Подозирам, че е с мен заради парите ми

• 49 163
  • 1 259
  •   1
Отговори
# 1 080
...
В семейството на Натака има много трудности, но моето мнение е, че те държат един на друг, има я тръпката, а когато се появи детенцето нещата съвсем ще се променят, мъжът ще омекне.

Пагубно мислене и примиренческо поведение.
 Един мъж, който не те боготвори, уважава, обича, цени, глези и закриля преди детето...няма как да стане такъв след детето, когато всичко е в пъти по-трудно.

Натака, събирай си парите отделно и си опичай ума.

Едно дете в този микс, ако и него го впишеш, няма да е честно спрямо самото него.
 Тук наистина само жени с деца биха ти помгнали с ценни съвети.

Тогава и самотна майка да останеш то няма да имаш толкова пари, време и възможност за работа, безсънни нощи, болести в ранната възраст и отсъствия поне 4-5 години занапред ..ще бягаш на 200 места и няма да си дълго здрава за да си отгледаш спокойно детето поне до пълнолетие.
И ако така се вкопчиш в него ....ще има повторение на историята с мъжа ти.

Изобщо не знам как стоиш с този човек  ooooh!

# 1 081
Добра, толкова романтично е било създаването на семейство преди 16 години. Hug
Не съм пристрастна, просто разбирам какво и защо преживява авторката.
Имам няколко приятелки в подобни ситуации.
В семейството на Натака има много трудности, но моето мнение е, че те държат един на друг, има я тръпката, а когато се появи детенцето нещата съвсем ще се променят, мъжът ще омекне.
Това е кардиналната грешка на много жени.Че след еди какво си, мъжът ще се промени.
Ами не, няма да се промени.
Ако е  добряк, ще си остане добряк.
Ако е  лъжец, ще си остане лъжец.
Ако е мръсник, ще си остане мръсник.
Ако е егоист, ще си остане егоист.
Ако е мързелив, ще си остане мързелив.
И т.н., и т.н.
Хората НЕ се променят, не и кардинално.
Няма как мъж, до "вчера" егоист, гледащ да угоди и осигури предимно себе си, неглижиращ потребностите на жена си, изведнъж като види бебе в другата стая, да стане добър, грижовен, мил, внимателен и съпричастен.
В реалния живот това просто Не се случва.

# 1 082
Олеле, щял да омекне??? Shocked
Това може да го напише само жена, която няма все още дете.
Точно появата на дете е една от причините за тотален срив и раздяла, не знаете ли?
Детето обръща всичко! Crazy

# 1 083
Пък ако се случи някое ревливо....
Скрит текст:
Моето не беше и пак мъжа ми ми помагаше. Съседите ни сега имат, невероятно !!! ревливо бебе, чак баби и дядовци привикаха, защото двамата не издържат

# 1 084
  • София
Какво му е твърдото на дякона, че да се налага да "омеква"?
Според мене си е достатъчно мек и може да не е идеален, но двамата са си допаднали с авторката, събрали са се да живеят заедно, макар и на по-късна възраст, откъдето идват част от проблемите им, но връзката им има бъдеще. Определено не смятам, че е с нея заради парите й, т. че поне това съмнение, може да си го избие от главата.
Колкото до детето - доста съм скептична към начина, по който се опитва да се сдобие с него, но ако все пак се появи (пожелавам й го от сърце), няма какво да я мислим, как ще си го гледа. Човек минал през това, през което минава авторката, за да има дете, едва ли ще се стресне и изплаши от бебешки рев.

# 1 085
Ама как си личи, че Герда няма деца. Ще се промени дръжки. Като почнат денонощни ревове от колики и зъби, ела да видиш как отчето ще омекне.

# 1 086
Като бебето хване за пръстчето отчето той  няма да може да мисли за друго. Wink
Нарича се осъзнат бащински инстинкт.

# 1 087
Да. И един мармот завива шоколад.
Спри розовите романи.
Не правиш добро на авторката.

# 1 088

Не карай авторката да се самозалъгва. Бащинският инстинкт може да се появи на доста по-късен етап. В началото е възможно бащата да се плаши от бебето, да не иска да го гушка от страх да не му направи нещо и т.н. Това с хващането за пръстчето и любовта, която те изпълва в момента на раждането го има само по филмите. Истинската любов към детето идва на един по-късен етап, а не веднага като се появи безценното отроче.

# 1 089
  • Куциндрел

Малко спам стана
Скрит текст:
СЕга се замислих  и разбрах идеята. Учудих се ,защото обикновено е обратно - първо се събират Я. Но тук случаят е различен.  Вместо да събират 5 Я. примерно, се надяват докато се стигне до там, да настъпи бременност.

този тип упойки не са толкова тежки, май. все пак става въпрос за минути. При една Я може и без упойка, ама се иска мотивация  Mr. Green
Скрит текст:
Лека, тежка, упойка е. Все пак говорим за слагане под упойка всеки месец или през месец, което не е добре за един организъм. Не знам защо не стимулират сестрата и не замразят яйцеклетки. Но пък нека си поираят на бебеправене.

gerda1, не е чак толкова розово с омекването както го описваш. Но като проимаш деца ще разбереш. Peace

# 1 090
Яйцеклетките почти не се замразяват, защото имат много вода и при размразяването не оцеляват. Замразяват се ембриони. Т.е. вадят Я, отчето дава сперма, опложда се и се замразява. Така се събират по 3 ембриона и се връщат наведнъж. Затова се учудих как всеки месец тя пие хормони да се подготви лигавицата за трансфер, като буквално това е тото дали ще има или не.

# 1 091

Бащинският инстинкт не се проявява веднага. Просто трябва време. Освен това не малко отговорни и сериозни мъже се стряскат от денонощното реване на така желаното бебе, както и от безсънните нощи и изнервената си съпруга, която не е спала от седмици.

В началото нещата никак не са цветя и рози, особено при не чак толкова спокойно бебе, и ако майката по - лесно се адаптира, на бащата му трябва повече време.

Иначе, безспорен факт е, че децата са огромно щастие, обаче са и изпитание за връзката. Освен с любов се гледат и с пари, защото нито памперсите, нито лекарствата и добавките, а понякога и посещенията при лекар не са без пари.. Хората имат доходи, с които не е невъзможно да гледат бебе, стига мъжът да не мисли как да отклони всеки свободен лев в полза на мама, а жената да не му брои трийсетте лева на седмица, които дава за спорт, за да разпуска. В края на крайщата, той нито пуши, нито пие, нито обикаля по барове, айде поне едни 30 лв за спорт да има право да даде, да се почувства и той човек

# 1 092
  • Куциндрел
Яйцеклетките почти не се замразяват, защото имат много вода и при размразяването не оцеляват. Замразяват се ембриони. Т.е. вадят Я, отчето дава сперма, опложда се и се замразява. Така се събират по 3 ембриона и се връщат наведнъж. Затова се учудих как всеки месец тя пие хормони да се подготви лигавицата за трансфер, като буквално това е тото дали ще има или не.
Много не съм запозната с това. А как процедират с донорите на яйцеклетки? Тези, които даряват ей така?

# 1 093
  • Бургас
Най - тъпото нещо е да оправяш отношения, забременявайки. Детето е страхотен катализатор и при едни нестабилни отношения, то просто ще ги досъсипе.

# 1 094
Относно децата майка ми казваше , че в началото,/ първата година/ детето повече разединява от колкото да съединява.

Общи условия

Активация на акаунт