Червено вино, камина и мезе ще помогнат за чертички две!Бъдещи мами над 35

• 34 325
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Ививка виж тук

# 61
Иви, вчера като бях в Mothercare да си купувам дънки имаше много коледни тоалетчета за бебе, можеш да поръчаш онлайн, струва ми се, че има време да дойдат.

Мен периодично ме болят ръцете, помага ми само покой (което при теб май няма как да стане). Като спра за известно време да работя на компютър ми минава.

# 62
  • На остров
При нас препоръчват разходки много вода и сок от сини сливи за запечен стомах.

# 63
  • гр.София
Ивка,можеш да правиш упражнения с ръцете,"сплиташ" си пръстите и правиш кръгове с китките,има и др упражнения за пръсти и китки!
Манди,Танче страхотни аватари си имате,аз хич немога да си намирам!

# 64
  • Варна
Знаете ли някой онлайн магазин за коледни дрешки за бебета? Нещо не мога да намеря  newsm78
Виж какво има в Гработо; http://grabo.bg/bebeshko-bodi-0smhvqh

# 65
Много готини неща тук!

# 66
  • Истински се вижда само със сърцето.
Ние се върнахме от коледно пазаруване Simple Smile вече имаме елха и коледна украса, когато украся ще снимам да ви покажа. Купихме си и гардероб, утре ще го доставят - беше намален на половина, че дрехите ни още са по куфарите повечето Simple Smile.

Аз  с тоалетната съм обратно  Laughing ама няма да ям запичащи неща - търпи се Simple Smile.

На мен ми дадоха едни мостри на бебешки перилни неща, но не съм ги пробвала.

Ивка и на мен пръстите на дясната ми ръка съвсем отказаха, едвам ги свивам, изтръпват и болят, но докато не спра да работя няма да се оправи.

# 67
  • На остров
Илейн браво за покупките  Simple Smile ! Братовчедката още ли е с вас?

# 68
Още, до края на януари ще е. След това смятам да почна малко по малко да превръщам стаята в бебешка Simple Smile. Да видим къде какво ще слагаме и да се ориентираме да пазаруваме.

# 69
Ели, то в началото няма да има нужда от самостоятелна стая, та ще имате време.
Аз съм намислила ремонт чак след първата година, като се поокопитим.

# 70
Няма да е самостоятелна Simple Smile смятам да съм там аз със бебето. Спалнята ни не е толкова голяма че да сложа и нещата на бебето вътре. От друга страна ще съм по спокойна да мога да си ставам да си върша каквото е нужно без да будя ММ, все пак е по 10 часа на работа и работи с машини ще има нужда и той от почивка, от дуга страна двете спални са една до друга и ако има нужда ще става.

# 71
  • В градината...
Мистик, на картофи, моркови и тиквички.

Аз се бях улявкла да търся алтернативи за бебешкото пране.  Четох доста. Ами освен сапун да си варим и да стържем, другото е все съмнително. Ама как мирише  ooooh!

При запек винаги помага и ударна доза вода, топла по-добре.

Ивка, при кърмене магнезият също е нисък /специално си го бях изследвала/.

# 72
  • На остров
Аз мисля първата година да е при нас бебето, бебешката стая ще се ползва за игра основно. Мисля да сложа там квадратна кошара за игра, играчки,  детски книги.

# 73
И аз бих направила така, но с размера на спалните толкова Simple Smile

ММ иска да вземе кошара и за долу във всекидневната за да ми е удобно ако искам да съм на първия етаж през деня. Имаме време да го мислим Simple Smile

# 74
  • София
Прахът, показан от Амини, е подходящ за Фокси. Аз ползвам Персил сензитив и Ариел.
Коледни колекции за бебета обикновено има в Некст. Има бг Некст онлайн. Идват до 3 дни при поръчка. Миналата година бях поръчала коледни пижами, плетена еленска шапка и ръкавици Wink
Може да се провери и в Чочко Бочко и Хвърчило онлайн- внасят от Англия на различни марки. Вариант е и Олх - често някой продава неуспешни покупки от тук от там.

Общи условия

Активация на акаунт