Бебешката количка - цяла наука за второ висше №32

• 67 068
  • 723
  •   1
Отговори
# 45
Като е,да е.Имам приятелка в Англия,тя е с Мима Ксари,купена от там.Питах я дали са й дали мостра и каза НЕ.Всички цветове,модели и аксесоари са били изложени отпред.Тя е пробвала почти всичко,избрала е и са й дали нейната количка запечатана.Когато се продава мостра,тя е означена като такава и има отбивка от цената.Могло,значи.Само в Бг ще ти пробутат мострена количка на цената на нова неотваряна.

# 46
Кое момиче се интересуваше от Мууд?В Мадъркеър в момента е с подарък кошница на Макси-кози  Peace

Сега ще погледна. Дано не са изчерпани, че отдавана не съм писала. Grinning

# 47
Добре че си купих количка защото темата се превърна в За и Против мострите  Grinning За мен няма абсолютно никакво значение дали е била изложена в магазина или не, защото една количка или е качествена или не, без значение дали 5 човека преди мен са я бутали по плочките в магазина. Механизмите им са направени така, че да издържат хиляди сгъвания, а дамаската според мен е абсолютно задължително да си изпере, независимо дали е разопакована ( все пак вътре се вози новородено), но ако е толкова важно за вас просто си купувайте опаковани и спете спокойно, че количката е хубава защото е запечатана в кашон и никой не я е пипнал преди вас  Grinning  Grinning  Grinning Grinning Друг е въпросът какво става след като излезете на улицата с нея  Grinning

# 48
Аз до сега само четях и гледах какво има по магазините. Бях се спряла на Mutsy и Peg Perego, отидохме с мъжа ми да ги огледаме и в крайна сметка като краен вариант ми останаха моделите на Пег Перего. Имат много по-леко шаси, като цена са долу горе еднакви. На Mutsy не ми хареса коша за багаш отдолу-имам чувството,че ще се изсипе всичко.
Перего имат и една по-евтина серия заради плата - Sportivo, но не ме грабна, а и кошът за новородено няма отвор за проветрение през лятото.
Сега ще следя дали няма да пуснат някоя Коледна промоция за Book plus s с твърд кош.
Съветвам ви да проверите на място в шоуруума им на Г.М.Димитров за цени, тъй като правят добри отстъпки за количките.

# 49
Момичета,някой знае ли височината на тези колички S-MAX - RETRUS .Стават ли за високи мами или?!
 ако някои ги е ползвал да сподели мнение newsm78

# 50
Аз съм 160 см., когато отидох да ги видя продавачката ми каза, че са подходящи за мен, защото кошовете са по - ниски. Най - добре все пак да ги видиш на живо...

# 51
# 52
Здравейте отново,

Аз пак имам питане  Grinning Сега разглеждам Рая Тойс и попадна на количка копие на Експлорито. Някой може ли да ми каже каква е разликата между двете.

http://rayatoys.com/%D0%91%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%B0-% … D0%B2%D0%B0-14376

# 53
  • София
И аз я гледах и се чудех, каква ще е тази имитация на тази цена, то за още малко човек ще си вземе stokke, освен да е тяхна количка за друг пазар  newsm78

# 54
Ами сега гледам, че се продават в Али Експреса.. А аз на този сайт грам да му нямам доверие... Май ще трябва да я видя на живо и да преценя.

# 55
Да и в базар.бг попаднах на такива подобни обяви на тази количка за по 500 евро дали е някаква измама как мислите-ето и линк https://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0%E2%80%9312710524 … D1%87%D0%BA%D0%B0

# 56
Според мен да... като напиша Стокке Експлори в Гоогле и излизат същите снимки, но различни сайтове. По-добре не се доверявай или иди на място да я видиш.

# 57
Според мен да... като напиша Стокке Експлори в Гоогле и излизат същите снимки, но различни сайтове. По-добре не се доверявай или иди на място да я видиш.
Ами те от чужбина ги доставяли и били с 3 години гаранция и с пълния комплект на количката.

# 58
  • София
Първо не се знае до колко ще отговаря на снимката - поне ако идват от Алито.
Второто е, че на външен вид може да са аналогични, но по-тежки, по-не маневрени и други по-неща, които да не отговарят на оригинала.
Отделно разликата в цената не е толкова голяма и не знам заслужава ли си риска.
Ако ги има в Алито, търси ги на по-приемлива цена, за да не те е яд, ако количката се окаже кофти.
В Рая Тойс можеш да ги пробваш все пак, не е нужно да се доверяваш сляпо и да поръчаш от сайта им.

# 59
В темата за Стоке е писано за тия реплики.

Общи условия

Активация на акаунт