Децата и ските - сезон 2015/2016

• 16 843
  • 167
  •   1
Отговори
# 135
По пистите ще става, но дано да издържи снега и пред хотелите в Боровец, дечко да се радва. Имаме резервация за другата седмица, много искам да я водя в Борокидс, така се е надъхала за въртележката  Laughing, но тези температури направо ме отчайват.
Не се плаши от температурите, основата е много сериозна на Боровец. Страшното ще е, ако завали дъжд и задуха силен южняк. Весело изкарване!

# 136
  • София
Къде бихте ми препоръчали да отидем семейно за ски ваканция, подходящо за средно-начинаещи скиори (минали са 3-4 курса, таткото и детето - на 5 години и половина, но само на Офелиите)? Пистите да са близо до хотелите - да не се изисква предвижване с кола, а и малкият е на 3 и най-вероятно няма да стоим навън през цялото време, да ни е лесно да се приберем в хотела, след като му омръзне. От София сме, ако това има значение.
Благодаря  bouquet

Беклемето, Троян
Узана, Габрово

# 137
Здравейте Simple Smile Имам следния въпрос: има ли опция да се наеме индивидуален ски учител на Витоша- за Лалето например, за дете не начинаещо (карало е 3 сезона вече в групи с витошките ски училища)? И съответно ако да, може ли да ми препоръчате някой, може и на лични да ми пишете. Благодаря Simple Smile

# 138
  • София
vanilly, всяко ски училище може да ти предостави индивидуален треньор.

Чудя се дали да пращам дъщеря ми на индивидуално в сряда - сега на лалето е 10 градуса, дават го да се затопля. Дали в сряда ще става изобщо за каране?

# 139
  Да, това го знам, че всяко ски училище предлага и такава услуга. Въпроса ми беше по-скоро може ли да се наеме инструктур извън ски училище, такъв който си работи индивидуално, за себе си?
  И съответно ако е невъзможно, и трябва задължително да се мине през съответното ски училище- може ли да ми препоръчате конкретно някой читав, с подход, с когото ще се изкарат едни пълноценни 3-4 часа. Не ми се разчита особено отново на "късмета", практиката показва, че сякаш по-често не се уцелва....  Simple Smile
  А това дали все още има сняг горе е интересен въпрос  Sad Дано да се намери някой да сподели, който има преки наблюдения.

# 140
  • София
Положението със снега е мега зле. Не ви съветвам тия дни. Дано застудее и повали...

# 141
  • София (Възраждане)
Луда Мара, възможно ли е при все това да се провеждат уроци за напълно начинаещи деца, или ще са само на въздух?

# 142
Дано навали, но като гледам прогнозата.... Нашите деца са другата седмица планувани за Алеко, направо не ми се мисли.
Има ли вероятност за пропадане на курсовете?

# 143
  • София
Ох и аз гледам прогнозата за времето.. Големите са от 23-ти на Беклемето и усещам как може да няма сняг. Малката беше от миналата неделя до петък и остана много доволна, но за каките май няма да се получи... А парите, които съм дала за лагера не са никак малко.
Малката и беклемето :
Скрит текст:

# 144
  • София
Луда Мара, възможно ли е при все това да се провеждат уроци за напълно начинаещи деца, или ще са само на въздух?

Ами, днес си работихме нормално с начинаещите. Като за тях става. И на влекчето криво - ляво, ама Лалето е било отврат. Следващите дни се очаква още топене, та не знам, но пък в петък захлаждане. Ако стегне студ без да вали, това ще стане на лед и пак ще е гадно. Рано е да се каже за другата седмица.

# 145
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Картала, днес Simple Smile

# 146
Луда Мара, гледам камерите на Алеко тези дни и се чудя, та реших да питам.... При толко много деца на Алеко, защо имате само едно влекче. Една опашка като се е извила от средата на плаца, през Мотен, та до въжето..... Защо не може да се направи успоредно влекче и децата да не седят да чакат толко време? Може би е дискутирано, ако е така извинете, но за мен е ужасно. Как това дете ще му е интересно на опашката - да свиква за опашката за Банско ли?.... Има ли въобще идеи в новия План за управление на Витоша нещо за повече влекчета и въобще има ли бъдеще, поне за децата, да не висят на опашки? Излиза, че децата имат по 2 пускания на малката писта - сутрин и може би 2 следобяд. В крайна сметка - няма смисъл.

# 147
  • София
Ужасно е, да. Ама това не зависи от мен, а от Витоша ски. Докато работеше Романски, ги водехме на Зелената писта, а сега няма къде.

# 148
Много лошо. Тотално унищожават Витоша а и ви поставят в кофти положение да си вършите работата по-леко, и децата наистина да се забавляват и влюбят в спорта.

# 149
Здравейте!
Днес започва ски-училището на сина ни от детската градина. Тъй като никой от нас не кара ски, а и на него му е за пръв път, се притеснявам дали съм го облякла подходящо. С термобельо е, плътна памучна блуза, грейка долна и ски яке, чорапи за ски, шапка, шал и очила -маска. На 5.5 години, абсолютно начинаещ. Моля ви, споделете така ок ли е (днес и утре уж ще е слънчево там и по-топло). Ако не, дайте съвети! Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт