Подозирам, че е с мен заради парите ми

• 49 133
  • 1 259
  •   1
Отговори
# 1 215
  • Куциндрел
Много сложен става вече сценария.
Сакън да не се даде накой лев повече.

# 1 216
Ох, ама много бъркате съпруг с баща тука.
Лошият съпруг може да е добър баща. Има такива, взимат си след развода децата, как. Адвокатката ми по делото за увеличаване на издръжката /от първия ми мъж/ сподели, че напоследък повече такива дела имала, в които мъжете си взимат децата.
А лошият баща  може да е добър съпруг. Или обратно - добрият съпруг може да е лош баща или направо никакъв - колко мъже отказват да има деца, но пък без деца имат добри връзки със жените си. Има хора - женомразци, но пък една мъжка рожба ще му дойде добре. Има и такива, които не обичат децата, ама обичат жените.

# 1 217
А честно ли е от негова страна да поставя въпроса - или си плащай сама инвитрото или няма да има дете ?  Stop Той пари нямал, ама не се и напъва на кредити или нещо от сорта за да даде макар и половината. Иначе за спорт и фонд "маман" пари има, а за дете и фонд "дете" тц. Stop

# 1 218
  • София
Е, да де- тя това казва- нямат деца, нямат ипотека, парИ бол. Само дето авторката е стисната и пищи за всеки лев. Аз не разбирам защо само тя ще дава за инвитро, ама................
Да ти подскажа- той просто няма събрани пари.
Тази е елементарната причина.
Да го посъветваме ли да изтегли кредит? newsm78

# 1 219
Не бих могла да създам и да съм част от семейство при тези обстоятелства, които описва авторката.
Дори не бих си помръднала пръста да градя каквото и да било.
Не разбирам кои са общите цели, които си е поставило това семейство, има ли изобщо такива, вървят ли по една пътечка двамата или се дебнат зад ъглите.

# 1 220
Не да тегли кредит, но в бъдеще да дава повече пари в домакинството, че да се изравнят. Тук като гледам стотинката се пресмята три пъти. Щом искат да се равноправни, то нека да си изравнят и пасивите по семейното планиране.

# 1 221
Предложих му със спестените ми пари, за които толкова много ме тормози да разширим жилището, в което живеем, а за инвитрото да теглим кредит, който да плащаме заедно. Не се съгласи и се страхувам, че въобще не иска да дава пари за инвитро.

# 1 222
  • София
Не мога да повярвам как темата расте с безумни темпове.
Но авторката спомага де, наливайки масло в огъня  Hug

# 1 223
Предложих му със спестените ми пари, за които толкова много ме тормози да разширим жилището, в което живеем, а за инвитрото да теглим кредит, който да плащаме заедно. Не се съгласи и се страхувам, че въобще не иска да дава пари за инвитро.
Stop Stop Stop Stop Кое каза, че му обичаш на този, че искаш и да му продължиш гените?

# 1 224
Натака, бекрайно симпатична си ми. Затова мисля, че тая гавра с темата ти трябва да спре. Отдавна вече се дъвче едно и също. На моменти става и грозно. А смисъл никакъв. Помоли да я затворят.
Ако гледа администратор  да прецени дали да и тури катанеца.

# 1 225
Страхуваш се?
Че нали сама каза, почти в началото на темата, че той държи инвитрото да си го платиш сама?
Значи, така или иначе ясно ти е заявил, че от него пари за процедурата няма да видиш.
Какъв страх, той те е поставил пред свършен факт.

# 1 226
Натака, бекрайно симпатична си ми. Затова мисля, че тая гавра с темата ти трябва да спре. Отдавна вече се дъвче едно и също. На моменти става и грозно. А смисъл никакъв. Помоли да я затворят.
Ако гледа администратор  да прецени дали да и тури катанеца.
Абсолютно, изпадането в такива подробности не само че е излишно и досадно, но може да навреди на авторката.

# 1 227
На нея по големия и страх е че ако похарчи парите няма да има ин витро защото той няма да даде /дори и да има/,няма да се съгласи и на кредит за процедурата.Тези пари са надеждата на авторката за детето
Страх я е да не се откаже в последния момент да даде и сперма.

# 1 228
dobra  Mr. Green Embarassed Hug bouquet уж чета, ама и да чета, и да не чета все тая  Mr. Green

Tired надежди големи се възлагат, но ин витрото рядко става от първия път.
натака, ти би ли родила бебе със синдром на даун? би ли гледала собственото си дете, след като го родиш и ти кажат, че е болно от нещо неизлечимо?

Joy оставете я темата, моля ви. друг комичен сериал нямам. така свикнах с този, че не знам какво ще правя ако го заключат  Mr. Green

# 1 229
  • София
Не да тегли кредит, но в бъдеще да дава повече пари в домакинството, че да се изравнят. Тук като гледам стотинката се пресмята три пъти. Щом искат да се равноправни, то нека да си изравнят и пасивите по семейното планиране.

Ами, той всъщност изравнява- нали 5 дни в седмицата носи храна за вечеря, която не плаща авторката, а му се води порцион.
Авторката ни взе за мезе и ни гледа сеира.......

Общи условия

Активация на акаунт