Подозирам, че е с мен заради парите ми

• 49 222
  • 1 259
  •   1
Отговори
# 1 050
Опитвам се да внеса хумор. Признавам си, яд ме хвана. Беше се залисал да помага на мама с избора на подарък, тя му каза да отиде с мен за вода, щом ми е, зле, той си остана при нея. Не, че не мога да си купя сама, но нейсе.

# 1 051
Ще отида, говорих с една приятелка, тя ми препоръча, ще я подсетя да ми даде телефони  ще се свържа, за да отида.

# 1 052
  • Варна
Не му обръщам внимание, домакинствам си у дома, не търся компанията му, не му говоря, освен ако не е много нужно, не го целувам вечер преди лягане.
Това е идеалната съпруга за повечето мъже.  Mr. Green

Казах ли ви преди цели 30 стр, че и двамата са с диагноза, просто още не го знаят. Горкият нероден Петко. По-добре да не се ражда.

# 1 053
Проблемът ми е, че преди да го срещна бях дълго време сама, по-скоро самотна. Имах компания, приятели, планини, излети, кръчми, но ми липсваше половинката. Излизах с мъже, но не ми грабваха сърцето, не ми изглеждаха сериозни за брак. Съпругът ми ме привлече, влюбих се. Страх ме е да си помисля за онези години, по-скоро за онова, което изпитвах тогава - страх, самота, безнадежност, че няма да стана майка. Искам детенце, да го гушна и да знам, че си имам някого на света. А и сега имам репродуктивен проблем.

# 1 054
На мен така ми е по-спокойно, вчера си отметнах доста работа, и за днес си имам, ако ще да ми обръща внимание, не ме интересува, поне не ми дудне и не се заяжда. Да си помисли, да си поседи сам, нищо не искам от него, да ходи където иска, пълна свобода и безразличие!

# 1 055
Не, проблемът ти е, че си мислиш, че децата са решение на проблемите.
Детето не ти е избавление от самотата, то не е панацея за липсите в живота ти.
Деца се правят, когато можеш и искаш нещо да им дадеш, а не да чакаш от тях утешение да вземеш.
Ми ти с тази нагласа така ще се вкопчиш в това дете, че след 38 години друга жена/мъж ще пропищи по форумите за злата тъща/свекърва, която го/я е обсебил(а).

# 1 056
  • Куциндрел
Не му обръщам внимание, домакинствам си у дома, не търся компанията му, не му говоря, освен ако не е много нужно, не го целувам вечер преди лягане.
Това е идеалната съпруга за повечето мъже.  Mr. Green

Казах ли ви преди цели 30 стр, че и двамата са с диагноза, просто още не го знаят. Горкият нероден Петко. По-добре да не се ражда.
Склонна съм да се съглася с това.

Натака, нормално е на 41 да имаш репродуктивен проблем. Ти от търсене на идеалния мъж си намерила невероятния.

# 1 057
Nataka, детето не запълва празноти, то не се ражда с предназначението да ти решава проблемите. ще трябва да го посрещнеш и да се грижиш за него без очаквания за възвръщаемост. много наивни са представите ти за розовото бъдеще с детето. след появата му ще стане по-трудно, чисто в битов план, а донякъде и в личен. а ти ще го посрещнеш в несигурна обстановка, изпълнена с напрежение, без да можеш реално да разчиташ на помощ.
и един приятелски съвет - не говори на детето за баща му по начина, по който говориш за него в този форум.  Peace

# 1 058
Файона, Силвияна, не съм планирала да гледам дете сама, винаги съм била със съзнанието, че децата са до време, че партньорът е човекът, с когото прекарваш живота си. Така е била и майка ми и баба ми. Но и двете имаха съпрузи до себе си. Дори и да остана сама, ще си го гледам с любов, но ще си търся и партньор, защото съм наясно, е детето не може да замени половинката.

# 1 059
Абе не мисля, че си наясно с каквото и да било в момента, някакъв турлю-гювеч ти е главата като гледам. Иди там на консултация с психолог, може да ти се поизбистрят нещата.

# 1 060
Nataka, по-добре разреши проблемите преди появата на детето - дали ще останеш сама, дали ще си рестартирате връзката и ще си дадете шанс на чисто. трябва да си по-отговорна към детето, а не да си създаваш предпоставки за още ядове. опростявай нещата и ги решавай. много дълбаеш, много “ако“, много вглеждане и издребняване. в края на деня, вие сте двама възрастни, здрави, прави, работоспособни, финансово осигурени и се обичате на инат. което си е едно добро начало за каквото и да решите.

# 1 061
Да, сега разбрах какво е да обичаш на инат. Имаше един хубав български филм.

# 1 062
Божеееееееееее, Натака, не ставай майка. Децата не са за да запълват нечие място. Те са същества с душа и не заслужават подобно отношение. И моето мнение е, че никак ама никак не е морално изказването ти по отношение на осиновяването. Явно не искаш да станеш майка-родител, а да си запълниш самотата. Вземи си  куче, бе жена.

# 1 063
Много незряло поведение за жена на твоите години...  ooooh! Чак не мога да повярвам колко страници се изписаха .. Имате огромно търпение,хора  bouquet

# 1 064
  • София
Добре, явно ти трябва мъж колкото и само да ти направи детето, а пък дете ти трябва-за да знаеш, че не си самотна, не си сама.
Искам обаче да разбереш, че след има-няма 17-18 години, като нищо това дете ще щукне нанякъде, и ти може пак да си сама. Но и значително по-възрастна. А тогава? Ако приемем, че съпругът използваш там само за да оплоди квото ще оплоди......

Общи условия

Активация на акаунт