Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 10 тема

• 143 652
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
При Ива Стоилова сме водили сина ми, бил 2-3 годишен. Не можа да му постави диагноза за нещо много типично и често срещано. Опита напосоки с препоръка за три варианта, в които се редуват няколко крема. Не исках и да сметна колко ще ни струват да пробваме трите варианта и ефект нямаше да има.
Кара се с баща си по телефона пред нас, бяха ни объркали часа и я чакахме час.
Не си представям да се доверя на такъв човек да ми прави нещо по лицето.

# 121
  • В.Търново

За протокола - ринопластика при Асенов, откажете се навреме, разгледайте снимки с негови пациенти и намерете поне един които да ви хареса.

В тялото форума има цяла тема за него, в която има много, много доволни.Само на двама, трима попаднах, които са ходили на ревизия след него.Водят го за един от най-добрите в ринопластиката.За Джамбазов в последните две години също много лоши отзиви, неговите произведения почти никога не са ми харесвали.
Какво мислите за професор Веселин Павлов от София?
http://www.1mbal.com/content/nachalnik-ung-klinika

# 122
Фръц!, благодаря много за разясненията. Може ли да пишеш при кой доктор слага Juvederm и в кой град. Супер ,че си попаднала на лекар, който да ти каже четно как стоят нещата. Аз март месец бях в София в Jewel Skin и бях решила да си слагам ботокс между веждите, исках при д-р Сияна Живкова, но ме взе д-р Божинова, която като ми разгледа лицето в стаята, ми каза ,че нямам нужда от ботокс, също така бях споделила,че правя опити за забременяване и тя категорично ми отказа ботокс, защото ботоксът е токсин и със срок на пълно разграждане около година. Така,че си тръгнах оттам без никаква манипулация. Иначе после съм питала Валянова и тя каза обратното,че не е протопоказно ботокс и бременност.

# 123
Здравейте.
Преди 2 седмици ми правиха за втори път  лазерен пилинг+премахване  на няколко капиляра. Кожата ми,обаче, сега е в ужасно състояние-грапава,много червена,подута, още се виждат капилярите, разранена е и ми се появиха пъпки по цялото лице. Казаха ми нищо да не мажа,само си почиствам лицето. Отделно имам и чертички и дупчици по цялото лице от лазера, те ще си останат ли Cry? За колко време ще се възстанови кожата?
И да попитам имам много синини под очите от недоспиване. Коя процедура е подходяща за този проблем?

# 124
Здравей, Анонимен! При кого прави пилинга ако не е тайна. Аз също исках да направя в определена зона. Направих една консултация  тук в София и докато чаках време да дойде втората се отказах, тъй - като се разочаровах от първата. От изчетеното в нета ако в бъдеще се реша отново бих се доверила на доктор Юлиян Пенев. Можеш да му погледнеш сайта, има снимки, изводи, подробно е документирано как протича възстановяването за да се успокоиш.

# 125
Фръц!, благодаря много за разясненията. Може ли да пишеш при кой доктор слага Juvederm и в кой град.
Скрит текст:
Днес си сложих 1 мл Жуведерм 4 в устните при д-р Биляна Мирчевска. Безкрайно доволна съм. Крайният резултат надмина очакванията ми.  Heart Eyes Разбира се, че с времето ще позагубя обема.
......

Прегледах промоцията на Денкова - добра цена, но официалната и е със 100 лв по-висока от тази, която платих аз.
Аз съм с много добри впечатления от Мирчевска - изключително мила и внимателна. Обстановката в кабинета и също намирам за страхотна. Нямам топчета, синини, отоци. Нямаше никаква болка при поставянето на ХК.
Само не мога да ти дам мнение колко време ще ми издържи ХК. Но от сега си планувам след 3 месеца /когато отново ще съм в Сф/ да си сложа още количество.

# 126
При Ива Стоилова сме водили сина ми, бил 2-3 годишен. Не можа да му постави диагноза за нещо много типично и често срещано. Опита напосоки с препоръка за три варианта, в които се редуват няколко крема. Не исках и да сметна колко ще ни струват да пробваме трите варианта и ефект нямаше да има.
Кара се с баща си по телефона пред нас, бяха ни объркали часа и я чакахме час.
Не си представям да се доверя на такъв човек да ми прави нещо по лицето.

Абсолютно съм съгласна, на мен ми каза, че не е нормално една жена да не може да отдели 1000 лв за лицето си. За каквото и да говореше все ставаше дума за пари. Взе ми 145 лв за почистване .... ужас

# 127
Изчетох почти цялата тема!!!

Моля, ако има някой, който си е премахвал спукани капиляри по лицето с elos, да сподели, защото не намерих много мнения, а съм се насочила към такава процедура.
Ще бъда много благодарна за всякакви мнения - както положителни, така и отрицателни.

# 128
  • Варна
Здравейте.
Преди 2 седмици ми правиха за втори път  лазерен пилинг+премахване  на няколко капиляра. Кожата ми,обаче, сега е в ужасно състояние-грапава,много червена,подута, още се виждат капилярите, разранена е и ми се появиха пъпки по цялото лице. Казаха ми нищо да не мажа,само си почиствам лицето. Отделно имам и чертички и дупчици по цялото лице от лазера, те ще си останат ли Cry? За колко време ще се възстанови кожата?
И да попитам имам много синини под очите от недоспиване. Коя процедура е подходяща за този проблем?
Аз си махах капиляри с лазар на носа.Отначало беше като изагоряло от цигара,но се оправим и съм доволнаСлед процедурата ми дадоха  крем на Авен с висок фактор,тестер естествено.

# 129
Пак да попитам, явно въпроса ми е потънал... Имам ужасни стрии на корема след раждането, някой премахвал ли ги е и с какво? В друга тема ме посъветваха, че мезотерапията била подходяща. Какво мислите!?

# 130
KatrinLil,   аз съм махала с апарат Lumenis преди 4 години . Имаше голям ефект след 3 процедури, но всяка зима ми трябват по две процедури, защото се възвръща старото положение. При мен така е и с пигментацията и с капилярите.

# 131

[/quote]
В тялото форума има цяла тема за него, в която има много, много доволни.Само на двама, трима попаднах, които са ходили на ревизия след него.Водят го за един от най-добрите в ринопластиката.За Джамбазов в последните две години също много лоши отзиви, неговите произведения почти никога не са ми харесвали.
Какво мислите за професор Веселин Павлов от София?
http://www.1mbal.com/content/nachalnik-ung-klinika
[/quote]

Аз за Джамбазов съм чувала, че е най-добрия в България за ринопластика и освен 2-3 отрицателни мнения из форумите в tialoto.bg, на други лоши лоши отзиви от него не съм попадала. Ако има някой конкретни впечатления, ще е добре да сподели.

За Йорданов нищо не казвате, явно няма много оперирани при него...

# 132
  • Orihuela Costa,Spain
Здравейте, хайде да се включа и аз.Оперирах се при Джамбазов преди пет години. Направи ми много добро впечатление доктора,много земен ми се стори. Останах доволна горе -долу от резултата.Няколко месеца обаче след операцията започвах да усещам лявата си ноздра леко запушена.Мислех си че е нормално, но с времето се влоши.Живея в чужбина и мисля да пробвам да мина тука по здравната каса.Доколкото чета в Тялото.бг, където съм писала и аз преди, за час при доктора се чака много време. Преди оперираше само вечер.Самата операция минава иначе много леко.От зъб ме е боляло повече 😂

# 133
Днес бях на диамантено микродермаамбрация в салон "Нина Йорданова" в Русе. Не ми хареса, че процедурата продължи 35 мин вместо час, както трябваше. Самото амбразио беше 2-3-4 мин, другото беше почистване  и маски. Козметичката не ползва ръкавици. На практира не ми е докосвала кожата с ръка, но ми направи лошо впечатление. Струваше 22лв.

# 134
  • В.Търново
Точно за Джамбазов чета през последните две години, че не се представя много добре и си претупва нещата.За Йорданов и аз четох хубави коментари отначало, но и на лоши попаднах.

Общи условия

Активация на акаунт