Подозирам, че е с мен заради парите ми

• 48 975
  • 1 259
  •   1
Отговори
# 315
Пуснах темата и не съжалявам, благодаря ви. Много ми е трудно, ще опитам всичко възможно, пък Господ да ни е на помощ. Наистина имах чувства към този мъж, не е било просто гонене на последния влак или за да имам дете.
   Съвет извън темата - напусни я, не чети тук. Достатъчно наясно си с откровените неща, които казахме, но не си готова да ги приемеш. Подготвяш се за важна стъпка, трябва да си максимално спокойна и да не се тревожиш (много) за неща, които нямат бързо и най-правилно решение.
    Като мине процедурата, и живот и здраве, бебето се роди, ще имаш възможност да си пренаредиш приоритетите, да прецениш дали толкова ти е нужен този мъж и можеш ли на 40+ да продължиш да вярваш в белия принц на кон и преобразяването на характери, достойно за фентъзи роман.
    Ще имаш време и да го обмислиш (а може и да не ти дадат възможност). Не се фиксирай в това сега. Ясно е, че няма да го напуснеш преди бебето. Нашите коментари само те товарят, не си ги причинявай, защото ние различно няма да започнем да мислим.

Последна редакция: пн, 30 ное 2015, 13:01 от Хърмаяни

# 316
  • Варна
Ти си го знаеш, авторке - на думи всеки е силен. Може много неща да обещава сега, но от постовете ти личи, че когато опре ножа до кокала ще се огъне. И ще те остави да се спасяваш сама. След всеки твой пост не мога да се начудя как може да има толкова нагли същества ама и също как се занимаваш с него. Е, това си е твоя работа. Но с това треперене, плачене и пиене на билки нищо няма да постигнеш. Той те гледа как се тормозиш и единственото, което казва е, че му е мъчно за теб!? Айде, за такъв - шут в гъза! Правиш ми впечатление на достатъчно силна и оправна жена, но точно в тази ситуация се държиш като недорасла тинейджърка.

# 317
  • Бургас
Тази мила, семейна картинка съм я виждала в доста семейства. Майката, влачеща се по течението и загубила нейде по пътя уважение и достойнство, се сдобива с две деца - нейното и на свекървата.
В утрешния ден като имаш дете и ти трябва партньор ще има да си чукаш главата за какво ти е тоя. Ще опъваш сама с грижите по детето, а като помолиш за помощ, миУто ще ти подвиква от дивана "Аз не мога, ти можеш",  "Аз нямам, ти имаш". В едно семейство няма "ти" и "аз", има "ние".
П.П.И за какво имане от твоя страна стана въпрос, като ти сама каза, че доходите ви са доста близки.

# 318
И аз мисля, като Хърмаяни.
В този момент спокойствието и съсредоточеността са най-важни за теб. От опит ти го казвам.
Вярвай, че ще сбъднеш мечтата си да бъдеш мама.
Има време да правиш преоценки и да пренареждаш нещата.

# 319
  • Варна
И аз мисля, като Хърмаяни.
В този момент спокойствието и съсредоточеността са най-важни за теб. От опит ти го казвам.
Вярвай, че ще сбъднеш мечтата си да бъдеш мама.
Има време да правиш преоценки и да пренареждаш нещата.

Да, има време. Сега.

# 320
Само, като прочетох, че до 40г. е живял с маминка, не лампа а прожектор ми светна. Авторке, ти в какво се влюби в тоя човек, защото четейки те имам чувството, че си плащаш за да ти е гадно, трудно и да те унижават. Вземи се в ръце и го разкарай тоя, мъже има, ще намериш сродна душа, то от тоя ти сега мъж по-лошо няма....

# 321
Единственото хубаво в ситуацията е дохода и собственото жилище  на авторката. Дори и след бебето може да му покаже вратата.

# 322
Тя изобщо не иска да му показва вратата и наистина е по-добре да не чете тук.

# 323
Аз не съм много по-богата от него, доходите са ни почти равни. Жилището е малко и е на татко, не става за семейство с дете/деца. Но за мама и детенце става. Просто имам малко спестени пари, но той иска да плащам инвитрото от тях, да помагам един ден на майка му и т.н.

# 324
С извинение, ама... Жена в критическа(отчаяна и емоционална); мъж, който спи при майка си... Седят и обсъждат кой ще гледа баби и дядовци, ако се появи детето. Тотален абсурд, горкото дете, за което никой не мисли. Всеки сам с егоистичните си нужди, дърпа чергата към себе си. По- добре си вземи куче, докато ти се проясни пейзажа. Не си в състояние да вземеш правилно решение.

# 325
И най-малката боксониера става за семейство с едно дете, щом се наложи.

# 326
Баси божият човек... ooooh!

Натака, ти защо си му казала за спестените си пари, при положение че още от самото начало те е накарал да подпишете брачен договор?

Стискам палци да е успешно инвитрото и да си родиш здраво бебенце! Другото ще го мислиш в движение, но няма да лесно.
И според мен премиите си ги заделяй, защото не знаеш след като се роди детето какви може да ти ги сервиза този човек.

# 327
Тя изобщо не иска да му показва вратата и наистина е по-добре да не чете тук.
А не е ли най добре да си посипе главата с пепел, или да я зарови направо...

Аз не съм много по-богата от него, доходите са ни почти равни. Жилището е малко и е на татко, не става за семейство с дете/деца. Но за мама и детенце става. Просто имам малко спестени пари, но той иска да плащам инвитрото от тях, да помагам един ден на майка му и т.н.
Добре де, ти не осъзнаваш ли, че този човек е алчен, егоцентричен индивид който се възползва от добрината ти?
Мислиш ли че няма да се справиш прекрасно и без него...
Става ми мъчно за теб.

# 328
Залагам си главата, че жената смята, че след появата на детето човекът ще се трансформира и преобрази...

# 329
Натака, пожелавам ти процедурата да е успешна и да си имаш дете. Hug
Но знай, че то ще е само твоя грижа.
Прецени дали искаш да носиш на гръб мъжа си.
Ако не, действай, не го чакай с години да се промени.

Общи условия

Активация на акаунт