Къде в Пловдив? - 61 тема

• 67 236
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
http://plovdiv.dir.bg/news.php?id=21227201
Който се интересува-безплатни детски прегледи от хирурзи.

# 286
Здравейте, трябва да закупя стенен часовник, но не се сещам откъде.

# 287
  • Пловдив
В Бриколажа има много интересни и цветни.

# 288
Добра и не жестока козметика около Лидл до стадион Христо Ботев да се намира?

# 289
В Бриколажа има много интересни и цветни.
Много благодаря!

# 290
  • Пловдив
магазин Деникс, в Мол Пловдив на 2 етаж  Peace
http://dims-92.com/ClientDisplayVendorProducts?param=4553686f703 … f6e6c794e65773d3b

# 291
Момичета препоръчайте ми магазин за детски дрешки, в които предлагат официални рокли. Става въпрос за 7 годишно момиченце и ми се иска нещо различно освен Юнона,H&M и waikiki. Благодаря ви предварително.😘

# 292
Къде има магазин за дървени играчки?

В Капана, мисля че магазинчето беше до магазина за часовници, улицата, която излиза на Железарска. Магазинчето е много малко, на витрината имаха изложени интересни играчки. За цени не зная.

# 293
  • Майничка
Момичета препоръчайте ми магазин за детски дрешки, в които предлагат официални рокли. Става въпрос за 7 годишно момиченце и ми се иска нещо различно освен Юнона,H&M и waikiki. Благодаря ви предварително.😘

Едно турско магазинче на Отец Паисий, горе-долу м/у Чучура и Н&М.

# 294
  • тук-там
Сигурно е писано вече.....
Добра шивачка за корекции - около Евмолпия. Рокля - голяма ми е. Няма подплата - просто малко стесняване отстрани. newsm78

# 295
  • Пловдив
Сигурно е писано вече.....
Добра шивачка за корекции - около Евмолпия. Рокля - голяма ми е. Няма подплата - просто малко стесняване отстрани. newsm78
Скоро мернах под блоковете на Раковска,но не съм ползвала и не знам как работят  Peace Аз съм доволна от едно момиче в Тракия,ако не ти е далеч,ще те насоча  Wink

# 296
  • пловдив
Здравейте, за поредна година ДБМ организира Коледен благотворителен базар!
Каним Ви отново да ни подкрепите, посещавайки го, за да си закупите сувенири. Както знаете средствата отиват на 100 % за децата отглеждани в институциите. Към момента помагаме на над 90 деца в ЦНСТ- Зелениково, Брезово, Нареченски бани, Пловдив и ДДЛРГ Асеновград. Базарът стартира на 18 декември, в МОЛ Пловдив на третия етаж.Сувенирите можете да разгледате в албумчето ни, което сме качили в събитието. Ще ви очакваме отново, заповядайте!
https://mobile.facebook.com/events/890173081030081?acontext=%7B% … f_t=photo_comment

# 297
Между Сточна гара и Автогара юг има магазин Холандски мебели внос, същите хора имат и магазин в партера на Галеро /пресечка на Иван Вазов/.
Повечето неща са ретро стил, но там съм виждала неща, чието качество задминава в пъти ширпотребата.

Друг магазин с по-малко избор е в Кичук Париж малко след Южен полъх /остреща в нова кооперация/, там също съм виждала неща високо качество.

Благодаря ще ги посетя, нищо не се знае.  Grinning

# 298

В Барбарони може да провериш и есента като ходих в ТЦ Илиянци имаше много официални тоалети за момиченца. Тогава ми беше последното ходене и по-нова информация не мога да споделя.

# 299
  • София
Дами, да попитам - откъде може да се купи елхичка?
Трябва ми много малка, но истинско дърво. За предпочитане е да не е в саксия.
Благодаря! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт