Искам да кажа ... (64)

• 40 732
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Янтра, до кога е срокът на малините?
Безсрочно, ама обикновено си затихват сами Simple Smile

# 586
Никитка, честит ви двоен празник! Да сте здрави и усмихнати! Честито и на всички останали, които имат повод!
Тази нощ спахме добре, Жаки без температура, дано ни се размине поне един път!
Благодарение на една мила дама, най- после открих точната рокля на Елаза и даже вече я поръчах, разбира се с ръкавици, корона и пръстени с даяманти:))))

# 587
  • Euskal Herria
Честито на всички, които днес празнуват - именици, банкери, моряци!

# 588
  • Ямбол
Никита, честит ви празник у дома.

Честито и на Нино и на всички именици днес. Честито на Бургас, на моряците и на банкерите.

Даун, аз съм последния човек, който ще се обиди на такава приятна номинация. Обичам крими жанра, а и не крия, че ми харесва да правя проучвания и да следя логиката, помня и много неща, които после мога да извадя в подходяща ситуация, като много хора си мислят, че се ровя. Единствено може би бих казала, че не сме от една страна с Жармен, защото нейните способности стигат само да предположения, а аз ако твърдя нещо, то със сигурност е проверено и потвърдено на 100%.

Имаме два шарана. Свекървата каза, че ще ги чисти. Ако и тя ги опържи, няма да се сърдя.

# 589
  • Пловдив
Имаме два шарана. Свекървата каза, че ще ги чисти. Ако и тя ги опържи, няма да се сърдя.
Ямбол не е толкова далече, знаеш ли..... Mr. Green

# 590
  • Ямбол
Ямбол не е толкова далече, знаеш ли..... Mr. Green
Много ще се радвам, ако ми гостуваш. Обаче ще ми трябват поне още два пъти по два шарана, затова моля да ми свирнеш като тръгваш.
А иначе знам, че не е далече. 5-6 години прескачах Ямбол-Пловдив-Ямбол. Сега който ни чете, ще разбере, че там съм студентствала.
Тонке, конкурирам те.

# 591
  • Пловдив
Другия Никулден ида, нося три сурови шарана. Аз имам фобия и не пипвам сурова риба. Побърквам се само от мисълта за усещането на кожата на рибата по ръцете ми.

Снощи готвих шаран де, мъжът го изчисти, наряза на котлети, подреди в тавата, аз сложих останалото. И пълнен шаран с орехи, лук и лимон правя - забърквам плънката и нареждам пълнене на добичето.

Последна редакция: нд, 06 дек 2015, 10:18 от Янтра

# 592
  Лиле няма как да си като мен - не ме вълнуват в частност хората и не ми е за цел да намирам доказателства.  Винаги пиша общо. Като усетя нещо споделям - споделях.
Преотстъпвам ти детективските занимания на теб . Моите са в друга полоса.

Скрит текст:

# 593
Добро утро,
ние закарахме сина на урок и на връщане минахме за шаран през Лидл - НЯМА, отидохме до Фантастико - ами НЯМА. Оттам в Кауфланд - НЯМА, засега сме без шаран. След около час трябва да излизаме да го посрещаме и дано намеря, че много се ядосвам на мене си най-вече. Вчера едните ми големи, едните ми неугледни - днес без шаран, от толкова претенции Naughty

Честит празник на всички именници, да са живи и здрави и много щастливи Simple Smile

# 594
Честит празник на всички. Баща ми е Николай, дъщеря ми твърди, че е кръстена на него и също има имен ден.
минахме за шаран през Лидл - НЯМА, отидохме до Фантастико - ами НЯМА. Оттам в Кауфланд - НЯМА, засега сме без шаран. След около час трябва да излизаме да го посрещаме и дано намеря, че много се ядосвам на мене си най-вече.
В Метро рекламират, че продават шарани.
Много мразя да чистя риба. Още повече ако още мърда.
Една година мъжът ми купил няколко живи шарана. Казах му да ги занесе в къщи, като се прибера вечерта, вече трябва да са умрели и ще ги изчистя. Да, ама на него му дожаляло и не стига че ги сложил във ваната, ами я напълнил и с вода.  Въпреки чистенето и търкането седмици наред намирах изсъхнали люспи из цялата баня.

# 595
 Честит Никулден на всички - именници и празнуващи го!
 Днес съм на работа втора смяна - нямам шаран или риба и не мисля да правя. Седя и чакам да стане време и да се оправям за работа. 

# 596
Никитка, честит ви празник. Честито и на всички останали, които празнуват bouquet
Шаранът го изчисти вчера ММ.
Синът ми тази сутрин се е самоподстригал, защото косата му пречела на пъпките. В пет часа сутринта. Събуди ме в пет и половина с рев, че се е направил на идиот... И наистина, ужасно е.  Каква прическа ще се прави от това, не знам.
Като се върна назад, установявам, че разни здравословни проблеми почнаха откакто се разписах тук публично. Вероятно е чисто съвпадение, но предвид снощните неща, се замислям доколко всички хора са читави. Рационалист съм. Уж....
Луси,  Hug

# 597
Благодаря Силвия, ако не намеря след час и до Метро ще врътнем, то най-накрая ще по-добре друга риба да вземем, ама нали шаран трябва... Между другото почувствах се аз като шаран от толкова обиколки в издирването на шарани Mr. Green

Веднъж помня, мъжът ми беше взел жив шаран, но предния ден и като го донесе, аз го сложих в един леген с вода. На другия ден си беше още жив, добре че майка ми беше у нас да гледа детето, та тя се е борила с него, инак да сме си имали домашен любимец в леген  Simple Smile
И аз не обичам да чистя риба и винаги моля, да ми я изчистят, а те са специалисти - доста бързо се справят Peace

# 598
И ние два пъти сме гледали шаран в леген и после сме го връщали във водоем.

# 599
Валери, на моят син му излизат пъпки от време на време и ползваме и двамата това:
http://beautycosmetic.biz/biotrade-acne-out-oxy-wash-izmivasht-gel-p-13267.html
Пъпките направо се скриват и лицето се изчиства. Почти свършва опаковката и пак ще взема от същото. Понякога почиства и с мицеларна вода на Биодерма. Общо взето по отношение на лицето си менкаме продуктите  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт