажа с мляко за тяло, а не с олио, 2 пъти слагам олио и получава ситни пъпки от запарване.

Sisi, и аз взех да си мисля такива неща за олиото, че не е най-подходящото мазило. Имам чувството, че кожата му става много суха, а смених три вида олио. Вкъщи имам на Bioderma за атопична кожа, но трудно се размазва. Ти какво ползваш?

Лекарката каза задължително миене,добре подсушаване и мазане с крем първо хубаво размазан върху ръцето и после върху дупето.
Било грешно да се пляска много крем,защото запечатва проблема.

panteryx86, наистина ли така ви каза? Знаеш ли колко судокрем пляскам по дупето? Можете да ми се смеете, но май трета голяма опаковка свършвам, а сме на два месеца и половина, като ползвах и един македонски крем в началото.

Момичета, нашата бебка много се сърди, когато я слагаме по корем. До рев стигаме, като изключвам моментите след баня, когато й правя масажче на гръбчето.

PoliT, добре, че отвори тема. Аз си мислех, че само моето не иска да седи по корем и вече взех да се тревожа. Като забие нос в завивката на леглото, чак се чудя как диша. Не ще и не ще да си вдига главата, камо ли да го накарам да пълзи!

Много ми похвалиха за мазане павловичева мас. Не мога обаче да я намеря в аптеките.

Ти нали беше в София? Има я в магазините Вис Виталис - на бул. Стамболийски и на Симеоновско шосе  Peace

Последна редакция: ср, 02 дек 2015, 14:18 от julieta_sv

# 136
преди ядене не сменям, защото по време на ядене се нааква. Мисля, че на мен се е метнал, знам ли, и аз съм така: сутрин ставам, хапвам 1 хапка филия - и марш в 00. Ако не хапна нищо, не ходя до 00.  newsm78 newsm78

# 137
Обаче аз го мажа с мляко за тяло, а не с олио, 2 пъти слагам олио и получава ситни пъпки от запарване.

Sisi, и аз взех да си мисля такива неща за олиото, че не е най-подходящото мазило. Имам чувството, че кожата му става много суха, а смених три вида олио. Вкъщи имам на Bioderma за атопична кожа, но трудно се размазва. Ти какво ползваш?

Лекарката каза задължително миене,добре подсушаване и мазане с крем първо хубаво размазан върху ръцето и после върху дупето.
Било грешно да се пляска много крем,защото запечатва проблема.

panteryx86, наистина ли така ви каза? Знаеш ли колко судокрем пляскам по дупето? Можете да ми се смеете, но май трета голяма опаковка свършвам, а сме на два месеца и половина, като ползвах и един македонски крем в началото.

Момичета, нашата бебка много се сърди, когато я слагаме по корем. До рев стигаме, като изключвам моментите след баня, когато й правя масажче на гръбчето.

PoliT, добре, че отвори тема. Аз си мислех, че само моето не иска да седи по корем и вече взех да се тревожа. Като забие нос в завивката на леглото, чак се чудя как диша. Не ще и не ще да си вдига главата, камо ли да го накарам да пълзи!

Аз като я обърна, тя започва много да се мъчи, цялата й главичка се изпотява и започва да ми се сърди, но аз не се отказва Слагам я честичко. Иначе вечер докато й мажа гръбчето явно й помагам и тя вдига главичка много високо, но иначе голям зор.

Много ми похвалиха за мазане павловичева мас. Не мога обаче да я намеря в аптеките.

Ти нали беше в София? Има я в магазините Вис Виталис - на бул. Стамболийски и на Симеоновско шосе  Peace

# 138
Момичета, имате ли някакви "остатъци" от раждането? Аз съм секцио и гледам, че областта около пъпа от време на време изглежда все едно е мазана с йод и са забравили да го изчистят. Маха се лесно този цвят - пробвах със спирт, вода...с всичко става, но след време пак става така. Това какво е? Преди не е имало такива работи!
За стрии ще се размина по корем и крака, но гърдите май ще намажат за всичко останало. Голяма гадост! Как могат да се махнат? С тези мъки по кърменето понякога имам чувството, че вече нищо не остана в тях, а "опаковата" им беше голяма!

# 139
И при нас настава драма като започнем мазане и обличане след баня. Такъв истеричен рев, че почервенява цялата и се закашля .. ужас.
Това за размазването на крема против подсичане беше полезно, и аз слагам дебел слой. Вече втора опаковка преполовявам.

# 140
Хубаво е да се размазва, че да диша кожата.

Жулиета, ползвам крем за тяло на Нивеа, доволна съм.
Скрит текст:

# 141
Хубаво е да се размазва, че да диша кожата.

Жулиета, ползвам крем за тяло на Нивеа, доволна съм.
Скрит текст:

Мерси много! Знаеш ли, от един магазин ми дадоха мостра на крем Нивеа, който много ми хареса. Тубата е изцяло на немски и май ще се окаже точно този, който показваш на снимката. Ще пробвам  bouquet

# 142
явно моите са от порода, която обича по корем, и то много. Надига си главичката чак от кръста, с крачета се бута ли, бута. Веднъж се превъртя от корем по гръб като риташе бясно и ревеше. Ма то тъй се почва.

започнах да слагам ръкавички за да не си лапа ръцете, обаче намира начин да ги извади някак и пак да лапа ръцете. Може би не съм ги поставила добре? Не искам да се учи на лапане на ръце ... лоша работа ...

# 143
И моя много обича по корем и от много малък си вдига главата. Ама всички бебенца са различни.

# 144
Сега друго взех да се притеснявам. Гледам, че езичето му навътре е леко беличко и помислих да не би да има гъбички в устата. Като проверих в Чичко Гугъл излязоха ужасни страхотии. Може ли да има само по езика или е съпроводено и с бели петна и по венците и от вътрешната страна на бузките? Четох, че ако има, трябва и гърдите да си мажа. А какво пък им става на гърдите в този случай, да търся признаци по тях? Един след друг се нижат проблемите........

# 145
Сега друго взех да се притеснявам. Гледам, че езичето му навътре е леко беличко и помислих да не би да има гъбички в устата. Като проверих в Чичко Гугъл излязоха ужасни страхотии. Може ли да има само по езика или е съпроводено и с бели петна и по венците и от вътрешната страна на бузките? Четох, че ако има, трябва и гърдите да си мажа. А какво пък им става на гърдите в този случай, да търся признаци по тях? Един след друг се нижат проблемите........

И нашето езиче е бяло, но това е от млякото. Само езичето в задната му част. Спокойно, явно и при вас е така.

# 146
  • Пловдив
Бебка имаше млечница по езичето, устничките, вътрешната страна на бузките ... с нищо не съм се мазала гърдите ... незнам дали е трябвало, никой не ми е казал. Даже разбрах, че и така да си остане, не е проблем.

# 147
млечницата е вид гъбички. Гърдите се мажат за да не се презаразява от тях пак. и аз не съм се мазала обаче - езика се мажеше и минават. може да даваш 2-3 глутки вода след хранене, отмива остатъците от мляко и много спомага

# 148
  • София
Благодаря за отговорите, момичета.

И моят бебчо обича по корем. Опитва се да пълзи, но още не може и само свива и опъва ръчички и крачета. Така от много шаване се обърна случайно вече няколко пъти от корем на гръб. Това обаче не е истинско обръщане. Като му дойде времето ще започне да го прави нарочно, за да си играе така.

Той също имаше ситни пъпчици по тялото от претопляне и още като беше на 1 месец една лекарка ми каза да спра да го мажа с олио и да започна с мляко за тяло. Пъпчиците веднага изчезнаха и не са се появявали повече. С олио обаче мажа дупето - изолира кожата от акито и пиша. Над олиото слагам судокрем.

# 149
А кога започват да пълзят? Кога се слагат седнали? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт