Къде в Пловдив? - 61 тема

• 67 121
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
р-т Герджика на моста ,имат и сайт.

# 106
  • Пловдив
На руския пазар има зарядни по 20 лева.

Къде мога да намеря плътен бял чорапогащник за 140-150 сантиметрова госпожица? Все намирам или малки, или тънки, а ни трябва от старите памучните.
В Джъмбо също може да провериш-аз купих сив 140см,мисля имаше и поголеми,бял има със сигурност  Peace
Другия вариянт е "чорапения" магазин на четвъртък пазара-намира се на бъл.Шести септември точно на ъгъла за 21-ви век ( не знам дали го обясних  Joy  )

# 107
Препоръчайте ми магазини с хубаво спално бельо, моля  Praynig

# 108
  • Пловдив

На бул.Мария Луиза като завиеш по Родопи,на ъгъла,точно след банката  Peace Имат голямо разнообразие на спално бельо и хавлии  Peace Скоро си взех много хубав бархетен комплект за зимата  Heart Eyes

# 109
Плътен бял чоропогащник има винаги и в HM /последно взех пролетта розов и бял в комплект/

Плътни има също и в Зара, Мадъркеър, Маркс енд спенсър - ако имаш път извън П-в

# 110
След халите, до пирожките, от дясната страна.

# 111
  • Пловдив
Благодаря на всички за отговорите за чорапогащник!  bouquet
Няма да го носи постоянно, играе народни танци в "Елика"-та, трябва и само за концертите, не повече от 5-6 пъти годишно.

# 112
Моля ви да ми кажете от къде мога да купя зарядно за Самсунг в Кючука?  Praynig

# 113

На бул.Мария Луиза като завиеш по Родопи,на ъгъла,точно след банката  Peace Имат голямо разнообразие на спално бельо и хавлии  Peace Скоро си взех много хубав бархетен комплект за зимата  Heart Eyes

Seengirl , Пепика, благодаря много  Hug

# 114
Търся 4 или 5 пръчки, дълги над 2м. Ще шия палатка, те ще са скелета.

а плат за такова чудо от де? че и на мен ми трябва да шия чанта от непромокаема материя.
Нашата палатка ще е за вкъщи. Peace

Ако става въпрос за игра за децата, защо не си купите готова? В Джъмбо има и са към 20 лева.

# 115
Ако не се лъжа, съм виждала в Хеликон такива 3Д глобуси.
Laughing Благодаря! Аз търсех друг модел и тъй като не го открих си промених решението. Доволна съм. Вече пътува. Wink

# 116
Търся 4 или 5 пръчки, дълги над 2м. Ще шия палатка, те ще са скелета.

а плат за такова чудо от де? че и на мен ми трябва да шия чанта от непромокаема материя.
Нашата палатка ще е за вкъщи. Peace

Ако става въпрос за игра за децата, защо не си купите готова? В Джъмбо има и са към 20 лева.
Защото са ми ужасно грозни и непрактични.
Продължавам да търся пръти.

# 117
Моля за съвет.
Майка ми я изпратиха в Пълмед на ЯМР. Въпросът ми е добър ли е изборът?

# 118
За пръти ще свърши работа от магазин за ел. Части ( със сигурност има в Тмт в Кършиака) тръба за кабели (а може и да са за ВиК части, не съм майстор и не знам какво им е истинското предназначение) има различни дебелини, огъващи се и не, режат се на метър, около 2 лв е метъра
Бели са, вземи си по-плътна (че вътре са кухи и да не се пречупи) и неогъваща се

# 119
Дървени ми трябват. В краен случай ще ги поръчам на дърводелец, но предпочитам да го взема готови. Peace

Общи условия

Активация на акаунт