Ръст на един мъж – важен?

• 137 140
  • 1 742
  •   1
Отговори
# 1 365
Важни са и пропорциите, не само височината. До 180 макс. харесвам. Няма шанс някой да ми хареса, само защото е дълъг.

# 1 366
Никой не е казал всички, а повечето. На мен ми е смешно пък харесването да се ограничи само с външния вид на половинката!

# 1 367
Около мен повечето харесват мъже по-високи от тях. Но предвид това, че като цяло жените в обкръжението ми са 150-170 см, то по-висок в повечето случаи значи под 180.
Имам само една приятелка, за която ръстът беше важен, но тя беше над 180 и е разбираемо. Пътищата ни се разделиха и не знам дали е още с този, за когото казваше че е голямата ѝ любов, но по ирония на съдбата беше няколко сантиметра по-нисък от нея Simple Smile
Нямам за цел да си мерим приятелките, разписах се пак, за да да уплашим българските мъже. Все пак за страната ни средният ръст е под 180. Така че, ниски, средни и високи, дишайте спокойно, има кой да ви харесва! Heart Eyes
На мен ми е смешно пък харесването да се ограничи само с външния вид на половинката!
Според мен това важи само за началото на връзката, а дали ще я бъде вече се намесват други фактори.

# 1 368
  • София
Висока жена и нисък мъж изглеждат много нелепо. Нека си се обичат хората, но просто визуално нямат вид на хармонична двойка.

Моя позната е висока 205 см, мъжът и е 180 см, дъщеря им върви много висока-също като майка си.
Вижте и двойките в публичното пространство- например Андрей Арнаудов и жена му Емануела- тя е две глави над него. Странно е.

# 1 369
  • град-държава
Жена 205см е някакво изключение. Аз лично съм виждала високи жени, но над 2м не съм.

# 1 370
Жена 205см е някакво изключение. Аз лично съм виждала високи жени, но над 2м не съм.

Дори във високите спортове жените са между 190 и 195см. Познавах 2-3, които бяха 198-201см, но много бързо ги лапнаха в чужбина.

# 1 371
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
а за мен всички над 1,70 ми изглеждат като над 2 метра.
явно има значение отправната точка. Trollface

# 1 372
а за мен всички над 1,70 ми изглеждат като над 2 метра.
явно има значение отправната точка. Trollface

Срещнали се трима учени и почнали спор кое е най-важното в човека.
 - Всичко е тук! - посочил главата си Карл Густав Юнг.
 - Всичко е тук! - посочил слабините си Зигмуд Фройд.
 - Всичко е относително! - казал третия и се изплезил.

# 1 373
И за мен беше важно да е по-висок, поне 1, 80, някак закрилнически изглежда като върви до теб и те гушне. И други неща ми бяха важни - слаб, дългокос, кубинките, готик културата.. И с точно тези не само, че не ми се получи, а и доста жестоко си изпатих... Понякога сбъднатата мечта се оказва кошмар и подходящият за теб човек има малко общо с мечтите и представите.

# 1 374
Точно затова лично аз не обсъждам височината на моя мъж, а като цяло. Какво съм взела и харесала е съвсем отделна тема.

# 1 375
Скрит текст:
На мен ми е удобна жена 1.70-1.75 и хич не ме привличат под 1.60 Simple Smile

1.70 е висок.. И една мацка 1.50 го отреза, че й бил нисък. Направо сте ми странни, жени.Sad
Тц, тц , значи ,ти имаш изисквания , но жените ти се струват странни Satisfied

п.п. кой толкова се засегна ,та ми изтриха поста , да не сме в детската градина , казвайте си дертовите Stuck Out Tongue

Не са изисквания, а казвам какво ми е удобно.Да искаш мъжа да е 30см по-висок от теб е неадекватно, защото ако ти си 1.70 той трябва да е 2м. Или 1.60 с 1.90. Както знаем, жените не са всички по 1.60, нито мъжете  по 1.90. Мъжете в България се движат между 1.75- 1.90 в огромният си процент. Ако се качиш в автобус с 60 човека, може би и двама няма да има над 1.90, което говори достатъчно за нереалните разбирания.

Не са изисквания, а казвам какво ми е удобно.  
         -А други ,имат ли право да знаят ,какво им е удобно ?
   Да искаш мъжа да е 30см по-висок от теб е неадекватно  
       -Защо ?
, защото ако ти си 1.70 той трябва да е 2м. Или 1.60 с 1.90  
      - Все едно ми казваш , че 2+2=4, математика знаем , нещо по -адекватно имаш ли  като довод , или е просто усещане , тогава се връщаме отначало

Като казвате ,че нещо ви е отвратително ,нелепо и т.н. ,какво предлагате ,хората да се оставят и да вземат някой, който на вас ви е удобен.  Как ги забелязвате тези неща , ММ беше седнал когато се запознахме Satisfied

Какво им харесва, а не какво им е удобно.  Жена и мъж 1.60 и 1.95, не са си много удобни с подскачане и навеждане.

# 1 376
Вчера установих примерно, че ми е адски некомфортно да правя нещо до мъжа си в кухнята. Няма достатъчно място, а той някак успява да размахва ножове и вилици на нивото на очите ми. Та така за разликата в ръста...

# 1 377

Какво им харесва, а не какво им е удобно.  Жена и мъж 1.60 и 1.95, не са си много удобни с подскачане и навеждане.

Дреме ми на шортите колко е висок, стига ми да е точният човек

Romanus1927, откриваш ли разлика в цитираните постове ?
И тъй -като не искаш ,да ми отговориш на въпроса,/ имат ли другите право на мнение / харесване?/ , я кажи , ако се почувстваш привлечен от жена 150 / 155 /159 см ,имате сходни разбирания и ценности , ще пренебрегнеш ли всичко това, заради ,,удобство, подскачане и навеждане,,?

The Siren of Titan, сигурна ли си, че е без да иска ?Stuck Out Tongue Closed Eyes / шегувам се /

# 1 378
Здравейте мили Дами,

Бих искал да разбера бихте ли харесали и имали общо с мъж, който не е висок ?Simple Smile
Благодаря на тези, които споделят мнение.

Последна редакция: пт, 08 май 2020, 20:20 от Nasi Rimaui 664384

# 1 379
  • София
Колко НЕ висок?

Общи условия

Активация на акаунт