Бебешката количка - цяла наука за второ висше №32

• 67 101
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Приам има 2 седалки, едната е лукс, другата обикновената. Обикновената се трансформира в кош за новородено и след това е седалка. Материята е малко по-различна и се различават в това, че другата седалка има чупката на дупето, която има и седалката на Стокке и на много други колички, а луксозната става права като дъска.
Разгледай ги по-подробно, има ги описани в сайта за българия на сайбекс.

# 106
Приам има 2 седалки, едната е лукс, другата обикновената. Обикновената се трансформира в кош за новородено и след това е седалка. Материята е малко по-различна и се различават в това, че другата седалка има чупката на дупето, която има и седалката на Стокке и на много други колички, а луксозната става права като дъска.
Разгледай ги по-подробно, има ги описани в сайта за българия на сайбекс.

Аз мислех, че обикновената седдалка е само седалка, не съм сигурна, че се трансформира, нали предлагат и голям кош за новородено. Именно затова се спрях на лукс версията Thinking

# 107
  • София
предлагат голям кош, за да има луксозната седалка кош, трансформира се:
https://www.youtube.com/watch?v=oftVioGchIQ

Тук на 10-тата минута е показано. Не случайно се казва 2 в 1

Има и много други клипчета как става, а в опътването на седалката, което може да се изтегли от сайта на сайбекс я има и схемата на сглобяване.

# 108
предлагат голям кош, за да има луксозната седалка кош, трансформира се:
https://www.youtube.com/watch?v=oftVioGchIQ

Тук на 10-тата минута е показано. Не случайно се казва 2 в 1

Има и много други клипчета как става, а в опътването на седалката, което може да се изтегли от сайта на сайбекс я има и схемата на сглобяване.

Хм, сега го виждам това и не знаех, но аз всъщност причината поради която се спрях на луксозната седалка е пълното легнало положение. Колкото и голямо да е детето ми се струва неуместно и непрактично да спи седнало, независимо, че главата му е хоризонтирана  Peace Благоаря за разясненията все пак  Hug

# 109
  • София
И аз предпочитам пълното легнало положение, но като се замисля, дъщеря ми много добре спеше в ергото и в един шезлонг, който имаше подобна форма, както и в столчето за кола.
Този вид на стойката при спане не е никакъв проблем като цяло, децата като им се спи - спят абсолютно както им падне, важното е да спят   Crazy Simple Smile За новороденото обаче е важно да е на равно, то за това и тази седалка на Приам-а е за 6м+, а за преди това е кош за новородено Simple Smile

# 110
  • Варна
И аз предпочитам пълното легнало положение, но като се замисля, дъщеря ми много добре спеше в ергото и в един шезлонг, който имаше подобна форма, както и в столчето за кола.
Този вид на стойката при спане не е никакъв проблем като цяло, децата като им се спи - спят абсолютно както им падне, важното е да спят   Crazy Simple Smile За новороденото обаче е важно да е на равно, то за това и тази седалка на Приам-а е за 6м+, а за преди това е кош за новородено Simple Smile

Не е проблем, защото нито едно човешко същество не е право като дъска отзад.

За новороденото е важно да е на равно, но може и да не е толкова важно Simple Smile (за пример може да вземем CocooNaBaby на Red Castle който се ползва и от недоносени деца)

http://www.redpoint-bulgaria.com/cocoonababy/

Що се отнася до Cybex Priam на мен ми се вижда като открадната идея от Jane Muum само са заменили единичните тръби с двойни и са оцветили колелата Grinning

# 111
  • София
да, а и едно време бях правила проучване, точно за тази поза, мисля беше и за подобен или същия продукт, че се препоръчва от някаква лекарска асоциация (не помня с особени подробности).
Все пак и в утробата детето е свито.

На мен тези седалки единствено ми изглеждат по-трудни за преповиване, но като се замисля това да сменя памперса на детето ми в количката не ми се е случвало. Ако се налагаше, ползвах пейка Wink

# 112
 Благодаря за идеите  Hug

# 113
http://www.hippoland.net/catalog/product/view/id/35702/s/hauck-2 … one/category/502/
Момичета, някой може ли да ми даде малко инфо за тази количка или къде мога да намеря тема в която е обсъждана?

# 114
Момичета, отивам днес да огледам Сайбекс Приам в Раята и на тръгване фиксирам една количка Бъгабу Cameleon. Цената 1250лв ?! Говорих с консултантката и ми каза,че била единична бройка и била по-стар модел. Доста й се зачудих. Малко груби ми се видяха пружините над предните колела, както и държача за спирачката горе на дръжката. Вие какво мислите по въпроса?

# 115
  • Варна
Момичета, отивам днес да огледам Сайбекс Приам в Раята и на тръгване фиксирам една количка Бъгабу Cameleon. Цената 1250лв ?! Говорих с консултантката и ми каза,че била единична бройка и била по-стар модел. Доста й се зачудих. Малко груби ми се видяха пружините над предните колела, както и държача за спирачката горе на дръжката. Вие какво мислите по въпроса?

Със сигурност в Рая няма от къде да имат Бъгабу.
Бъгабу имаха, но вече нямат официален вносител, нито сервиз в България.
По времето когато имаха Рая не се занимаваха с детски колички, а Бъгабу се продаваха само в определени магазини.

# 116
Mомичета, нямам никакъв опит в избора на колички и ви моля за мнение относно тази която съм си харесала:

http://e-chipolino.com/6532/CARRA%20%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1% … 0%20Lusso%20Carra

# 117
Здравейте,  количка  maxi-cosi mila някой да има. Трябва ми мнение .удобна ли е за дете над 1г и половина .гумите като са единични криват ли се след време newsm78

# 118
Да се включа и аз в темата Simple Smile Аз съм от Бургас и си търся количка, 3 в 1 /кош новородено, седалка и кош за кола/ до 1500 лв. Днес влязох в един магазин където пробвах полски колички - ами тази http://moebebe.com/bebeshki-kolichki/bebeshka-kolichka-s-max-mojito-retrus много ми хареса.
Само дето цената й сериозно ме притеснява - приятелки ми казаха, че под 1000 лв. свястна количка няма. Не искам да си купя нещо за 600 лв и след 1 месец да се изпочупи.
Другият вариант е да си купя сега тази, ако ми харесва и става да си я ползвам и след като ни отеснее летният кош, ако не - да си купя друга количка за 900лв. за зимата. Какво мислите, има ли някой опит с S-Max Retrus?

# 119
На какво държиш ?Дръжка,гуми,чупки,цветове,марка,каквото се сетиш.Може тук някой да те открехне за нещо свестно.Полски танк съм бутала две години.Такова нещо не бих си причинила втори път.

Общи условия

Активация на акаунт