Подозирам, че е с мен заради парите ми

• 49 227
  • 1 259
  •   1
Отговори
# 1 035
Ще видим каква ще му е реакцията. Длъжно съм да опитам за детето, няма да отлагам. Божа работа!

# 1 036
  • Най-красивата страна
Не се оставяй да те манипулира .

# 1 037
Мисля да повъзстановя връзките си с приятелите от свободните ми години. Всъщност аз не съм искала да ги губя, излизахме и след като се ожених, но се поразредиха вижданията, пък и мъжът ми не обича да засяда на маса.
Вчера си дойде веднаге след работа, каза, че отказал да ходи на кафе, за да се прибере у нас. Обаче стана този скандал заради майка му.

# 1 038
  • Бургас
Човекът си търси жена, която да му покрива разходите, а с неговите пари да гледа маминка. Явно е на принципа "моите пари са мои, твоите са общи". И мога да се обзаложа, че скатава пари. Като нищо може да се окаже, че има в някой влог събрани повече пари от жена си.

# 1 039
Имам чувството, че дълбоко вътре в себе си иска да ми покаже, че иска да оправи нещата, да демонстрира привързаност, но е много объркан, егоистичен и незрял. Сутринта се опита да ме заговори, но аз установих, че е станал малък инцидент, вчера като бяхме в магазина му оставих палтото си и шапката в него, за отида да си взема вода, понеже ми беше зле. Разбрах, че ми е загубил шапката. А ми беше подарък от майка ми, много се ядосах.

# 1 040
Ще видим каква ще му е реакцията. Длъжно съм да опитам за детето, няма да отлагам. Божа работа!
Там е работата, че не е никаква Божа работа при вас! Събрала си се с божи служител, а упорстваш за твоите си решения, които са в разрез с божиите дела.
Щом тъй и тъй дете няма все още, отношенията ви са под нулата, за нищо не постигате съгласие, от всичко се дразните един друг и не го искаш повече, по-добре наистина се разделяйте, развеждайте и търси друг. Мъже поне дал Господ.

# 1 041
И двамата сте незрели за мен, казва ти го жена с 14г по-малка от теб  Rolling Eyes

# 1 042
Мис Джули, говорихме да си донесем и преиите, донесе всичко, но не знам. А иначе си права, коя жена в ситуация, при която бащата гледа майка си ще си остави децата гладни. Т.е. аз ще съм принудена на 100 процента да си гледам, докато той харчи за нея. Все пак ми е обещал да е в рамките на разумното.

# 1 043
Имам чувството, че дълбоко вътре в себе си иска да ми покаже, че иска да оправи нещата, да демонстрира привързаност, но е много объркан, егоистичен и незрял. Сутринта се опита да ме заговори, но аз установих, че е станал малък инцидент, вчера като бяхме в магазина му оставих палтото си и шапката в него, за отида да си взема вода, понеже ми беше зле. Разбрах, че ми е загубил шапката. А ми беше подарък от майка ми, много се ядосах.

Наистина си дребнава,наистина го следиш под лупа.
Това може да се случи на всеки-една шапка е да му се не види
Ако ще те успокои ,моят може и палтото ми да остави някъде

# 1 044
  • Куциндрел
Разбрах, че ми е загубил шапката. А ми беше подарък от майка ми, много се ядосах.
Явно и ти си мамина. Crazy

# 1 045
Оф, а да правиш скандали за шапка е изключително зряло, необъркано и неегоистично.
Зарежи инвитрото, нито ти си готова за дете, нито той, нито пък двамата като двойка.

# 1 046
Добре де, ще го заведа да ми вземе друга.

# 1 047
Беше си хубава, новичка, отиваше ми на полтото. Прощавам му, това да е проблемът.

# 1 048
Добре де, ще го заведа да ми вземе друга.

Беше си хубава, новичка, отиваше ми на полтото. Прощавам му, това да е проблемът.

Ти нещо почна да се гавриш с хората. Confused

# 1 049

Абе май наистина нещо хормоните са ти стопили лагерите, той още малко и ще почне да те бие, не си говорите, с на сестра ти яйцеклетките бебета, които ще намесвате в тая каша правите, а ти за шапката си се загрижила.  #Crazy
Моля те, иди на психолог, не си за форумна помощ, професионална си трябва.

Общи условия

Активация на акаунт