Счетоводител в нужда се познава 9

• 63 844
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • here and now
Здравейте,
Въпроса ми е при подадено по ел. път искане за издаване на Удостоверение за наличието или липса на задължения на основание чл.87 ал.6 ДОПК, трябва на място в НАП да се вземе или има вариант по електронен път да се получи?
Благодаря предварително.

# 151
  • Русе
Фиданка и Lady Brinne не отпадна ли това, че за да се пенсионираш трябва да прекратиш трудовия си договор поне за 1 ден?

# 152
  • София-Младост
Здравейте,
Въпроса ми е при подадено по ел. път искане за издаване на Удостоверение за наличието или липса на задължения на основание чл.87 ал.6 ДОПК, трябва на място в НАП да се вземе или има вариант по електронен път да се получи?
Благодаря предварително.
На място само.

# 153
Фиданка и Lady Brinne не отпадна ли това, че за да се пенсионираш трябва да прекратиш трудовия си договор поне за 1 ден?
Аз мисля, че отпадна от 2015 г. , през март имахме служителка, която пенсионирахме, без да прекратяваме трудовия договор  Peace

# 154
  • В полите на Пирин планина
Аз мисля, че отпадна от 2015 г. , през март имахме служителка, която пенсионирахме, без да прекратяваме трудовия договор  Peace

Може. Аз се застраховах, че не съм твърде на ясно с пенсиите  Peace

# 155
  • here and now
Ала-Бала  bouquet

# 156
  • на село
Някой регистрирал ли е вече болничен по електронен път?
В пълен ступор съм!
Програмата за ТРЗ ми изготви файла, който трябва да регистрирам, но абсолютно не мога да се ориентирам къде е програмата на НОИ. Попадам само на програмата за издаване на болнични, която е само за болнични заведения.

# 157
  • Балчик
Някой регистрирал ли е вече болничен по електронен път?
В пълен ступор съм!
Програмата за ТРЗ ми изготви файла, който трябва да регистрирам, но абсолютно не мога да се ориентирам къде е програмата на НОИ. Попадам само на програмата за издаване на болнични, която е само за болнични заведения.
http://www.nssi.bg/eservicesbg/software/49-benefits - виж това дали може да ти е от помощ

# 158
Ето тука http://www.nssi.bg/eservicesbg/cashbenefits/esoftware на първия линк ("newУеб-приложение на НОИ "Интегрирана система за електронен обмен на документи и данни"")е мястото, където се регистрираш с електронния подпис, а после и подаваш
Тука https://ebenefits.nssi.bg/ISEODD_FileCheck/ можеш да си тестваш файла
От петък се боря с болничните, имам много, бавно става, но надобрявам вече... Tired

# 159
  • на село
Благодаря!
Тествах ги, но се ми дава че има някаква грешка, която за мен е напълно нелогична. Писах на клона на НОИ и сега им ги пратих сканирани, да се произнесат и те...  Rolling Eyes

# 160
Е то и аз се боря,  хванах цаката на някои неща,  но... Си е мъка

# 161
  • София
А нашата програма за ТРЗ даже не е обновена още, че въвеждам всички болнични през новото им приложение. Има ли и някой друг, който го в правил? Искам да питам нещо?
Ужасна работа просто. Направо си е борба свободен стил  ooooh!

# 162
Да, което не ми е минало през ТРЗ програмата, го правя през тази на НОИ
Кажи

# 163
  • София
В 5 и 6 точка това ли се пише? И в работните часове, предполагам се пише 8 ч. А в съседната клетка?

Скрит текст:

# 164
трябва да се попълнят дните работните-в болнични и съответно часовете и на какво раб. време е лицето

Общи условия

Активация на акаунт