Бебешката количка - цяла наука за второ висше №32

• 67 031
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Ето клип, трансформирането на седалката започва от 10:30мин - https://www.youtube.com/watch?v=oftVioGchIQ
В сайта на сайбекс има и pdf, Който може да се изтегли и има схеми за трансформирането

# 616
Ето клип, трансформирането на седалката започва от 10:30мин - https://www.youtube.com/watch?v=oftVioGchIQ
В сайта на сайбекс има и pdf, Който може да се изтегли и има схеми за трансформирането

Brayda Благодаря ти много,че ми отвори очите Simple Smile ,вчера три пъти го гледах и не можах да разбера как става номера с трансформирането понеже очаквах самата седалка някак си да се променя,а то се ползва една рама с различни "покривала"-така да ги нарека.Това ще е моята количка Simple Smile

# 617
  • София
Мисля, че даже и покривалата са еднакви, просто се обръща рамката, някак си се презакопчава и т.н.т. и си има някакво матраче в комплекта.
Удобно е много Simple Smile Все пак това го правиш 1 път като я изпереш като я купиш. После го правиш в обратния ред за седалка и повече не се занимаваш Wink

# 618

Brayda Благодаря ти много,че ми отвори очите Simple Smile ,вчера три пъти го гледах и не можах да разбера как става номера с трансформирането понеже очаквах самата седалка някак си да се променя,а то се ползва една рама с различни "покривала"-така да ги нарека.Това ще е моята количка Simple Smile

Само да напомня, че седалката 2в1 формира чупка при дупето след трансформиране на коша от кош за новородено към 6+  Peace

# 619
  • София
Ясно се вижда чупката, доста е обсъждана и на много други колички, масово се заклеймява тука в темата, но като цяло не знам дали е проблем въобще.
Позата е с равен гръб, лека чупка в краката, но знаете в какви пози спят бебетата и децата, това се е направо хубава поза. Редовно заспиват седнали, клюмнали напред и какво ли още не  Simple Smile
Не вярвам някое бебе да не иска да спи, защото количката има такава чупка Simple Smile

# 620
Ясно се вижда чупката, доста е обсъждана и на много други колички, масово се заклеймява тука в темата, но като цяло не знам дали е проблем въобще.
Позата е с равен гръб, лека чупка в краката, но знаете в какви пози спят бебетата и децата, това се е направо хубава поза. Редовно заспиват седнали, клюмнали напред и какво ли още не  Simple Smile
Не вярвам някое бебе да не иска да спи, защото количката има такава чупка Simple Smile

Crazy Аз само отбелязах...за мен е важно бебето ми да не спи седнало, независимо в какви пози спят чуждите деца, както и че 9 месеца в корема ми пак щяло така да е сгънато. За мен би било неудобно да спя на хоризнотиран стол, съответно го приемам и за детето ми.  Peace

# 621
  • София
да, приемам аргумента ти, съгласна съм. Всеки има виждане на нещата и напълно го оважавам Wink

# 622
Здравейте,
моля ви да дадете менение за количка  Musty Evo https://bebemax.eu/index.php?section=ITM&itemid=1146

# 623
  • София
мисля, че в предишната тема и в 30-та тема много се пишеше за количката, можете да се върнете и да прочетете Simple Smile

# 624
  • България, Шумен
Stitchи alina, благодаря за отговорите! Може някой да каже от опит, дали наистина е тясна Graco mirage? Иначе май все повече клоня към Britax B-Agile с кош за новородено или Graco Evo. Оф!

# 625
мисля, че в предишната тема и в 30-та тема много се пишеше за количката, можете да се върнете и да прочетете Simple Smile

Намерих, мерси  Simple Smile

# 626
Момичета,коя марка е по-качествена?Кам или Хане?Не съм фен на тези марки и не мога да дам адекватен съвет.

# 627
  • София
по улиците виждам много и кам и хане, но за кам тук се изказваха, че много скърцат, ако с това мога да помогна, иначе и аз не съм им фен Simple Smile

# 628
  • Пловдив
I Will Survive, имам впечатления от Cam Combi Family и Jane Muum. Първата я ползваха наши приятели, но многократно съм я тествала. Втората я ползвах до около шестия месец на моето дете. Ако трябва да избирам между тези две марки, пак бих купила Хане. Продадох я, защото заемаше много място в колата, когато беше сгъната със седалката за след шестия месец. Другата причина беше, че в сгъната по същия начин, много ми тежеше. Живеем на първи етаж в стара кооперация и ми беше много трудно да я качвам по няколко пъти на ден. За шест месеца количката беше подложена на непрекъснат тормоз от моя страна. Разходките никога не са били от вкъщи до близкия парк и обратно. Обикновено си правя преходи от квартала, в който живеем, до центъра или до някой от другите квартали. Минавала съм през какви ли не терени. Въпреки всичко, количката беше в перфектно състояние.  Peace

# 629
Мами здравейте какво мислите за тази количка на кам мн съм объркана дали е добра https://bebemax.eu/index.php?section=ITM&itemid=677

Общи условия

Активация на акаунт