По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 4

• 61 113
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
Фокси, честито! Да е жив и здрав Борис, много щастливо детство да има Heart Eyes А на теб бързо възстановяване bouquet

# 691
  • София
Честито , Фокси ! Да е жив и здрав малкият мъж с прекрасно име  Борис !
Честита баба Марта ! Пожелавам Ви много здраве и щъркели с много положителни тестове и здрави бебоци!
Ръсвам със син прашец :
babydust7babydust7babydust7babydust7babydust7babydust7babydust7

# 692
Ех, каква хубава новина!  Grinning Честито, Фокси! Да е жив и здрав и много да ви радва!

# 693
Честито и от мен Фокси
 newsm75 newsm79 newsm28 newsm79 newsm75 newsm79 Прашец си събирам,прашец си събираааааам

# 694
  • София
Кей , от сърце ти пожелавам даже две момченца!  Hug

# 695
От твоята уста,в Божиите уши Praynig Praynig Praynig

# 696
На 10 ден от МЦ съвсем скоро  съм за проследяване за нов евентуален трансфер на последничкото ми ембрионче.
Но няма да имам коментар за предишните две неуспешни. Подхождаме направо към трансфер.
МАлко ми е притеснено така.

Последна редакция: ср, 02 мар 2016, 15:39 от Анонимен

# 697
Стискам палци Герда.То понякога май е излишен тоя коментар.Хубавото при теб е че си имала + тест,макар и за кратко.Докторите казват-Щом веднъж е текло,пак ще тече Peace

# 698
Фокси, да ви е жив и здрав Борис, много да ви радва, вие много да го слушате!  Heart Eyes
Стефа, събирам си от прашеца в любимия на ММ цвят Mr. Green

# 699
  • София
Тара,за теб специално изливам цяла кофа син прах!  Hug

# 700
АМХ 0,21
НК клетки 12%
ФСХ 23
ТСХ 2,99 / спада бавно, но спада
всичко останало е в норми, но тези ме сломиха. До сега ФСХ беше в супер граници
Казаха ми, че е поправимо. Но се чувствам негодна вече  Tired Cry
Едва след 6м като изпия една кофа с лекарства, ще сме говорили отново. От едните хапчета, ще вляза в изкуствен климактериум (не менапауза). Това някак си не ми се иска да си го причинявам и до колко ще е ефективно??? Изобщо незнам, коя посока да хвана Cry

# 701
мимс, а кога ти беше последната стимулация? моето фсх се беше качило двойно непосредствено след стимулацията, но след два месеца се нормализира. амх действително е ниско. всъщност, ако ендокринологът ти прецени за възможно, може би трябва да опитате да нормализирате тсх по-бързо и да преминеш към естествен цикъл.

# 702
Мимс, знаеш какво бориш и ще се получи, ще видиш! Търпение, лекарства и вяра трябват само. Успокой се и започни с предписанията, 6 месеца ще осигурят нужната почивка на яйчниците и ще има + резултат.

# 703
АМХ 0,21
НК клетки 12%
ФСХ 23
ТСХ 2,99 / спада бавно, но спада
всичко останало е в норми, но тези ме сломиха. До сега ФСХ беше в супер граници
Казаха ми, че е поправимо. Но се чувствам негодна вече  Tired Cry
Едва след 6м като изпия една кофа с лекарства, ще сме говорили отново. От едните хапчета, ще вляза в изкуствен климактериум (не менапауза). Това някак си не ми се иска да си го причинявам и до колко ще е ефективно??? Изобщо незнам, коя посока да хвана Cry
2014г. - AMX- 0.2
             ФСХ - 17
             ТСХ - 5.0
2015г. - НК клетки16%
2016гг - засега бременна и май са двечки
Хващаш посоката на бременността! Има начин!

# 704
Благодаря ви много за подкрепата, чак ревнах.
Изписаха ми Фемостон, но много ме плаши тази изкуствена менапауза ли е климактериум ли е незнам.
Вие пили ли сте го!?

Шакира, много добре ми подейства твоят пример с показателите ти Hug

Как се вкарахте в граница?

ПП не съм правила никакви стимулации от около 2-3м

Общи условия

Активация на акаунт