Червено вино, камина и мезе ще помогнат за чертички две!Бъдещи мами над 35

• 34 333
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
  • В градината...
Ние купихме сгъваема кошара за игра и за спане /при ходене на почивка/. Ида не иска да играе в нея. Постлахме й на пода един много голям плик с детски мотиви, който напълних с вата. Там са й играчите и активната гимнастика. Но и там и омръзва по някое време и затова й купихме такава люлка - на нея много обича, даже заспива, е люлеем я непрекъснато. Има 3 нива. Много е удобна след шезлонга, за който вече сме големи.

# 76
  • На остров
Аз съм харесала дървена кошара за игра с 3 нива, дори и да не иска да седи там, като трябва да свърща нещо, да се изкъпя или нещо да се оправи поне ще е безопасно там  Simple Smile

Перу покажи люлката

# 77
  • В градината...
пропуснала съм да пейстна линка https://www.google.bg/search?q=%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0 … =1024&bih=505
за деца над 6 месеца е
налято ще й сложим сенника и - навън  Peace

# 78
Ели, много добре си решила за детската !  И аз съм оставила мм да се наспива , като започна работа, няма да го жаля толкова Simple Smile . А докато се преместим бебето ще е голямо.
Има едни решетки дървени за игра , те изглеждат готини за дневна, ако човек има място , но са за доста по- нататък май  newsm78
Перу, хубава люлка Simple Smile моето бебе не си обича шезлонга- стои като паметник в хола    Confused Добре че го купих втора употреба .

# 79
  • В градината...
Когато отидем у нашите, Ида цъфти. Те имат легла в хола, а не диван. На едното легло ограждат с възглавници, слагат й играчките и тя умира от кеф. Предимството е, че на леглото лягаш до детето и си играете, на едно ниво сте. А вкъщи на пода е малко терсене и не й е така интересно. Ама като нямаме кревати навсякъде, така е  Joy

# 80
Перу, на мен не ми пречи да легна на пода Simple Smile мъжа ми едва ли би го направил.

# 81
  • На остров
И аз нямам против седене лежене на пода  Simple Smile

Хубава е люлката, дано е стабилна за на вън ако духне вятър.

# 82
  • Истински се вижда само със сърцето.
При нас пода във всекидневната е доста студен, но докато стигнем да сме на пода ще го измислим Simple Smile

почнах да украсявам елхата  Mr. Green

# 83
Иха Елии, супер! Ние купуваме истинска и ще гледам да е към средата на декември да не окапят бодличките Simple Smile
Дара беше права- изстреляхме патроните с миналогодишни снимки, тая година какво ще покажа  Joy . Най- много две нови играчки ще имам ! 

# 84
Тази година Лиза ще украси елхата  Wink

Аз не смятам да показвам, срам ме е, нищо особено не е и като гледам вашите красоти се потискам  Crossing Arms

# 85
  • В градината...
И аз нямах против да сядам на пода, но след бременността съм още обездвижена и се схващам лесно, та докато седна, пък после докато стана  ooooh! Преди бях пъргава доста. А и е дооста твърдо на пода. Пък по цял ден само с бебето, то не е за час-два.

Амини, тепърва ще трябва да се отървеш от този срам  Embarassed

# 86
Амини, покажи беее! Аз още като видях на Ава украсата като пощенска картичка , си викам " къде Жано и ти в А група " обаче се престраших Simple Smile 
Перу, недей тЪй , млади сме още да се схващаме
Скрит текст:
и на мен една физиотерапевтка само ми повтаря да сме се търкаляли по пода с Лиза , обаче няма кой да я слуша  Rolling Eyes

# 87
  • Истински се вижда само със сърцето.
Жане и аз харесвам истинските, но ми е жал да купувам отрязано дръвче, а в саксия няма къде да го засадя, все пак градината не е моя и затова взехме изкуствена.

Амини ти пък да не мислиш че аз съм голяма украсвачка  Grinning ама ще покажа когато я направя Simple Smile

# 88
  • На остров
Илейн те елхите са като зеленчуците, в смисъл във ферми ги гледат.
Ние на 2 етаж имаме малко изкуствено дръвче а долу купуваме истинско, но имаме и голямо изксувтвено ако решим да не купуваме.

ДНес е 1 адвент и запалихме адвентските лампи  Heart Eyes

# 89
Ели ,Коледните дръвчета ги отглеждат както цветята. Все едно да не купуваме букети . А е толкова хубаво истинско дърво , как миришеее... Още малко Simple Smile
Хехе Уанчето ги сравнила със зеленчуци  Crazy
Уанче снимай свещите! Ще правите ли нещо специално за адвента

Общи условия

Активация на акаунт