Подозирам, че е с мен заради парите ми

• 49 100
  • 1 259
  •   1
Отговори
# 1 200
Сега пък мъжът ти няма да даде пари дори и за осиновяване. Ако и това е вярно, този човек наистина не иска да има деца. А това не е в твоя полза..

# 1 201

3. Личното му хоби е 30лв на седмица. Аз не знам що за нормален човек (при домакинство от 2ма работещи без деца и ипотека) би оприказвал подобна сума. Nataka коментира, все едно му е взела Ферари от личната си заплата. Трагедия! Насреща обаче той трябва да влезе с "вноска" за инвитро, пари които нито има, нито ще събере като се лиши от лични занимания. Не си е взела спестовник, нито заможен - факт. Но това далеч не е равно на льольо.

Tired къде прочете за ипотека, живеят в апартамент на нейните родители
Е, чети де  Joy

# 1 202
Разбрах, разбрах. Но не го проумявам.

# 1 203
Демек той като те пита ще ме напуснеш ли след като родиш, нееееееееее, как? Кой? Аз да те оставя? Няма такова нещо, ма аз си те обичам безкрайно..
Ние като питаме ама този ще го търпиш ли такъв, нееееее, как ще го търпя, Аз да не съм луда? Абсурд, само да родя и АУТ!

# 1 204
Сега пък мъжът ти няма да даде пари дори и за осиновяване. Ако и това е вярно, този човек наистина не иска да има деца. А това не е в твоя полза..

Той май няма? Или има само фонд "мама", който не иска да пипа за дете?

# 1 205
Няма спестени пари, но започна да прави фонд "маман".

# 1 206
Боя се, че дори и да тръгнем на осиновяване, ако трябва да се плати някаква голяма сума, съпругът ми ще поиска да я платя аз.
При осиновяване не се плащат големи суми. Има си там някакви относно документацията, но осиновените деца не се купуват.

Според теориите на Натака се плащат големи суми, защото тя иска да си купи бяло дете, без болести, а това ставало под масата срещу 10-15 хиляди лева. Нещо такова беше писала.

# 1 207
25 Потребители и 13 Гости преглежда(т) тази тема.
 Joy

# 1 208
Това са пак нейните фантазии  Joy

Цитат
Боя се, че дори и да тръгнем на осиновяване, ако трябва да се плати някаква голяма сума, съпругът ми ще поиска да я платя аз.

Хайде пак самонавивки и аз...аз...аз!
Авторката, спри въображението и ела на долната земя!
Големи суми за осиновяване? Сериозно ли? Имаш само административни такси да извадиш няколко документа. Ама пази Боже да ги извадиш ТИ и да не си поделите 5-те лева за свидетелство за съдимост. Не е сериозно всичко, направо вече нямам думи  ooooh!

# 1 209
Натака ,според мен ти си се вкарала в някаква рамка за това как ще протече живота ти и сега ти е трудно да излезеш от нея и да приемеш,че нещата не са такива каквито си си мислела че ще са.
Първо трябва да приемеш ,че той не е и няма да бъде това което ти искаш.Дондуркаш го , обещаваш му , угаждаш му ,обичаш го ....ама жабока си остава жабок и не се превръща в принц
Сега се надяваш появата на едно бебе да го превърне в принц ,но той пак ще си остане жабок
До такава степен си се вкарал в тази твоя рамка,че чак го виждаш как е седнал в краката ти и говори на детето в корема ти
А от това което пишеш за него аз изобщо не си я представям тази картина.И ти отново ще бъдеш разочарована и наранена че не е станало така както си си го представяла
Ако успееш да излезеш от рамката може би ще успееш да разбереш дали той иска или не иска дете,дали е съгласен с начина по който ТИ си решила че искаш или не

# 1 210
Тонка, много хора са били изнудвани, ако искат бяло и здраво бебенце. Сумите са по-големи от една или две процедури. Говорих с двойка, която вече си има дете след инвитро процедура, но са били подали документи и за осиновяване. Нещата не са розови. Освен това аз нямам нагласата за осиновяване, поне докато не родя свое дете. След това, вероятно да.

# 1 211
Аман от градски легенди. Подай документи и виж от първо лице колко ще ти искат. Че то на ЕЖК не се живее. Пак въображението преди действията.

ПП: "Бяло и здраво"..... щото, ако е твое, шефа на твоя ще му гарантира здраво  Crazy
Ставам груба, ама сериозно се изнервих от глупости!

# 1 212
Тонка, много хора са били изнудвани, ако искат бяло и здраво бебенце. Сумите са по-големи от една или две процедури. Говорих с двойка, която вече си има дете след инвитро процедура, но са били подали документи и за осиновяване. Нещата не са розови. Освен това аз нямам нагласата за осиновяване, поне докато не родя свое дете. След това, вероятно да.

Да бе, разбрахме всички, че си завършен егоист, че и расист, по-добре не осиновявай.
Не знам каква е процедурата по осиновяване, но все се надявам,че добър социален работник едва ли би ги одобрил като семейство за процеса, че то от километри си личи колко не са сплотени, то ще е кошмарна среда за дете този брак. Жалко само, че няма кой да прави преценки на кандидат-биологичните родители. Все повече ми се струва, че трябва.

# 1 213
Няма спестени пари, но започна да прави фонд "маман".

Това имам в предвид, че въпреки парите, които трябва да се отделят за дете, той прави фонд 'мама", като мама към момента е здрава и права и няма нужда от неотложно финансово подпомагане.
Ми, не е добре положението

# 1 214
Басня на Езоп,
Кон и магаре
Скрит текст:
Цитат
Един човек имал кон и магаре. Веднъж, като вървели заедно, магарето, казало на коня:

— Вземи от моя товар, ако искаш да остана живо. Конят не го послушал. Магарето паднало от умора и издъхнало.

А когато стопанинът сложил целия, товар на гърба на коня, та дори и магарешката кожа, той извикал с жален глас:

— Тежко ми на мен, нещастника! Какво ми дойде до окаяната глава! Не пожелах да взема малко от товара и ето сега нося всичко, дори и кожата!
Ако щеш бъди коня, ако щеш магарето, все не печелиш. Но пък може да пробваш да си човек.

Общи условия

Активация на акаунт