По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 4

• 61 131
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
и мен ме дразнеше утрогестана вагинално - не ме сърбеше, а ме щипеше. Цитонамазката ми показа 2c след него и сега постоянно се питам дали не се дължи на това раздразнение...спрях го вагинално за момента.

# 91
Как мислите дали е удачно преди процедура да направя детоксикираща диета, т.е. без никакви животински и тестени продукти за 4-5 дни. Само плодове, зеленчуци, ядки, бобови и ориз.
Защото все чета че е хубаво да се прави протеинова диета и да се приема месо, риба, яйца и млечни продукти, а аз точно от тях ще се лиша.
Чакам цикъл до 4-5 дни и ако нямам киста ще започнем на лека стимулация с Фемара. Аз съм с НЯР. Няма риск от хиперстимулация при мен.

# 92
Тестото го спри, но от месото не се лишавай в никакъв случай.
Аз се лиших от всичко сладко пакетирано и ограничих сладкото до естествени захари, но по време на стимулацията и тях не приемах. Само протеинова диат и и зеленчуци.

# 93
Благодаря ти Герда. Може да спра месото само за два три дни и после ще ям риба и пиле. Вече изкарах един ден. Два остават.

# 94
Да побутна темата с една хубава новина :

"Ето я! Традиционно чаканата новина в коледното събитие ДНИ НА ДОНОРСТВОТО!
МЦ Надежда репродуктив София дарява три ин витро процедури с донорска яйцеклетка на пациенти на медицинския център. Правилата са да отидете на място по време на дните на донорството и да пуснете в кутия своя регистрационнен номер. В 17 часа на 13-ти декември 2015г. ще се изтеглят печелившите.
Коледните чудеса се случват и една година време стига за да повярваме в тях. Ние ги виждаме. В очите на дете. В усмивката на мама. В гордостта на тате. Вижте и ги вие.
Вярвайте!
Желаем Ви рожба!" от ФБ на  Майки за донорство

# 95
А кога са дните на донорството и какъв е този регистрационен номер? newsm78

# 96
Кристи, пациентския ти номер ( с него си проверяваш лабораторните резултати в системата)

# 97
Гледахте ли сутринта по телевизиите..
И този доктор, дето се беше появил в студиото много ме възмути.

# 98
Пчелицо, аз толкова често ходя до там, че си взимам всичко на място. А напоследък даже и не проверявам резултати Mr. Green Ти кога трябва да правиш тест?

# 99
Само ми обяснете как се взимат яйцеклетки от психичноблона жена. Не го вярвам, но ако е истина дано има оня горе и гледа  #2gunfire

И аз не го вярвам това на 100%
Вероятно правят далавери с яйцеклетки и сигурно търсят донори срещу заплащане, като не връщат и мургави пациенти, на което никой не би се зарадвал, но това с психично болните ми идва в повече. По скоро бих повярвала ако донорите са му от една специална категория хора, които са склонни да даряват срещу пари  newsm78 Всички знаем какви са кръводарителите срещу заплащане пред кръвните центрове и каква мафия са  Whistling Thinking

# 100
Кристи, последният ми кръвен е 322, чакам преглед на 16ти  Whistling
От регистратурата ще ти го кажат номерчето, дано е късметлийско  Praynig

# 101
  • София
Кристи, тя Пчеличката май има с какво да се похвали  Wink Аз нали миткосвам и по съседните теми, та я излових  Heart Eyes
На мен днес ми е 5-ти ден след трансфер и имам леки предменструални болки ниско долу в корема. Нещо почвам да губя надежда Tired

# 102
Кристи, тя Пчеличката май има с какво да се похвали  Wink Аз нали миткосвам и по съседните теми, та я излових  Heart Eyes
На мен днес ми е 5-ти ден след трансфер и имам леки предменструални болки ниско долу в корема. Нещо почвам да губя надежда Tired

Фран, не губи Надежда, бременна си до доказване на противното  Hug Praynig Heart Eyes

# 103
Фран, кураж, при мен по същото време започнаха менструалните болки и още продължават. Палчета!

# 104
Тъкмо успях да убедя ММ за опит с ДЯ и гръмна този скандал  Sad Знам, че в моята клиника никой не би си позволил такова своеволие, но въпреки това пак се върнахме в изходна позиция. Сега отново не иска и да чуе за ДЯ  Tired То, така или иначе правим последен опит с мои и ако не се получи ще трябва да вземем решение, но този случай хич не ми помага  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт