Лидл ::75::

• 66 478
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Записвам се в новата тема. Утре мисля да взема ски панталон за дъщеря ми, ако се вредя. Коледните пуловери миналата седмица ги изтървах. Някой взе ли от тях, заслужават ли си?

# 91
  • София
Звънче, благодаря за темата! @):-
Миналата година купувах шаран от Лидъл (помня, че бяха два вида - единият с повече люспи, другият по-гол). Стана много вкусен, ама не помня от кой взех, а мъжа ми го готви.

# 92
  • Варна
От коледните стикери /за 1,99/ от предна седмица взел ли е някой, пише, че са за многократна употреба, но дали е така? Да питам патило  Laughing

Стикерите са страхотни, преди два дни украсихме коледно и ги изкарах, миналата година ползвах същите - ами не са мръднали. Въпросът обаче е, че си ги съхранявм на техния си лист, на който са първоначално залепени - пазя листовете, както и целофанчетата и после прибирам пак в тях за догодина  Peace
Купих два комплекта и за ДГ на детето, но забравих да й натъртя да каже на г-жата да запази опаковката, и както предполагах, са ги изхвърлили и явно няма да могат  да ги приберат пак там.
Но стикерите са много хубави и не евтинеят на вид,  страхотно изглеждат  Peace

Това все едно аз съм го писала. Купих ги за подарък на колежка и вече трета година и ги лепя по стъклата - не са мръднали. Тази година и купих и от новите. Само трябва много добре да се изчисти стъклото и да се обезвъздушат стикерите с мека кърпа. Като ги отлепя първия път махам излишното фолио от картончето, за да не се налага после да си играя да ги намествам точно по формата им.

Манията по книгата я разбирам. Като години наред харчиш сериозни суми за нещо - искаш си и бонуса  Laughing Бях убедена, че след като си я взема ще я подаря на някого, защото отдавна предпочитам да готвя по форумски рецепти, отколкото по книги, но си ми хареса и ще си я запазя.

# 93
  • Варна
Вчера минах за туниките. Не ми харесаха. Нито като цветове, нито като модел.

Не разбирам тая мания за книгата. Всички ли сте толкова запалени готвачки?...
Аз не съм ,но искам да стана chef chef

Събирам точки за още една книга ,която искам да подаря на една истински запалена готвачка Peace Grinning

# 94
Ами аз по неволя съм запалена готвачка  Grinning Laughing
Обичам да готвя, но то моето е всеки ден по едно нещо, да не кажа някои дни и по 2-3  ooooh!
Ами писва ми, защото отнема много време, а и много чудене преди това какво да е менюто.
Готвя по всякакви рецепти, но определено по книга ми е най-добре, защото стои до мен и директно чета, а не да подтичвам от кухнята до компа в другата стая или пък да се взирам и да скролвам на телефона.  Peace

И честно да ви кажа, хората си наемат чистачки, но аз бих си наела и готвачка, която да ме отменя поне 3 дни в седмицата.

Момичета, дамските пуловерчета са много хубави. И материята, и модела е страхотен. Особено това леопардовото. Сивото също беше хубаво.  Peace

# 95
  • на земята
Момичета за кои стикери говорите?Може ли снимка ,линк?
Благодаря за темата bouquet

# 96
За шараните- миналата година взех от Лидъл и по рецептата на Манчев, пълнен, стана страхотен. Даже детето яде от него.  Иначе шарана ми мирише на блато и не го харесваме в къщи, особено пък пълнен. Но онзи беше много хубав, та пак ще си взема и по същата рецепта.
По тази рецепта ли го прави:
https://gotvi.lidl.bg/recipe/15
Линкът, който си дала не го отварям, но рецептата е тази http://www.lidl.bg/bg/4181.htm

# 97
  • Щастлива мама на 3 слънца
За шараните- миналата година взех от Лидъл и по рецептата на Манчев, пълнен, стана страхотен. Даже детето яде от него.  Иначе шарана ми мирише на блато и не го харесваме в къщи, особено пък пълнен. Но онзи беше много хубав, та пак ще си взема и по същата рецепта.
По тази рецепта ли го прави:
https://gotvi.lidl.bg/recipe/15
Линкът, който си дала не го отварям, но рецептата е тази http://www.lidl.bg/bg/4181.htm
Благодаря

# 98
  • София
Не разбирам тая мания за книгата. Всички ли сте толкова запалени готвачки?...

Може би сме  Wink

И за да е по темата да попитам имате ли впечатления от домашните пантофки,които пускат от утре?

# 99
Благодаря на всички за отзивите за стикерите  bouquet
Няма да се чудя, а ще взема.  Flutter
Лаленце, стикерите са от предна брошура и незнам как да ти ги покажа  newsm78

# 100
Ако някой има две точки за книгата излишни-нека ми пише.  Peace

# 101
  • Бургас
И аз не съм от запалените готвачки.Особено пък да гледам от книга-абсурд.Не събирах точките,но с една колежка решихме да я вземем за офиса.Когато я взех обаче,дъщеря ми само дето не се разрева от кеф.Явно няма да е като мен да не обича готвенето.Вече цяла седмица си я разлиства и си е в нейната стая.Та сега събирам за втора-за офиса. Laughing

# 102
  • София
Здравейте!
Интересува ме дали в постоянния асортимент на Лидл има соя или някакъв друг заместител на каймата като "Витабел"?
Благодаря Simple Smile

# 103
И аз си взех книгата като зарадвах таткото с винтоверт Simple Smile .Големият ми син мн я хареса и каза да му я завещая!Таблетки за миялна машина по колко броя са и W5 ли са, тези които са много харесвани? Освен тях трябва ли да се ползва и спец. Сол или не? Купих си съдомиялна, но изобщо не съм наясно как точно се ползва  Embarassed

# 104
Момичета за кои стикери говорите?Може ли снимка ,линк?
Благодаря за темата bouquet

Ето тези:
Скрит текст:

Има различни картинки, ние имаме бухалчета и снежковци.

Освен тях трябва ли да се ползва и спец. Сол или не? Купих си съдомиялна, но изобщо не съм наясно как точно се ползва  Embarassed
те се водят 3 в 1, но аз лично не съм убедена, че ще има хубаво измиане без допълнително добавени сол и гланц. Така, че машинта ми е заредена и със сол, и с гланц, въпреки, че ползвам таблетки 3/или повече/ в 1  Peace Доволна съм от лидълските, а и май и гланца ми беше от там, до колкото си спомням.

Та сега събирам за втора-за офиса. Laughing
Стана ми интересно - за какво ви е готварска книга в офиса  Laughing?

Общи условия

Активация на акаунт