Червено вино, камина и мезе ще помогнат за чертички две!Бъдещи мами над 35

• 34 343
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
  • Истински се вижда само със сърцето.
Дано ти размине бързо, че е много неприятно  Hug

# 121
Амини, дано да ти се размине Praynig. За гърлото – гаргара със сол и сода колкото пъти на ден се сетиш. Вода с мед и лимон също съм пила бременна.
Нещо коледно
http://www.obekti.bg/chovek/15-tvorcheski-idei-za-kolednata-elha
http://www.obekti.bg/zemya/23-prikazni-koledni-elhi-ot-celiya-svyat

# 122
http://www.obekti.bg/chovek/15-tvorcheski-idei-za-kolednata-elha

Скрит текст:
отивам да припадам в леглото. стискайте палци и утре  Praynig

# 123
# 124
Добро утро
Фокси  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Толкова бързо минаха почивните дни  Rolling Eyes  Изобщо и цялата година. Докато се огледаме и сме на прага на декември ... Надявам се да по спокоен месец. При нас малко работата утихва през зимния период, та дано си поема въздух.
Пожелавам усмихнат старт на седмицата за всички ни!
Слагам едно кафенце в леко зимно, коледно настроение.

# 125
  • В полите на Пирин планина
Добро утро!
Танзу мерси за прекрасното кафе  Heart Eyes
Фокси  fingerscrossed
Честит Андреев ден, Ханна да ти е живо и здраво момчето,много късмет и прекрасно детство
 bouquet
Хубава седмица на всички!

# 126
Добро утро и хубава седмица.
Танзу,прекрасно коледно кафе.Винаги сутрин се грижиш за нашето добро настроение,благодаря bouquet
Честит Андреевден на всички празнуващи.Ханна да ти жив и здрав именника .
Скрит текст:
Андреевден
 Свети апостол Андрей Първозвани (Андреевден). Нарича се първозван, понеже пръв от апостолите е повикан да тръгне след Христа. Андреевден е пряко свързан в народния календар с представите за преход от есента към зимата.

Вярва се, че св. Андрей е покровител на мечката и неин заповедник. В много предания се разказва, че той се явява пред хората, яхнал мечка, и прогонва зимата и дългите нощи. Българите наричат празника Едрей, Едринден или Мечкин ден. Според народните възгледи и познания в областта на астрономията на този ден започва нарастването на деня. Българската поговорка гласи, че "На Едрей денят започва да наедрява колкото едно просено (житно, маково или синапено) зърно".

Православната църква почита днес паметта на Св. Апостол Андрей Първозвани, който пръв от апостолите е бил повикан да тръгне след Христа. Името на Св. Андрей често се среща в Евангелието. За него се споменава в разказа за нахранването на народа с пет хляба. От ранни години Андрей жадувал за божествената истина и когато Йоан Кръстител се явил в Юдея, той станал един от неговите ученици. Андрей стоял на брега на Йордан, когато Йоан Предтеча, посочвайки на народа минаващия Исус, казал: "Ето агнецът Божий!". Като чул тези думи, Андрей тръгнал подир Спасителя и прекарал с него целия ден. След това отишъл да намери брат си Симон (Петър) и му съобщил радостната вест: "Намерихме Месия!" и го довел при Христа. Двамата братя продължавали своя предишен живот и се занимавали с риболов. Те били родом от Витсаида. По-късно Спасителят ги видял веднъж на Галилейското море и им казал: "Вървете след мене, и аз ще ви направя ловци на човеци". Оттогава те навсякъде следвали Христос и били свидетели на неговите чудеса, смърт и Възкресение.На този ден празнуват: Андрей (андреас - мъжествен, храбър, силен), Андриян, Андрея, Андро, Храбър, Храбрин, Силен, Силка, Дешо, Дешка, Първан, Пръвка и др.

# 127
  • Пловдив
Добро утро! Танзу,чудесно кафе,както винаги Peace
Казваш бързо мина годината-така си е...и за нас...докато се усетим.
Скрит текст:
Като си помисля,че ако всичко беше наред,щях в нач. на януари на раждам Confused
Тук стана мнооого студ,заради вятъра...Вчера у приятелите дето бяхме са в южен апартамент и жще не пускат топлото Rolling Eyes А са с деца...ама на някои 20градуса са им ок.На мен-не Crossing Arms

Никой не ми даде акъл кво да правя с пералнята...
Мария  Hug не е от болт или стотинка,щото съм пуснала 3 пранета и няма от къде да е.

Ако има именници,честито!

Ививка,страхотни идеи в този сайт!

# 128
Мистик
Скрит текст:
Тази пералня няма ли гаранция.Ако в магазина не ти обърнат внимание им кажи,че ще пуснеш жалба до КЗП.Може и онлайн да пуснеш такава жалба.Ако от магазина се съгласят на смяна или ремонт,пиши ми на ЛС да ти кажа как се процедира,че и аз съм се парила.

# 129
  • Пловдив
Мистик
Скрит текст:
Тази пералня няма ли гаранция.Ако в магазина не ти обърнат внимание им кажи,че ще пуснеш жалба до КЗП.Може и онлайн да пуснеш такава жалба.Ако от магазина се съгласят на смяна или ремонт,пиши ми на ЛС да ти кажа как се процедира,че и аз съм се парила.
Скрит текст:
има,2години е...решила съм довечера да ида и да го викна тоя,да слуша....не съм дала толкова пари,че да ми ръмжи това нещо Crossing Arms
Ще искам да я заменят,щото надали някой ще ми върне пари.Ако ли не я оставям там и да ми я продават.Благодаря ти!
Hug

# 130
Мистик, на нас 20 градуса са ни ОК. Рядко топлим повече. И то само на мен може да ми се стори някой път студено. ММ вчера си обикаля цял ден без чорапи. Пък спим на 16-18. На повече хич не ни е добре. Виж, ако е влажно, ми е много зле. Сега се подготвям психически за 4 дена на село.

# 131
Добро утро! Честит Андреевден на именниците и техните близки!
Фокси, силно стиснати палци и от мен!
И на нас 20 гр. ни е ок, засега нищо не включвам, чакам по-големите студове.
Мистик, бих извикала да я видят пералнята, може пък при монтажа да е нещо, например да не е добре нивелирана или друго, но щом те притеснява, викай ги.
Скрит текст:
Ние така с бойлера, в началото като го сложиха и на всеки две седмици проблем, добре, че е от малките и сервиза е на 20 м., ама им го носи ММ пет пъти, после се случи един друг майстор, който при монтажа направи промени и пу-пу, да чукна на дърво взе да бачка както трябва
Амини, дано оздравяваш бързо. На твое място и в твоето положение в зимния сезон бих си взела болничен. Трябва да пазиш бебчовците.
Дара, четири дни при свеки, ама сега или по празниците? Какво стана с ЕЦ този месец, пусна ли хормони. Стискам палци.
За утре,
Скрит текст:
да напомня на който е пропуснал, че резервацията е за 18,30 - във Флауърс помолих да не е масата от мин. път, че духа от плъзгащата се врата, а една в предната част, т.е. събрани в един ъгъл, но ако пък предпочитате Хепи, дайте знак дамите, за да се обадя и да уточня
Успешна работа в последния ден на ноември на всички!

# 132
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добро утро Simple Smile

И ние от тези дето държат 20 гр. в къщи и спим на 16-18. Но отоплението е включено, защото иначе няма как да стоплим къщата.

Честит Андреев ден на всички празнуващи и на малчугана на Хана - да са живи и здрави bouquet

Аз днес съм в къщи, че ще ходя при акушерката.

Фокси много  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 133
Добро утро и честит празник на имениците!
Мистик за пералнята - подготви се, че няма да ти я заменят най-вероятни, а ще я вземат за ремонт.Мисля, че е така, особено щом работи изобщо.Щото, ако беше изгоряло или гръмнала нещо е ясно.Обаче дали този шум е поради повреда или си е такава пералнята? Моята сушилня си потраква и подрънква понякога - нали е в мокрото и не и обръщам внимание.Викнах обаче познат техник - без да я отваря да каже дали звука е за притеснение.Ако имаш познат го викни да я чуе и тогава мисли, пък ако смяташ, че е нещо разввалена се обаждай направо в магазина. bouquet
За отоплението ние също сме на около 20 градуса, а спим в неотоплявани през ноща стаи.Пускаме само като сме в къщи и то не през цялото време, но блока е строен с яка изолация и е ок.
На мен лекарствата не ми се отразяват хич добре. Никога не съм имала такова безсъние - последните 4 денонщия спя по 4-5 часа, снощи заспах след 3 и се събудих  в 5, въртях се и станах  в 8. Май ще ги спирам...В тази връзка утре ще кажа дали ще идвам, нещо не се виждам - не мога нито да ходя много, нито да карам кола.

# 134
  • София
Добро утро, момичета.
Танзу прекрасно кафе, както винаги, благодаря  bouquet
Фокси  fingerscrossed и успех днес.
Честит Андреев ден на всички, който празнуват, бащата на ММ е Андрей, нека ни е жив и здрав дълги години.
Ние вкъщи държим повече от 20 градуса, аз обичам да ми е топло и да не ходя навлечена - по тениска и анцуг (клинче).
За утре за сега съм на линия Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт