Лидл ::75::

• 66 470
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Забравих да напиша, че дамските блузи с леопардовата разцветка много ми харесаха. И като материя, и като модел. Дали не ги водят "пуловер" в брошурата, не знам, но сега не мога да проверя. Ако нямах подобна от друг магазин, щях да си взема тази.

# 76
От коледните стикери /за 1,99/ от предна седмица взел ли е някой, пише, че са за многократна употреба, но дали е така? Да питам патило  Laughing

Стикерите са страхотни, преди два дни украсихме коледно и ги изкарах, миналата година ползвах същите - ами не са мръднали. Въпросът обаче е, че си ги съхранявм на техния си лист, на който са първоначално залепени - пазя листовете, както и целофанчетата и после прибирам пак в тях за догодина  Peace
Купих два комплекта и за ДГ на детето, но забравих да й натъртя да каже на г-жата да запази опаковката, и както предполагах, са ги изхвърлили и явно няма да могат  да ги приберат пак там.
Но стикерите са много хубави и не евтинеят на вид,  страхотно изглеждат  Peace

# 77
Имаше само едно мнение за туниките. Момичетата, които си взехте, да попитам с много голямо деколте ли са и по тялото ли са - в смисъл вталени като тясна, къса рокля ли са??? Имат ли еластичност или са основно памук?
То дали ще има останали, ама аз да си попитам  Grinning

Не са с голямо деколте- нормално е, по тялото са като къса рокля и имат еластичност.

# 78
Някой питаше за комплект за подправки- ако е този с малки бурканчета- има много бройки в София на Стамболийски ( до станция Вардар)

# 79
  • София
Здравейте,

Успях да събера точките, но в понеделник книгата беше изчерпана от Лидл Тодор Каблешков в Сф. Казаха, че ще я зареждат, но не съм ходила, ако някой знае - да свирка.

Да споделя - очарована съм от коледната хартия за опаковане - много плътна и много дълга. Опаковах 7-8 подаръка с кутии колкото лаптоп и остана още доста. Няма нищо общо с хартията в Джъмбо и е на страхотна цена. А взех 4 ролки, защото от опит с джъмбовските знам, че като опакововам 1 подарък и за 2ри няма, та се оказах с доста хартия Simple Smile

Ако някой види от дървените часовници с местещи се цифри и стрелки, моля да ми каже, много искам да взема на детето  bouquet

# 80
  • София
Аз също събрах отново точките, след като загубих четири преди това и вчера си взех книгата. Имаше доста в Лидл в Младост 4, така че би трябвало и при вас да заредят отново.
Аз с един въпрос, пише че събирането на точки и получаването на книжката е до 6-ти, това включва ли и шести или означава до 5-ти само включително?

# 81
За шараните- миналата година взех от Лидъл и по рецептата на Манчев, пълнен, стана страхотен. Даже детето яде от него.  Иначе шарана ми мирише на блато и не го харесваме в къщи, особено пък пълнен. Но онзи беше много хубав, та пак ще си взема и по същата рецепта.

# 82
  • В полите на Витоша :)
allian84, вчера в Лидл на Тодор Каблешков е имало книги, майка ми ми каза.

# 83
  • София
Аз имам именничка на Никулден, но отдавна се отказах да готвя шаран. Аз го обичам и го ям, но само аз си го ям, освен дори и само за мен и за да почета традицията да опитам пак по тази рецепта на Манчев  Simple Smile
За гостите отново обаче ще взема сьомга , поне нея почти никой не ми я отказва.
И във връзка с това да споделя, че опитахме от дивата замразеня сьомга с подправките от лидъл и поне на децата никак не им хареса, а сьомга ядат. Мъжът ми пък, който не е много по рибата така с подправките му хареса. На мен ми направи обаче впечатление, че месото е много светло, направо бяло, а не с наситеният цвят на сьомгата с който съм свикнала. Така или иначе отказах се от идеята да взимам от нея за гостите и ще взема чиста охладена.

# 84
Шаран миналата година взех за пръв път, правих го по тяхна рецепта и стана разкошен, а в къщи шаран не обичаме!. Познати бяха вземали от рибни магазини и се оплакваха че миришел.
Книги има в Лидъл Възраждане.
Влакчето с релсите не мога да снимам, че само го сглобихме и прибрахме, но е като на снимката в каталога. Пасна си с едни други вагончета, които имаме от преди. Предвид и факта, че има релси и други компоненти за надграждане - за мен това е много добра дългосрочна инвестиция в играчка. Следващите 2-3 години смятам да му го допълвам и надграждам.

Използвам твоя пост за влакчето, пак да си задам въпроса - някой знае ли пасват ли си релсите с Икейските релси?

# 85
allian84, вчера в Лидл на Тодор Каблешков е имало книги, майка ми ми каза.
Някой да знае дали я има в момента книгата в Лидл- Овча купел 2 ?

# 86
  • Бургас
Книги при нас казаха,че ще има и след 6ти декември.
Стикери имаме поне от 3 години.Много са хубави.И аз ги съхранявам в оригиналната опаковка.Вече имаме 5-6 листа.

# 87
Здравейте,

Успях да събера точките, но в понеделник книгата беше изчерпана от Лидл Тодор Каблешков в Сф. Казаха, че ще я зареждат, но не съм ходила, ако някой знае - да свирка.

Да споделя - очарована съм от коледната хартия за опаковане - много плътна и много дълга. Опаковах 7-8 подаръка с кутии колкото лаптоп и остана още доста. Няма нищо общо с хартията в Джъмбо и е на страхотна цена. А взех 4 ролки, защото от опит с джъмбовските знам, че като опакововам 1 подарък и за 2ри няма, та се оказах с доста хартия Simple Smile

Ако някой види от дървените часовници с местещи се цифри и стрелки, моля да ми каже, много искам да взема на детето  bouquet

Аз вчера взех книга оттам.

# 88
За шараните- миналата година взех от Лидъл и по рецептата на Манчев, пълнен, стана страхотен. Даже детето яде от него.  Иначе шарана ми мирише на блато и не го харесваме в къщи, особено пък пълнен. Но онзи беше много хубав, та пак ще си взема и по същата рецепта.
По тази рецепта ли го прави:
https://gotvi.lidl.bg/recipe/15

# 89
  • София
Вчера минах за туниките. Не ми харесаха. Нито като цветове, нито като модел.

Не разбирам тая мания за книгата. Всички ли сте толкова запалени готвачки?...

Общи условия

Активация на акаунт