Бебешката количка - цяла наука за второ висше №32

• 67 116
  • 723
  •   1
Отговори
# 510
Днес доста детайлно разгледах модели на Mima Xari и iCandy, но като че ли не ми се дават толкова пари за  количка. Виждам, че след това ги продават в olx, с около 700-800 лв. надолу. Ако съм сигурна, че след това мога да я продам, бих купила.
Първо да ви помоля за мнения за тези марки, прохождаща съм в тази материя и абсолютно нищо не ми е ясно.
И друго, мислите, ли че се продават тези скъпи колички след това втора ръка или си отлежават обявите  с години?
Щото за тази цена всеки би предпочел ново за детето си.

# 511
  • На остров
Церемония много зависи според мен, аз лично нямам идея как е развита 2 та употреба в БГ.
При мен знам, че ако искам след 2 години спокойно мога да взема 50 процента от цената и, но аз лично повече купувам от колкото да продавам.

# 512
Церемония, ще ти кажа моето мнение и наблюдение, като се надявам да не засегна никой. Първо и двете колички не ми харесват. Icandy не си казала кой модел е, но приятелка я има и на мен не ми допада като визия и функционалност. Мима-та с тази кожа и седалка като сапунерка също не е мой тип количка. Но това е въпрос на вкус и изисквания.
Относно продаването след това, моето наблюдение е, че хората, които си взимат такъв тип колички, как да кажа, не са склонни да купуват неща втора употреба. Според мен нито едната не си струва реално парите(тук включвам и Стокке) и масово се купуват, защото са на еди коя си марка и струват еди колко си, а не защото са удобни и хората ги купуват заради качествата им дори и втора употреба както примерно Bebeconfort, peg perego mamаs n papas и др. Разбира се, изключения има, но това е моето мнение.

# 513
Sweetɣ, благодаря за мнението, няма място за сърдене.
Всичко , което купувам по принцип, без значение какво, харесвам по дизайн и цвят.  Crazy
Дори не знаех, че са някакви големи марки, нито пък робувам на такива, но пък си личи, че са скъпи.
Като прочета още едно, две  мнения като твоето и ще се откажа, някой трябва да ми "начука канчето".
Мъжът ми ти благодари.  Grinning

# 514
  • На остров
На мен тези колички, не ми харесват като визия, но за качествата им нищо не мога да кажа  Simple Smile .

# 515
  • Русе
Аз лично продадох моята Stokke за 10 дни, но това беше преди 5 години.

# 516
Винаги съм се чудила на какво ми прилича Мима-та, но след като прочетох определението "сапунерка", разбрах Simple Smile Точно на това я оприличавам и аз.
Относно робуването на марки-никога не съм робувала, първият път за сина ми бях с едно Чиполино и много й се радвах през цялото време.
Сега се чудехме между Моод на Куини и Стокке Експлори, но след като ги побутахме в магазина, сгъвахме ги, разгъвахме, единодушно решихме, че Стоккето е нашата количка. Разгледахме и още десетина марки, но просто тази отговаряше на всички наши критерии.
Дано да съм доволна и когато започна да я използвам. Ако трябва да съм честна, в началото ми се струваше много грозна и неудобна заради дръжката, но това се промени след като я видях на живо. Според мен количка трябва да се избира не само по външен вид, а по това колко е функционална и колко отговаря на нашите нужди и изисквания.
А за продаването-мисля, че не е никакъв проблем да се вземе 50% от цената.

# 517
Церемония- аз се отказах от Стоке и Мима основно заради коша 6+. И в двата детето спи седнало, а и ми се струват малки като обем. Кошовете за багаж и на двете са изключително малки. Стоке ксплори се сгъва много малоумно и заема супер много място. За мен е и тежка. Ако ти се дават такива пари за количка разгледай Сайбекс приам с луксозна седалка или Пег перего, модела за Фиат 500 Peace

# 518
  • На остров
Аз съм фен на Стокке Трайлз от Стоккетата  Simple Smile .

# 519
  Стокке щеше да е много хубава количка , ако коша 6+ не беше в постоянно седнало положение . Това , че няма как да се изпънат крачетата според мен е много по-голям минус от 1, 2 килограма в повече на рамата . Лично аз не мога да си представя , да ми се наложи да спя в такава позиция ( освен ако не е нещо инцидентно когато сме на път ) не бих го причинила на детето си по никакъв начин , пък колкото и качествена и модерна да е количката . Напоследък забелязвам , че сякаш удобството да детето е заместено от " модните тенденции " , Стоккето и Мимата го доказват .

