Червено вино, камина и мезе ще помогнат за чертички две!Бъдещи мами над 35

• 34 368
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
Не го връщам!  Naughty В която и зодия да се пръкне  Joy

# 196
  • Истински се вижда само със сърцето.
Ник'во връщане Simple Smile ей го на наш'то риба ще да е най - вероятно, а по китайското маймуняк - да ни е живо и здраво ще си е нашето маймунче  Heart Eyes

# 197
  • При вещиците
Здравейте мацки.
Гледам някои за похвала, други за бой!
Фокси, седни бе жена да почиваш малко.
Даре, така така. Никой не подбира.
Честит имен ден на празнуващите.
Аз съм много разстроена днес. Спрях насред София и се наревах в колата. Водих малката на ортопед и отново ми обявиха че е с незрели стави на крачетата. Пак гащи!!! Ще звъня утре някъде за втори мнение. Май не е сериозно, но аз се скапах.

# 198
Лили, Hug И второ и трето мнение не са излишни. Дано се окаже грешна диагноза. Hug
Фокси,ама спри се вече! Naughty Откъде тези хъс и енергия? newsm78
Ава,как си? Всъщност какво ти е на кръста-"сецнат" или?
Честито на празнуващите!
Толкова от мен без лист и химикал. Mr. Green
Цунки-гунки на нашите малки съкровища,всички мами и кандидат-мами.
Аз ви моля за стиснати палчета,молитви и позитивна енергия за четвъртък.
Лека и спокойна,мацки!

# 199
  • София/Стара Загора
Ох, Лили,  Hug Hug Hug дано нещата са лесно поправими, а и наистина е хубаво да отидеш за 2-ро мнение... Hug Hug Hug

Даре, все си мисля, че ние двете с теб заедно ще си бременеем newsm78

# 200
Лили  Hug иди за второ мнение
Дидка, стискам палци

Никой май не праща цветя тука...ще разгледам и утре, може да намеря нещо друго.

# 201
Лили,  Hug сестра ми и тя купи гащи за големия ми племенник след лекарско мнение. Според мен 2 седмици му бяха много да ги носи. Не е имал проблем и няма - прекрасно, високо и право дете. Потърси още мнения, ама ако ти се плаче - помрънкай ни на нас  Hug

Почивам активно - пак мушнах сладкиш с круши и още малко вино  Mr. Green
Абе, тия бебета как растат - последните 3 дни имам чувството, че е пораснал двойно. В леглото все едно, че презокеански лайнер прави маневри като се обръщам.

# 202
  • Варна
Никой май не праща цветя тука...ще разгледам и утре, може да намеря нещо друго.
Не съм пращала никога. След като родя, ми се иска да пратя в София, но по-скоро не цветя, а кошница с някакви неща... Ама ще видим как ще го мисля. Ще моля Софиянки за съдействие тогава...

# 203
  • София/Стара Загора
Кали, казваш какво искаш, купувам го и го нося на Цветков/Шефкетова...само да сме живи и здрави

# 204
Лили,  Hug, и аз мисля, че второ мнение е задължително. Ти при Драганов ли ходи? В Горна баня има също добри специалисти.
Даре, дано пък наистина се получи. На мен ми звучи като да имаш прекрасна яйцеклетка и овулация. Може би трябва да те видят по-рано, за да може да се сложи овреме Прегнила. И търпение явно е нужно с ЕЦ. Аз дори и на инсеминации съм била със стимулация, никога на ЕЦ.
Фокси,  hahaha
Лека вечер момичета!
Стиснати палци за Дидка-Мони за четвъртък. Да няма среща с твоето пате?
И значи последно за Хепи в Мол-а, 18;30ч. Току-що успях да потвърдя резервацията чрез Rezzo.bg и това дава 20% отстъпка от сметката, но трябва да се каже, че е през този сайт. Пазят обаче също 15 минути, така че трябва да сме точни по възможност.

Последна редакция: вт, 01 дек 2015, 00:08 от MianaNia

# 205
  • Варна
Кали, казваш какво искаш, купувам го и го нося на Цветков/Шефкетова...само да сме живи и здрави
Не за тях. Те са лесни... Тези приятели, при които отсядах по време на процедурите искам да изненадам, ама наистина нека първо всичко с беба е наред...  Praynig

# 206
  • При вещиците
Даре, ще се наплача, щом може  Embarassed
Мимче, виж тези www.top-flowers.com, а тези съм ползвала http://buketite.net/
Миа, бях при ортопед в Токуда и ще потърся Драганов или Алексиев

# 207
  • На остров
Лили стискам палци  Hug не се тревожи  Hug

Мимче е цвете мисля се казваха, утре ако не ти е късно ще ти кажа точно. Проверих http://e-cvete.com доволна съм от тях.
Даре ще успеете сигурна съм  bouquet

Големи поражения при нас в южната част от бурята.

Дидка стискам.

# 208
Ох Лили милото детенце, не знам какво е това, но дано не е вярно  Praynig
Даре, ама много рано е настъпил този пик  newsm78 хайде дано следващия път да го хванете навреме.
Мисля, че ако не се случат непредвидени неща на работа ще съм навреме за срещата.
Уанче, вие добре ли сте? Аз малко като във вакуум живея, нищо не знам какво се случва по света  ooooh!

Последна редакция: вт, 01 дек 2015, 00:54 от amini

# 209
Кали, Мимче, ще ви пусна и на двете линк към ФБ. Имам приятели цветари.
Манди, нямаш книжка, за да доставиш на Кали поръчката  Joy тя си е направо извън София.
Лили, във Военна болница моя приятелка си води детето - ще питам при кого. Беше направила сериозно проучване за специалистите. А аз съм се насочила към Ортопедията в Горна баня. Но там (типично по български) преглеждат по реда на идването и няма как да запишеш час.
Амини, така ще направя. Направо за по-ранен ден ще си запиша час. И ще пропусна първия преглед.
Ето ги цветята https://m.facebook.com/boutiqueemily

Последна редакция: вт, 01 дек 2015, 07:02 от *Дара*

Общи условия

Активация на акаунт