Искам да кажа ... (64)

• 40 722
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
Акаша любима ми е  Hug
  и тази

# 691
  • В Космоса
хахах, Жармен, да , тази е гипс яка. Peace

# 692
Нали Grinning
 Спомен га бях млада - дете още .

# 693
Добро утро момичета и момчета! Искам да кажа, че съм отпуска и съм на работа чак догодина!

# 694
  • София
Добро утро!

Току-що проведохме оперативката в офиса. Обсъдихме въпроси къде ще е коледният ни банкет. Официално ни беше съобщено, че трите дни между Коледа и Нова година няма да ги работим. Накрая един колега се изцепи на шефа: "Х., разбрахме, че ще ни водиш на кръчма и ще платиш сметката, разбрахме, че ще ни подариш три дни, само не разбрахме ще ни даваш ли коледна премия". Аз направо се захлупих на бюрото.  Joy И шефът, леко смутено: "Ъъъъ да, ще има и премии".  Blush

От мен лека седмица, че ще е дълга. Засега тук е и много мъглива.

# 695
Ох, Тонка, голям смях  Laughing Така ми, трябва да се знае Simple Smile
На мен ми предстои днес да питам дали ще мога да си пусна трите дни между Коледа и Нова година  Confused Дано стане, че трябва да пътуваме на 29-и  Rolling Eyes

# 696
  • някъде ... тук ...
Ей, Акаша и Жармен, къде ме върнахте с тези песни Simple Smile

Много обичахме да ходим на лятно кино, когато сме на море. Май първият филм, който гледах с нашите така, беше "Божествени тела" в Лятното кино на Камчия Simple Smile

След вчерашния маратон от купон на купон, днес още не съм се осеферила...

# 697
Искам да ви кажа, че съм безкрайно уморена. Ама безкрайно. И коледната премия похарчих, и на заплатата видях сметката, на сичкото отгоре, да му се не види, изръсих една торба пари в Гърция.  Twisted Evil Ми, това са си купя, онова да си купя, аууу магнити, ауууу маслини, ауу-баууу.  ooooh!

# 698
  • sofia
Ей Тонка, ще трябва да изненадате шефа с някакъв подарък. Редки птици са от този вид.

Ние два дни ще дремем в работата - кьорав студент няма. Мисля днес да извадя коледните украси за офиса, че да име време да им се порадваме. Всички дружно ни пускат отпуска трите дни преди НГ.

И вече не искам да стъпя в мол...поне до края на тази година  Laughing Дребното беше на рожден ден и докато обикалях направих непредвидени разходи. Хем големия беше с мен и само мрънкаше, че в този магазин миришело ужасно, какво пък гледам толкова, хайде стига и пак успях! Ей, много мразя така.

# 699
Добро утро!

Хайде всички се събирайте за оперативка. Тъкмо е понеделник. Grinning Аз съм станала рано, но чак сега седнах с кафето. После изчезвам по задачи. Ще пазарувам, ще взема някакви подаръчета за мм и мама. Може и на себе си да си подаря нещо, да не се мина случайно. Laughing И книгите трябва да си върна.

На Тонка шефа ми се струва голям симпатяга.

# 700
  • София
Ей Тонка, ще трябва да изненадате шефа с някакъв подарък. Редки птици са от този вид.
Има си и той кусури, не всичко е цветя и рози.  Wink

Каси, не се оплаквай, маала си гащи по Гърция, пък някои не са си подали носа навън през уикенда. Стана ми смешно като прочетох за магнитчетата - където и да ходим, винаги купувам магнити. Вратата на хладилника ни ще се откачи, толкова съм ги накачулила. И чаши също взимам, но само чужбински.

# 701
Проблемът е, че аз имам дървена врата на хладилника и реално магнитите си седят в една кутия.

# 702
И аз съм фен на магнитчетата - заръчала съм си от сто места Grinning

# 703
Аз съм на линия за оперативката  eat

И двете деца са вкъщи, на линията между здpави и болни. Дано да не е така цялата зима.

И ние купуваме магнитчета, от всяко място където отидем, но после гледам да ги pаздам на близките, техните хладилници да стpадат  Wink

# 704
Много съм възмутена за пореден път от гръцките кучета и котки! И това все едно вирее на европейски помощи и не ще нищо, което не е расло на кокал. Сложила съм си предвидливо аз закусчица- невероятно кексче, което ми беше ясно, че няма да хапна, но да има нещо в чантичката- бай Ганьо на път не тръгва току така да плаща да гадните елини храната!!! Та, стигаме ние до втория ми любим гръцки град, където уличните кучета са почти колкото софийските, но габаритите им се равняват на малко пони, а нрава им на този на застрелян крокодил и започвам аз да се карам на една колежка, която ги вика към нея да ги погали "όχι, όχι" и се чуди защо бягат като опърлени. И тогава към мен не приближава невероятно кученце, с невероятни очички, едно такова милинко, аз вадя невероятно вкусния си кекс, а то само дето не ме напсува.

Общи условия

Активация на акаунт