Подозирам, че е с мен заради парите ми

• 48 845
  • 1 259
  •   1
Отговори
# 480
Въобще не искам нищо да купува за стаята си, ние ще живеем там само ако сме сами. Сега там работа нямаме. Аз си имам спалня, спим си на нея у нас. У тях си живее майка му.

# 481
  • Куциндрел
Много споделящно стана вече. Crazy
След като сте женени що не купи едно голямо легло за стаята си?
Той няма пари. Жена му има, тя да му купи. Mr. Green
Ох, вече се хиля с глас.
Не знам как успя тази сериозна тема да ме разхили. Joy Joy Joy Joy

# 482
Наистина абсурдна става темата...
Не темата, връзката им е абсурдна. Peace

# 483
Признавам си, че и аз се разхилих.

# 484
И тази свекърва, какво сте я замислили, дали и кой ще я гледа? Rolling Eyes
Бог може да е милостив и да я прибере бързо! Амин! Praynig

# 485
Nataka сериозно ходи я прочети онази тема, която ти линкнах, за да придобиеш представа, какво те чака. Ти представяш ли си , че след година ако всичко е наред,  ще си 60 ли 80 ли колко е процента от заплатата майчинство, с което доходите ви ще се изравнят, а по-догодина ти ще си на минимална заплата. И спестяванията няма да ги има. Тоест ти ще си финансово зависима от човек, който предпочита да дава пари за себе си, а не за семейството си, че и с бебе(та) на ръце. Изобщо не е смешно. Трагично е чак интелигентна жена да си го причинява това сама.

# 486
А аз все повече започвам да се чудя темата истинска ли е....?     newsm78
Имаме насреща си юрист, на стабилните 40 години, който предполага се живее срде хора, работи с хора и най-тъпо и наивно се е вкарала в подобен капан....!И на всичкото отгоре нарича това любов....    Thinking
Четейки темата, аз "виждам" едни льольовец-мамин златен, егоист до мозъка на костите, стиснат на принципа "Моето си е мое, твоето е общо!", използвач, много умел манипулатор, и основното-неспособен на никакви чувства.Толкова е сбъркан като психология, като човек, че от километри му личи, че не става за нищо.
Но е успял да "омае" зряла жена, която да си го отглежда .... най-вероятно и маман го е натиснала, да се отърве най-после от паразита...."Виж, мама, тая има и жилище и пари, ще си живееш царски!"
Аз просто не искам да повярвам, че има толкова лековерни и наивни хора на по 40 години, като авторката....да ставаше дума за някое 15 годишно заслепено девойче, иди-дойди, още няма опит, не познава хората и по-специално мъжете, ама "дърта" жена да се пързулне така "елегентно" .....не ми го побира акъла, честно.

# 487
А аз все повече започвам да се чудя темата истинска ли е....?     newsm78
Имаме насреща си юрист, на стабилните 40 години, който предполага се живее срде хора, работи с хора и най-тъпо и наивно се е вкарала в подобен капан....!И на всичкото отгоре нарича това любов....    Thinking
Четейки темата, аз "виждам" едни льольовец-мамин златен, егоист до мозъка на костите, стиснат на принципа "Моето си е мое, твоето е общо!", използвач, много умел манипулатор, и основното-неспособен на никакви чувства.Толкова е сбъркан като психология, като човек, че от километри му личи, че не става за нищо.
Но е успял да "омае" зряла жена, която да си го отглежда .... най-вероятно и маман го е натиснала, да се отърве най-после от паразита...."Виж, мама, тая има и жилище и пари, ще си живееш царски!"
Аз просто не искам да повярвам, че има толкова лековерни и наивни хора на по 40 години, като авторката....да ставаше дума за някое 15 годишно заслепено девойче, иди-дойди, още няма опит, не познава хората и по-специално мъжете, ама "дърта" жена да се пързулне така "елегентно" .....не ми го побира акъла, честно.

Страхът от самотата и да не се изпусне "последният влак" явно е голяма движеща сила и кара уж умни хора да ослепеят и оглупеят.

# 488
Натака, ти практикуващ юрист ли си, или нещо друго работиш?
Защото и аз мисля, че ако си се сблъсквала с различни типажи в съда, би трябвало да имаш по-точна представа за хората и психиката им?

# 489
Абе поне човекът е православен свещеник...а можеше ситуацията да се развива с някоя спяща клетка на ИД или АК.

# 490
Абе поне човекът е православен свещеник...а можеше ситуацията да се развива с някоя спяща клетка на ИД или АК.

Ох, Сирен, разсмя ме! Mr. Green Mr. Green

# 491
  • Варна
Странно семейство е това
1во в едно нормално семейство няма "мое" и "твое" има "наше"
2ро емоционалния шантаж и изнудването изобщо не са ми ясни как се получават между двама души коитосе обичат.
А вече изобщо не ми е ясно защо и е на авторката такъв семеен "уют" за горкото нищо не подозиращо детенце.
Атози "Божи" човек съм потресена що за ценностна система изповядва
Мила Натака в какво се изразява любовта и семейството за теб?

# 492
Дева, държавен служител съм. В съда решав казуси, които са от битието на администрацията, не са толкова свързани с хорски съдби.

# 493
Той поп ли бил? Ужас, все повече се отвращавам от някой екземпляри.

# 494
Любовта и семейството са отдаване, посвещение, взаимопомощ, доверие.

Общи условия

Активация на акаунт