# 520
Аз лично много харесвам и стоке и мимата като визия , но цените им не ми харесват. Ми аз за 3 хиляди ще си купя кола и ще си возия детето в нея.
Не съм фен на скъпите колички. Има и качествени доста по евтини. С едно чиполино са отгледани 3деца и не е мръднало. Полските колички които в момента са масово на пазара също са мн качествени и не са скъпи като не достатък е единствено, че са тежки , но лично мен това не ме притеснява. Вдигам доста тежко и не ми пречи , но има майки, които не могат и за тях тези колички са голям минус.
Общо взето мислите ли че на бебето му пука да ли количката е маркова или не? Ако може да ви отговори мисля че отговора ще е да бъде носено нон стоп на ръце и че количката е без значение. Има бебета които не обичат да се возят в количка, а вие сте хвърлили маса пари. Е питам за какво ще ви е тази скъпа и маркова количка? Да събира прах ли?
Всеки обаче решава сам за себе си в каква количка да вози своето дете. Просто изразявам моето мнение.

# 521
Здравейте, момичета. Изчетох където каквото можах, но все още съм на светлинни години от взимане на решение коя ще е нашата количка  Thinking
Ще ви помоля да ми дадете мнение за Quinny Moodd:

http://www.babylifemalechko.com/index.php?m=320&lang=1&c … 0Black%20Devotion

и ето го и коша за новородено към нея:
http://www.babylifemalechko.com/index.php?m=320&lang=1&c … 0Black%20Devotion

Общо всичко ще ми излезе към 1500-1600лв. Как мислите, струва ли си парите?

# 522
  • Велико Търново
Аз пак се включвам с питане за мнение.  Има ли някоя мама впечатления от тази количка http://olx.bg/ad/kombinirana-detska-kolichka-mothercare-spin-ID5Lo1S.html

# 523
Аз пак се включвам с питане за мнение.  Има ли някоя мама впечатления от тази количка http://olx.bg/ad/kombinirana-detska-kolichka-mothercare-spin-ID5Lo1S.html
Имаше едни сайтове, които се водеха аутлет с намалени колички от магазини за по 400-500лв нови. Сега не мога да ги открия, ако искаш потърси ги.

# 524
Стокке коша за след 6 месеца не е в постоянно седнало положение. Има 3 позиции към майката и 2, когато е обърнат напред. До една година детето спокойно ще спи в количката, без да са му вирнати крачетата. После децата не спят в количките толкова активно, а по-скоро почиват. А това, че струват 3000 лв. ми се вижда силно преувеличено. Нашата е 1860 лв. с всичките кошове, като в магазина имаше и промоция-чадъра и чувалчето за краката бяха подарък. В България са по-завишени цените, което е абсурдно предвид стандарта на живот, но пак не са 3000 лв. И понеже отново се намесва марка, ще кажа, че возих сина си в Чиполино, което много харесвах. Но няма как да си изкривя душата-разликата в материите, пластмасата, ъобще в цялостното изпълниение на количките, е огромна. И тук не става въпрос само за Стоккето, а за всички по-сносни колички.

Не съм обърнала внимание в България, но тук децата масово като започнат да сядат, им купуват от тези най-леките и опростени колички, които имат само едно положение на облегалката и дори нямат сенник. Краката им винаги се влачат, а главите са им клюмнали в страни като спят. Жал ми е като ги гледам, но май само на мен ми прави впечатление. Другата масово използвана количка е Куини Запп, а и тя до скоро нямаше никакви положения на облегалката.

Elinor~, понеже нашите колебания бяха между Куинито и Стокке, ще кажа аз какво не харесах като я видях на живо.
-Широчината между задните гуми беше твърде голяма.
-Сенникът беше много малък, не покриваше абсолютно нищо.
-Материята беше странна. Твърде тънка и някак на седалката всичките пластмаси отдолу прозираха.
-Седалката за след 6 месеца е много тясна, мястото за крачетата също е малко.
-Не беше толкова маневрена, колкото ми изглеждаше на хилядите клипчета, които бях изгледала преди това.
Отиди и я виж на живо, защото колкото и мнения да чуеш, те ще бъдат субективни и може изобщо да не съвпаднат после с твоето.

Общи условия

Активация на акаунт