Подозирам, че е с мен заради парите ми

• 48 842
  • 1 259
  •   1
Отговори
# 450
Дева, точно това ме възмути и отблъсна от родителите му, защото той дойде да живее у нас, но нашите нищо не поискаха, а поискаха техните, които му затвориха врата и се застраховаха себи си.  Освен това беше безсмислено от юридическа гледна точка, но тук няма да влизам в подробности. Съпругът ми също е един вид жертва на техните неуредени отношения. Те не си спазиха обещание, които бяха поели към него като родители и като капак поискаха договор, който на етапа на крехката ни връзка за малко не я скапа. И още тогава реших да не им позволя да ни провалят щастието. Тогава поисках да си се консултират с адвокат, за да разберат колко абсурдно и без смисъл е искането им, но не го направиха. Подписах, за да им покажа, че съм над тези неща и за да са спокойни. но това ми вкара съмнения и тревоги, които се отразиха на брака ни. Аз също му обясних, че тези договори се искат по принцип от финансово по-стабилнта страна. За процедурата, да така ще има свое дете и съм му обяснила, че го правя едно за да го родя аз, но и за да си имам дете от него, защото го обичам, въпреки, че е това, което е.
За неговите зъби взима от общите пари, защото сме на общ бюджет и защото има сериозни проблеми със зъбите, което налага повече средства.

# 451
Аз пък си представям езда...

О, ездата, ако я практикува 5 пъти седмично, както е написала авторката, ще е много по-скъпо удоволствие от споменатите (колко бяха?) 130 лв.

# 452
не е нито един от изброените спортове.

# 453
Ми аз съм на 34 сега и не ми дреме много за деца. Даже ендото ми каза, че ако до 36 не родя, нямала съм шанс. Затърчах се ей сега да правя бебета и да се хващам с първия срещнат  ooooh! Защо мислите, че всяка жена целта на живота и е да роди? Нямам против, ама каквото такова.
Ако не ми е писано да имам деца и да срещна подходящ човек - много важно.
Зрелостта при различните хора идва по различно време и в това е проблема на тези, които на 35 физически години, ментално и емоционално са зациклили на 24, примерно.
Битието на стара мома е тъжно и жестоко, лошото е, че връщане назад и пренареждане на живота няма как да се получи.
Може би, затова всички, които сме на по- зрели години, се опитваме да предпазим по- трудно съзряващите от грешка, която би съсипала живота им.

Да ме квалифицираш на база един пост, без да ме познаваш и да знаеш, защо още нямам деца е жалко и говори за липса на зрялост, мъдрост и възпитание    Wink

# 454
Laughing
Аз все си мисля, че е тенис.

тц, тениса  е по-скъп от 130 лева 5 пъти седмично е поне 240.
и фитнес само не ще да е, за него не трябва екипировка, ски сезона май не е почнал..

# 455
Любовта му към този спорт се появи, когато започнаха проблемите с инвитрото. Просто е искал да избяга от стреса, но го правеше по егоистичен начин. В смисъл прекаляваше, а когато вдигнех скандал за това ми се сърдеше и неглижираше.

# 456
Е, не е тенис. Авторката каза.
Темата започна да става абсурдна. Дано до утре, като пак седна на нета се е разкрила някоя загадка.

# 457
Натака, как можеш да кажеш, че го обичаш въпреки това, което е?

# 458
Заглавието на темата подведе всички ни. Съпругът й е против ин-витрото и за да й угоди, се е
съгласил. Затова и не му се дават пари.

# 459
Любовта му към този спорт се появи, когато започнаха проблемите с инвитрото. Просто е искал да избяга от стреса, но го правеше по егоистичен начин. В смисъл прекаляваше, а когато вдигнех скандал за това ми се сърдеше и неглижираше.

Аха, а като имате проблеми с възпитанието на децата после, да не отпочне и втори спорт или ловуване нещо/рибарстване? Поне като е възпитан, че е допустимо да се иска помощ и съвет в брака (от свещеници, ама все пак) не може ли да отидете на психолог като двойка, явно имате доста неуточнени неща, върху които да работите.

# 460
Няма загадки, спортът е от ледените спортове. Няма много съоръжения и часовете се менят. Канил ме е да идвам, отидох няколко пъти, не ме грабва. Аз лично обичам планниския туризъм, но не екстремен, даже като се запознахме, се оказа, че имаме един общ познат, голям планинар. С мъжът ми изризаме в планината от време на време.

# 461
Заглавието на темата подведе всички ни. Съпругът й е против ин-витрото и за да й угоди, се е

Е, то не може хем така, хем онака. Като е против, сливи ли има в устата си да каже като мъж, а не да се държи като някой льольо? ooooh! Като не му отърва, казва 'и и ако не могат да се разберат - всеки по пътя си...

# 462
А защо отива да спинка при мама, оставяйки гаджето си само в стаята, и най-развинтената ми фантазия отказва да отговори.

# 463
Докато трае инвитрото се дръж мило с мъжа си, дори когато ти е кофти и ти идва да му фраснеш тиган по главата.
Направи компромис за малко,а дай Боже да забременееш, ще видиш, че нищо друго няма значение.

# 464
  • Куциндрел
Ох, сакън авторката да не налапа наследството на мамин сладък. Joy Joy Joy
Ми тъй де, тези жени само заради това се въртят около златното 40 годишно синче-ергенче.

Темата наистина стана абсурдна.

Общи условия

Активация на акаунт