Червено вино, камина и мезе ще помогнат за чертички две!Бъдещи мами над 35

• 34 339
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
При нас е тоолкова мрачно днес, че моето дете спи вече три часа обеден сън  Shocked направо май ще слее обедния със следобедния както я гледам . Майка и и тя се одряма здраво  Joy

# 91
  • На остров
Жане ще правя любима рибешка гозба, ама по друг повод  Simple Smile .
Иначе глог се пийва нещо като топло немско вино, ама не съвсем.

# 92
# 93
Ооо, миналата Коледа пих такова . Колеги шведи бяха донесли , само че готови бутилки от Икеа Simple Smile Готино беше . Не е като глювайна , права си- има някакъв твърд алкохол май ( ох ама се изказах неподготвена- в рецептата си пише  Embarassed

# 94
  • Истински се вижда само със сърцето.
Абе аз знам че затова ги отглеждат, ама пак ми е жал Simple Smile, а ние имаме и истинско във двора, даже мислех дали да не му закача украса, но с този вятър и дъжд навън няма да остане нищо.

И аз искам такова питие пък  Crossing Arms във Виена си пийвах на коледните базари и такова Simple Smile

Божеее тази елха до утре ще я украсявам - голям мързел  Joy

# 95
Елиии, и аз искам , ама в това време хич не ме огрява да изляза с беба на базар и да си пийна  Joy . При вас не правят ли някакви такива да те води тм? Все за половин чаша нищо няма да и стане на момата Wink

# 96
  • На остров
Точно подобно Амиана,  има алкохолен и безалкохолен вариант. Сервира се топло, но не заряло с бадеми и стафиди.
Продава се в бутилки в алкохолният магазин Simple Smile .

# 97
  • В градината...
Жане, ние спахме от 3 до 6 с татя си.

# 98
Жане, ние спахме от 3 до 6 с татя си.
Перу, от два до 5.30 ( разбужда се ) а трябваше да яде в 4 .
Обаче голяма съм УФЦЪ! Вместо да си правя някакви си неща, аз лежа до нея, цъкам в нета и я проверявам дали се събужда. Тя ме проверява дали съм там и като ме види си продължава да спи   Shocked

# 99
Жане няма такива, има в Бирмингам но не знам дали ще идем до там. Не е далече, но не исъвсем близо, а и само в неделя ни съвпадат почивните дни.

Елхата е готова най - после. Остава да подредя наоколо и е готово. Утре по някое време ще снимам ище сложа в коледния албум.

Добре са си поспали Ида и Лиза, дали ще спят довечера Simple Smile

# 100
  • В градината...
ще, ще. Откога чакам да се развали времето, че да си починем.

# 101
Обещах да ви покажа малко снимки от снощи, не че са нещо...
Скрит текст:
Ние много обичаме да играем на земята, миналата зима застилах на земята, сега още не се е застудило толкова, не че не си примъква играчки и си се качва сам по легла, дивани...
Явно не ни втръсна рибата от снощи, тая вечер сме на рибена чорбичка и салатка от китайско зеле. Следобеда явно е бил за спане, у нас всички спахме, много добре ми се отрази, че после набързо се развихрих - и хлебчето е готово, беше се събрал доста каймак, масло правих, и сложих да се кваси мляко. Сега бати и тати редят един голям пъзел, а аз използвам мъничко времето да се поровя в нета.
Ели, у вас викаш Коледата се задава  Simple Smile
Перу, не разчитай много в градината с люлката...като почнат да пълзят и после да ходят, интересите към люлката отслабват рязко  Mr. Green, та й се наслаждавайте сега.

# 102
  • В градината...
леле, пак заспахме  ooooh!
Звездичка, снощи правих хляб с каймак, стана страшен /че нямах време да го оформя на питка за фурната/.

# 103
Шери, страхотни коледни дрешки. Благодаря на всички за идеите. Харесах едни елфчета и едно в некст - няма размери
http://bg.nextdirect.com/en/g41526s3
http://funkykids-bg.com/koledni-dreshki/koleden-plyushen-gasherizon-elf.html
И аз обичам истинска ела, друго си мирише Heart Eyes

# 104
Звездичке вкусно изглежда Simple Smile

Един кулинарен въпрос - дали ще е добре ако сложа кедрови ядкив салата от червено цвекло, морков и зелена ябълка овкусени с ябълков оцет и зехтин или са по - подходящи за друг тип салати?

Много хора нещо ми се губят пак - на пръв прочит Котето и Венци, ако има и други всички да се разпишат  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт