Подозирам, че е с мен заради парите ми

• 48 987
  • 1 259
  •   1
Отговори
# 330
  • Куциндрел
И като ти изхарчи парите какво ще стане? Попитай се този въпрос.

# 331
Тя ще изкара нови.

# 332
  • София
Натака, все повече се убеждавам, че само чакаш да чуеш подкрепа за решение, което вече си взела, а именно да си останеш с него!!!
И обясненията ти май почват да се объркват в стремежа да намериш извинение и оправадание.
В крайна сметка всеки сам си кове съдбата и трябва да е готов да поеме последствията и отговорността, които идват с взетите решения.
Ако искаш да си останеш с него и да продължиш пътя, който си поела - ОК! Ако все пак решиш да се вслушаш в съветите тук, поне дай някакъв знак, че разбираш какво ти пишем иначе залудо толкова хора се опитват да ти помогнат.
И потърси професионална помощ - колкото и да сме добронамерени и искрени тук, всеки си гледа от неговата камбанария и при всички положения е пристрастен (това бе коментирано и в предни постове!).

# 333
  • Куциндрел
Тя ще изкара нови.
Дам... И така докато не се появи детето и тогава ще й дойде акъла....

# 334
Споменах му за парите, още докато живеехме заедно, преди да поискат договора. А в договора мисля, че записахме клауза, че този влог си е мой. То няма и как да бъде, той е придобит преди брака.
Преди време мъжът ми ми беше споделил, че го е страх да не го използвам само за да си имам дете и след това да го изгоня. Или пък ако имаме дете, да не му обяснявам, че баща му е мухльо и некадърник. Обясних му, че съм искала не просто дете, а семейство, партньор, от който да създам дете. Също, че от него зависи какъв баща ще е, дори и да не изкарва много, може да е пример с грижовност, внимание, уважение.

# 335
Earth80, тя докато не се сблъска челно с реалността, нищо няма да разбере. ooooh!

# 336
Оставаше да ти иска и парите отпреди брака и щях да го призная. Според мен този е голям манипулатор. Хем се прави колко е страхлив да не бъде зарязан, като те оставя да му обясняваш колко е велик, хем си преследва целите...

# 337
Аз не съм много по-богата от него, доходите са ни почти равни. Жилището е малко и е на татко, не става за семейство с дете/деца. Но за мама и детенце става. Просто имам малко спестени пари, но той иска да плащам инвитрото от тях, да помагам един ден на майка му и т.н.
Е имаш малко спестени пари, а той се държи с теб сякаш си спестила милиони.Да си плащаш ин витрото , осиновявне ако се наложи, раждането ще си платиш, за твоите родители ако се наложи, та и за майка си иска.
Човек ще си помисли че си спестила милиони.А задавала ли си си въпроса ако тези спестявания свършат и ви потрябват пари дали той ще даде.Или удобно ще се откаже от всякакво планове.

# 338
  • Куциндрел
Споменах му за парите, още докато живеехме заедно, преди да поискат договора. А в договора мисля, че записахме клауза, че този влог си е мой. То няма и как да бъде, той е придобит преди брака.
Преди време мъжът ми ми беше споделил, че го е страх да не го използвам само за да си имам дете и след това да го изгоня. Или пък ако имаме дете, да не му обяснявам, че баща му е мухльо и некадърник. Обясних му, че съм искала не просто дете, а семейство, партньор, от който да създам дете. Също, че от него зависи какъв баща ще е, дори и да не изкарва много, може да е пример с грижовност, внимание, уважение.
Явно годините при мама са му изградили интересна представа за света.
Ох и аз ще кажа форумното клише - от къде ги намирате тези Муньовци, че и деца искате и им раждате?

# 339

Той ли каза така?
Изобщо не разбирам що за комплексар е този мъж? Rolling Eyes

# 340
Оставам с впечатление, че човекът завижда на жена си за спестените пари  ooooh!

# 341
  • Куциндрел
Въх, ама този мъж бил свещеник. Flutter
Порових се в старите постове на авторката.
Много недуховно постъпва този свещеник, много....

# 342
  • София
Между другото това с общ бюджет, от който всеки да си бърка когато поиска, не го разбирам. Но това е друга тема.
Относно спестяванията - не съм специалист, но би трябвало влогът ти да е безсрочен или за някакъв период по-дълъг от брака, за да се докаже, че е преди това. Ако междувременно си преподписвала и с нови условия са си пари след брака.  newsm78
Ако някой разбира повече да поясни

# 343
Завижда, след като той не е спестил. С право се смята за мухльо и некадърник.

# 344
Мдааа, имам една такава откачена приятелка, много свестен човек, която познаваше уж мекия си нрав и все се пазеше от сериозни връзки, като премисляше хипотетични недостатъци на всичките си приятели. Да де, ама време взе да минава, тя се попритесни, че годините вървят, повечето й приятелки се омъжихме, и около нея се завъртя един тип, уж сериозен и образован, който така й беше споменал уж между другото, че много се страхува от несериозни хора и прочие тинтири-минтири. След няколко месеца се сгодиха и човекът показа едно доста уродливо лице, но тя така и не събра сили да го напусне, щото, разбираш ли, била му обещала, че ще се ожени за него, и  било несериозно и нередно сега да го остави.  ooooh! Да се смееш ли, да плачеш ли...
Та и твоят така. На 40 години станал и сметката за ток не може да си плати сам, но пък манипулативни техники владее бол... Пък и калинка си намерил...

Общи условия

Активация на акаунт