Червено вино, камина и мезе ще помогнат за чертички две!Бъдещи мами над 35

• 34 340
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Фоксиииииии Joy Joy Joy
Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 29 ное 2015, 20:45 от janach

# 106
  • Пловдив
Ели,ако не е кьсно...слагай ядките и още как!Точно за такава слатка са...обаче тук не се пипат Whistling

А мен ме е яд като куче...що нямам късмет,начи...купуваш си нещо и вместо да се радваш как работи,то  Tired и една шапка пари назад!Искам да имам право да я върна,след като не ме удовлетворява как работи.

# 107
  • Истински се вижда само със сърцето.
Мистик мерсаЖ Simple Smile не е късно след малко ще я правя.

# 108
  • Пловдив
Мистик мерсаЖ Simple Smile не е късно след малко ще я правя.
Peace можеш лееекичко на тигана да ги подгрееш.

# 109
Току що видях новите снимки, напетия юнак на Мимчето  Heart Eyes и Дара-свежарката, много ми хареса меча и всичко останало  Mr. Green

# 110
  • На остров
Мимче как сте, страшни неща дават за урагана Горм. Надявам сте добре  Hug

Илейн аз пък мисля, че мако ще се загубят кедровите ядки в тази салата  Peace
Иначе също забелязвам, кой пише и кой не, но всеки си има своята причина и аз уважвам правото на избор.

Звездичка супер изглеждат нещата  bouquet !

# 111
Жане  Joy  Joy добре ме подреди сега. Искам ги и двете!  Mr. Green ще трябва да проявя въображение

Благодаря за съветите за праха - в магазина всички миришат, няма ни един без ароматизатор. Някои миришат по-гадно от други  Mr. Green Освен да пробвам този на Angel Baby, щото домашен сапун няма да варя, обещавам. Имам достатъчно спомени - и той мирише гадно  Sunglasses

# 112
  • В градината...
Даре, черното страашно ти отива. И спортният стил  Peace

Тео е вече голям мъж  Heart Eyes

# 113
Обещавам да се поддържам все свежа. Сега, когато силата е с мен съм направо неустоима!  Joy

# 114
Благодаря за темата  bouquet
Буря тука, сега започва при нас, ураган направо, утре на светло ще видим пораженията...
Вчера бяхме на гости на бившата ми шефка, цяла вечер тичах след бат' Тео, като го заиграха едни тийнейджърки и направо не можеш да го спреш, половин чаша вода изпих само...май няма да ходя по такива гостита вече. Днес ми дойдоха едни приятелки с децата, 8-10 годишни, тишина, изгледаха два филма и с таблетите играха Simple Smile много различно.

Аз съм с един дебел килим нов от Икеа и по цял ден на земята, много е добре ама имаме подово Simple Smile

Прегръдки на всички че нямам батерия и ще загасне скоро

# 115
Ох аз май се опитвам да се разболявам  Confused Гърло ме боли и подсмърчам.

Дали мога да пия клеева тинктура и чай от мащерка?

# 116
2в1 направих я вече - добре се получи Simple Smile Иначе за хората които не пишат - разбира се че всеки си има причина, никой не притискам да пише ако не иска, казах го шеговито.

Мимче дано няма големи поражения.

Амини, клеевата тинктура бях чела да не се пие по време на бременност, защо не знам. Иначе аз си правих изцеден лимон, мед, малко джинджифил и топла вода и го пиех.За хремата слагах клеева тинктура на памуче в носа за 10тина мин.  максимум.

# 117
Днес пих това с джинджифила, ама нещо не се усещам като да ми е помогнало Sad

Утре ако ми тече носа ще опитам памучето с тинктурата.

# 118
Е с едно пиене не става Simple Smile. Можеш да пиеш чист парацетамол ако ти е доста зле, разбира се най-добре консултация с лекар, но дано не ти се налага  Hug

Забравих - аз смучих прополки за гърлото, добре ми се отразиха и не е проблем да ги ползваш.

# 119
Засега не ми е доста зле, но се опитвам да туширам всичко в начална фаза, затова не стоя безучастно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт