Ръст на един мъж – важен?

• 137 321
  • 1 742
  •   1
Отговори
# 1 605
  • софия
Eй ошашавихте ме в тази тема. Аз сега като съм 167 колко висок мъж да си търся. Питам, за да не сбъркам и после да трябва да го сменям, че ще ме мързи да търся нов Grinning

# 1 606
  • София
Важното е да има А8. Joy

# 1 607
  • софия
Аааа значи трябва да променям списъка. Това съм го изпуснала Grinning

# 1 608
  • някъде в орбита...
Ужас, ще се мре. Тренира волейбол. Joy
Груба и едра не е, ама ще видим как ще я пласираме след време. Поне е тъмно руса, а може и да се посветли. Да не остане гладна.
Сакън, не разваляйте момата! Звучи баш като за в нашата рода да се омеша Smirk

# 1 609
  • София
Има надежда значи....

Ще дойде ново поколение високи мъже и всички момичета ще си хванат по един снажен хубавец.

Каквото и да си говорим, ниските мъже тайно си мечтаят да са по-високи. Ама не си признават в повечето случаи.

# 1 610
  • забравих си мисълта...
Като те гледам колко "познаваш" относно работата ми, точно същата успеваемост имаш и при познаването за другите неща в личен план относно мен. Но, продължавай, де! Simple Smile Някой ден може и да налучкаш истината. Smiley

Че и голям мечтател си. Wink Grinning

# 1 611
Имам съседка волейболистка, добре се пласира навремето мъжът й и той височък, съответно децата. Едното е вече е мома за женене, кандидат-женихът и той е волейболист. Ама това са нормални неща, спортист къде другаде да си намери половинката, няма да е в пленарната зала я, ясно е че ще е в спортната.

# 1 612
Боже, на 15 години ли си? Вземи порасни малко, стига с тия глупави клишета!

Всяко клише е клише, защото е истина. Ето защо предпочитам само мъжки компании и много добре знам какви са проблемите около тях. Има малко изключения като мен, но аз съм на мнение че феминизмът и ционизмът са най-голямото зло на планетата.
Ти си жена?! Ужас!

# 1 613
Eй ошашавихте ме в тази тема. Аз сега като съм 167 колко висок мъж да си търся. Питам, за да не сбъркам и после да трябва да го сменям, че ще ме мързи да търся нов Grinning
Отличничка си. В горната граница на средния ръст си. Wink Hands Plus1
Търсиш, какъвто ти е кеф, и с какъвто се чувстваш добре, колкото и относително да е.
Има и много други черти, качества, които се гледат.
"Симетричността" в двойката иначе е приятно да я има -> мъжът по-височък от жената. Wink
Аз така действам.
А8-ца не ти трябва. Вече има и се намират, не е толкова скъпо да имаш.
Други неща е хубаво да се гледат, не тенекията. (не визирам теб, че ти това гледаш, принципно говоря Simple Smile)

Абе, тук много забавно станало. Mr. Green

# 1 614
За разлика от ниските жени, ниските мъже не могат да бъдат с абсолютно всяка жена. Факт от странични наблюдения на знайни и незнайни хора.
Освен ако тия мъже нямат наистина други превъзходства.
Но дори и с превъзходства аз пред Том Круз и Илън Мъск бих избрала втория екземпляр, при все че и той не е от най-високите. Simple Smile

# 1 615
  • някъде в орбита...
Но дори и с превъзходства аз пред Том Круз и Илън Мъск бих избрала втория екземпляр, при все че и той не е от най-високите. Simple Smile
Е ти сравняваш относително симпатичен мъж, и мъж на който мозъка му чатка доста над средното. Височината настрана, според мен втория винаги ще печели Wink

# 1 616
И ниските жени не могат да бъдат с всеки. И високите не могат. Глупавите пък хептен. Изобщо....

# 1 617
Дефинирайте глупави жени. Щото подобни квалификации обикновено практиката ги оборва с един замах. Глупави, но пробивни, упорити и с достатъчно самоувереност, които постигат много повече от умните, сме виждали всички. Wink
Е ти сравняваш относително симпатичен мъж, и мъж на който мозъка му чатка доста над средното. Височината настрана, според мен втория винаги ще печели Wink
Говорех чисто като визия и по отношение на височината. В случая не намесвам възможностите на мозъка.
Иначе безапелационно Мъск печели по всички параграфи, когато стане дума за цялостно възприемане.

# 1 618
Доколкото съм запозната със споделеното от отношението и живота с предишните им съпруги и партньорки, то и  двамата са абсолютно неприлекателни като спътници.
А и визуално въобще не вълнуват чак толкова, особено височината им Simple Smile, която е също в ущърб и е и комплекс, особено на Том, който публично е говорил за това многократно.

Не малко известни мъже са говорили за този си комплекс и се е коментирало носенето на обувките с ток до високи партньорки и всякаки трикове за да изглеждат мъжествени и високи.

Последна редакция: сб, 04 юли 2020, 00:03 от Анонимен

# 1 619
Аз се опитвам да кажа точно същото - че височината за ниските мъже е сериозен комплекс, който си остава много често независимо от възможностите.
Сравнението между Том Круз и Мъск беше, за да покажа личните си предпочитания и повече симпатии към по-високите мъже. Макар че аз лично съм силно пристрастна към Мъск (поради куп други причини, не само мозъчните възможности). Въпреки също така силните ми симпатии към Круз (отново поради съвсем различни причини, некасаещи популярността му или визията му).
Дали са подходящи спътници пък е друг въпрос, който предполагам отново за всеки би имал различен отговор. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт